reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczynki mam wynik Bety.

222,5

Kurcze... będę mamą.:szok:

Mama Sówka - Trzymam kciuki!!!!!!

FLUIDKI DLA WAS KOCHANE:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:tak::tak::tak::tak:

reklama
Cześć dziewczyny z rańca.
No kurcze Mamo Sówko jest jeszcze jedna krecha słabiutka ale jest. Zrób za kilka dni to będzie lepsza. GRATULACJE kochana. No to już następna co zaciążyła w noc poślubną. Dziewczyny jak wy to robicie?
Kejt no widzisz nie było opcji, żebyś nie była w ciąży. Zatem wg betki jesteś w 2-3 tydzień ciąży.

Jeszcze raz gratulacje Kochane. Mam nadzieję, że teraz znów się posypią fasolki.

Asmi jak tam rozmowa?

Nektarynko ja też trzymam kciukasy za pracę.

Ola życzę udanego urlopu

Madziaas trzymaj się kochana i jeszcze troszkę do urodinek syneczka.

Zmykam na śniadanko.

nie ma takiej opcji.. jak juz tempka spada to tylko na @..

ale widze ze u ciebie piekny skok.. czyli owulka w 19dc +14-15 czyli test około 33-34dc

A skad wiesz nie ma @ jest nadzieja, zdarzaja sie jednorazowe spadki, ja teaz juz w ciazy tez mialam spadek chyba 16 dpo na 36,6 to u mnie juz tempka ktora jest po @ wiec bylam pewna ze jednak to nie fasolka mimo II kreseczek czy ciaza biochemiczna a na 2 dzien 37,1..i wiele widzialam takich wykresow...spokojnie :-)

Wg twojego sówaczka to jutro powinnaś testować?

Tak tylko M ostatnie dwa dni był nie w sosie do serduszkowania i ostatnie przytulańsko było 12 czerwca no i nie wiem czy coś z tego będzie.:-(

u mnie bylo 1 serduszkowanie w calym cyklu i efekt na zdjeciu wiec trzymam kciuki :-)

Przytulam Kochana.. no ale jest nadzieja przecież. Nigdy nic nie wiadomo:tak:

U mnie dwie krechy na teście owu:-)
dzialaj kochana dzialaj :-p
Tak jest :dry:

Tylko nie wiem czy jest sens bo przytulanko całkowicie padło w tym cyklu. Było dnia 8 cyklu, potem to chyba 19go dc no i wczoraj. Całkowita klapa. Tak jak pisałam. My się już nie staramy tylko przytulamy się wtenczas gdy jest ochota.
ja 19 dc mialam owulke kiedy zaszlam w ciaze naczy skoczyla mi temka i jest fasolina :-)
Ja za namową Patrysi zrobiłam dzisiaj teściora i cholera jedna paskudna krecha. :-( Niby się nie nastawiam,ale zawsze to jakoś tak przykro. @ nadal nie ma. Brzuch już od tygodnia boli jak na @. Szyjka raz wysoko raz ciut niżej. Raczej zamknięta (nie wiem dokładnie bo nie umiem jeszcze tego rozpoznać) :-p W ustach mam taki dziwny posmak i to nie metaliczny tylko raczej jak kauczuk. :-D Miałam tak w pierwszej ciąży. Siusiam może troszkę więcej,ale chyba nie częściej. Nie wiem. Może owulka w tym cyklu się przesunęła albo co gorsze torbiel????? :szok: W 10 d.c. jak byłam u gina to pęcherzyk miał 16 mm więc chyba owulka nie mogła się tak przesunąć? Cóż! Czekam cierpliwie na @. Poprawiłam sobie humor idąc do fryzjera. :-D:-D:-D
poczekaj kochana spokojnie do @ moze za wczesnie zrobilas :-)
Przykro mi kochana,że wyszła jedna krecha:-(
Ja sie czuje dzisiaj nawet dobrze,miałam gorsze 3 dni ostatnie.Najgorsze są ostatnio coś noce,ale dam rade:-pMi nawet pasuje bardziej,że jest cieplej niż tak było zimno i padało bo nawet nie było jak wyjść na spacerek :-)
u mnie tez kiepsko ale sie ciesze jak pada bo sie masakrycznie czuje jak grzeje ... slabo, mdleje, poce sie i wogole jakbym byla pijana ...:-)
Dziewczynki mam wynik Bety.

222,5

Kurcze... będę mamą.:szok:

Mama Sówka - Trzymam kciuki!!!!!!

FLUIDKI DLA WAS KOCHANE:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gratulacje kochana spokojnej ciazy

Witajcie Kochane, chociaz nikogo chyba nie ma, a wiec:

Kejt- gratulacje i spokojnych 9 miesiecy
Mama Sówka- 3 mam kciuki
Nektarynka- powodzenia w kolejnym cyklu :) i w zdobyciu pracy
Kasiulku- szkoda, liczylam ze to juz fasolka, ale nam uda sie wkoncu a bo MUSI
Asmi- chyba na rozmowe idziesz- to powodzenia
Aga- owocnego przytulanka, widzisz krechy sie pchaja

Ogolnie 3mam za Was kciuki i sciskam cieplutko.

