reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja też - ale panie pielęgniarki powiedziały żebym zadzwoniła poznym popoludniem to mi powiedzą!.... Nie mogę się doczekać!
no i co??
Mamo sówko trzymam kciuki za Twoją betke.. u mnie nici.. tempka spadła.. więc czekam cierpliwie na @..

Teraz w tym tygodniu może uda mi sie zatrudnić w sklepie z oknami.. Trzymajcie kciuki..
powodzenia ...

reklama
Dziewczynki mam wynik Bety.

222,5

Kurcze... będę mamą.:szok:

Mama Sówka - Trzymam kciuki!!!!!!

FLUIDKI DLA WAS KOCHANE:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
teraz doczytalam - GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie Kochane, chociaz nikogo chyba nie ma, a wiec:

Kejt- gratulacje i spokojnych 9 miesiecy
Mama Sówka- 3 mam kciuki
Nektarynka- powodzenia w kolejnym cyklu :) i w zdobyciu pracy
Kasiulku- szkoda, liczylam ze to juz fasolka, ale nam uda sie wkoncu a bo MUSI
Asmi- chyba na rozmowe idziesz- to powodzenia
Aga- owocnego przytulanka, widzisz krechy sie pchaja

Ogolnie 3mam za Was kciuki i sciskam cieplutko.

U mnie @ na calego, poplakalam ale juz mi troche lepiej. Chcialam sie pozegnac, bo w srode z samego rana wyjezdzam na wakacje, bede dopiero po 29 czerwca. Jutro nie dam rady juz wejsc, bo pakowanie i wogole bedzie szal.

Mamuski- duza zdrówka dla Was (Patrysia, Maggie, Madziaas, Kroptusia, Gosia i Aguniak chyba no i juz teraz Kejt) jesli kogos pominelam to przepraszam.

Trzymajcie kciuki, zeby przez klimat byla owulka wczesniej i nam sie udalo, bo to wkoncu podroz poslubna (tylko 2 lata spozniona :))

Papa. :-)

Dobra dziewczyny ja odpadam. Na Polsacie leci Armagedon. Uwielbiam Bruca Willisa. Znów będę ryczała na ty filmie.

Ja też oglądałam i płakałam:-p

Komendzie Miejskiej Policji we Wrocławiu. Zaczynam się już stresować. Dziękuję za kciuki! Jutro dam znać co i jak.

Kochana, a co miałabyć tam robić??? Ja pracuje w Straży Miejskiej:-):-p ale jako referent

Ja za namową Patrysi zrobiłam dzisiaj teściora i cholera jedna paskudna krecha. :-( Niby się nie nastawiam,ale zawsze to jakoś tak przykro. @ nadal nie ma. Brzuch już od tygodnia boli jak na @. Szyjka raz wysoko raz ciut niżej. Raczej zamknięta (nie wiem dokładnie bo nie umiem jeszcze tego rozpoznać) :-p W ustach mam taki dziwny posmak i to nie metaliczny tylko raczej jak kauczuk. :-D Miałam tak w pierwszej ciąży. Siusiam może troszkę więcej,ale chyba nie częściej. Nie wiem. Może owulka w tym cyklu się przesunęła albo co gorsze torbiel????? :szok: W 10 d.c. jak byłam u gina to pęcherzyk miał 16 mm więc chyba owulka nie mogła się tak przesunąć? Cóż! Czekam cierpliwie na @. Poprawiłam sobie humor idąc do fryzjera. :-D:-D:-D

Kochana szkoda, że jedna krecha:wściekła/y:

Dziewczynki mam wynik Bety.

222,5

Kurcze... będę mamą.:szok:

Mama Sówka - Trzymam kciuki!!!!!!

Dziękuję za kciuki i gratuluję mamusiu:-)

Mama Sówka- 3 mam kciuki
U mnie @ na calego, poplakalam ale juz mi troche lepiej. Chcialam sie pozegnac, bo w srode z samego rana wyjezdzam na wakacje, bede dopiero po 29 czerwca. Jutro nie dam rady juz wejsc, bo pakowanie i wogole bedzie szal.
Trzymajcie kciuki, zeby przez klimat byla owulka wczesniej i nam sie udalo, bo to wkoncu podroz poslubna (tylko 2 lata spozniona :))

Dziękuję za kciuki i życzę udanej spóźnionej podróży poślubnej:-)

Kochane pół nocy nie spałam i taki jest tego wynik:-)

Zobacz załącznik 141022Zobacz załącznik 141023Zobacz załącznik 141024

Witaj sówko - no chyba widze druga kreske :-):-):-):-) pieknie:-):-):-) mam nadzieje, ze mnie wzrok nie oszukuje bo ledwo dwa lyki kawy wzielam???

reklama
Do góry