U mnie @ na calego, poplakalam ale juz mi troche lepiej. Chcialam sie pozegnac, bo w srode z samego rana wyjezdzam na wakacje, bede dopiero po 29 czerwca. Jutro nie dam rady juz wejsc, bo pakowanie i wogole bedzie szal.

Mamuski- duza zdrówka dla Was (Patrysia, Maggie, Madziaas, Kroptusia, Gosia i Aguniak chyba no i juz teraz Kejt) jesli kogos pominelam to przepraszam.

Trzymajcie kciuki, zeby przez klimat byla owulka wczesniej i nam sie udalo, bo to wkoncu podroz poslubna (tylko 2 lata spozniona :))

Papa. :-)

Udanych wakacji Slonce, wypoczniesz a po beda nowe staranka:-)

A skad wiesz nie ma @ jest nadzieja, zdarzaja sie jednorazowe spadki, ja teaz juz w ciazy tez mialam spadek chyba 16 dpo na 36,6 to u mnie juz tempka ktora jest po @ wiec bylam pewna ze jednak to nie fasolka mimo II kreseczek czy ciaza biochemiczna a na 2 dzien 37,1..i wiele widzialam takich wykresow...spokojnie :-)
Kroptusiu dziekuje za dobre słowo.. ale niestety juz nie ma nadzieji.. dzis takze tempka na mniej wiecej tym samym poziomie.. wczoraj 36,46 dzis 36,44.. to juz nie ma o czym mówić..

Ide dzis na tą rozmowe zobaczymy co wyjdzie.. narazie dziewczynki

No Kroptusiu jeszcze troszkę Słońce wytrzymaj. Już coraz bliżej.:cool: Odliczamy razem z Tobą i mocno trzymamy kciuki za Ciebie i syneczka.
A u mnie może i coś będzie to się okaże. Na razie mam tempkę 36.8 i od dwóch dni boli mnie w dole brzucha. Nie mocno ale tak ćmi przez cały dzień a najbardziej jak się zmęczę. Pewnie to jajeczko sobie wędruje. Zobaczymy czy puste czy z lokatorem.:-)

mamo sówko, a w ktorym dniu cyklu testowałas ile dni od terminu spodziewanej @?

Właśnie właśnie - ja testowałam 3 dni przed spodziewaną @ a beta w dniu spodziewanej @.

Kroczek-k - z norm podanych na wyniku wychodzi sam poczateczek 5 tygodnia (ale to liczone od pierwszego dnia ostatniej @)

Natomiast faktycznie poczęcie wychodzi w niedzielę po ślubie - haha !! :laugh2:

reklama
WITAM LASKI:-)
A ja byłam rano na badaniach:tak:teraz czekac na wyniki;-)

Ja za namową Patrysi zrobiłam dzisiaj teściora i cholera jedna paskudna krecha. :-( Niby się nie nastawiam,ale zawsze to jakoś tak przykro. @ nadal nie ma. Brzuch już od tygodnia boli jak na @. Szyjka raz wysoko raz ciut niżej. Raczej zamknięta (nie wiem dokładnie bo nie umiem jeszcze tego rozpoznać) :-p W ustach mam taki dziwny posmak i to nie metaliczny tylko raczej jak kauczuk. :-D Miałam tak w pierwszej ciąży. Siusiam może troszkę więcej,ale chyba nie częściej. Nie wiem. Może owulka w tym cyklu się przesunęła albo co gorsze torbiel????? :szok: W 10 d.c. jak byłam u gina to pęcherzyk miał 16 mm więc chyba owulka nie mogła się tak przesunąć? Cóż! Czekam cierpliwie na @. Poprawiłam sobie humor idąc do fryzjera. :-D:-D:-D

ajenka:-(a moze jednak co może na betke wybierz sie lub do gina niech zbada bo jak torbiel to trzeba wiesz wyleczyć:sorry:

U mnie @ na calego, poplakalam ale juz mi troche lepiej. Chcialam sie pozegnac, bo w srode z samego rana wyjezdzam na wakacje, bede dopiero po 29 czerwca. Jutro nie dam rady juz wejsc, bo pakowanie i wogole bedzie szal.

Mamuski- duza zdrówka dla Was (Patrysia, Maggie, Madziaas, Kroptusia, Gosia i Aguniak chyba no i juz teraz Kejt) jesli kogos pominelam to przepraszam.

Trzymajcie kciuki, zeby przez klimat byla owulka wczesniej i nam sie udalo, bo to wkoncu podroz poslubna (tylko 2 lata spozniona :))

Papa. :-)

miłej podrózy i badz pewna że owocna bedzie:-)dziekuje również życze zdrówka;-)

GRATUUUULACJE:-D:-Djednak owocna podróz poślubna:-D

Do góry