reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

HELLO:-)

Dziewczynki... Nie mogę uwierzyć...
Testowałam w Urodzinki (piątek)....
Taki mam prezent... minęly 3 dni i jeszcze nie dotarlo do mnie...

GRATULACJE!!!!!!!!

Może jutro... Zobaczę.

i jak i jak testujemy:-)

Kochane zrobiłam betkę, ale wynik dopiero jutro będzie:-p

niewytrzymam:-p

Dziewczynki trzymajcie jutro kciuki, bo zostałam zaproszona na rozmowę o pracę do tej Komendy.

kciuki zaciśnięte:tak:

reklama
Mamo sówko trzymam kciuki za Twoją betke.. u mnie nici.. tempka spadła.. więc czekam cierpliwie na @..

Teraz w tym tygodniu może uda mi sie zatrudnić w sklepie z oknami.. Trzymajcie kciuki..

Ja też - ale panie pielęgniarki powiedziały żebym zadzwoniła poznym popoludniem to mi powiedzą!.... Nie mogę się doczekać!

No niestety u mnie tak nie ma, ale wytrzymam do jutra:-) a Ty jak będziesz już coś wiedziała to pisz:-)

Dziewczynki trzymajcie jutro kciuki, bo zostałam zaproszona na rozmowę o pracę do tej Komendy.

Oczywiście, że będę trzymać kciuki:tak: a w jakiej Komendzie masz tą rozmowę???

Wytrzymasz wytrzymasz:-) razem wytrzymamy:-D

Mamo sówko trzymam kciuki za Twoją betke.. u mnie nici.. tempka spadła.. więc czekam cierpliwie na @..

Teraz w tym tygodniu może uda mi sie zatrudnić w sklepie z oknami.. Trzymajcie kciuki..

Dziękuję za kciuki:-) i oczywiście ja też trzymam kciuki:-)

Załączniki

• P1050600.jpg
    P1050600.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 23
  • P1050601.jpg
    P1050601.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
Bardzo ładny prezent:-) i powiem Ci, że praktyczny, bo teraz to większość fotek jest na kompie, a fajnie mieć też takie w albumie:-) my też na ślub fajne dwa albumy dostaliśmy:-D

Racja, my poza zdjęciami tymi na kompie ze ślubu mamy chyba ze 100 w albumie a bratowa rodzi tak około września to jeszcze dzidzia dojdzie na pewno nie jedna fotka:-). Dobry bo nie foliowe okładki tylko taki papier sztywny, album jest szyty, no i są karteczki do opisu zdjęć które wsadza się tam po środku. Dokleję na początku nasze zdjęcie, podpisze się coby pamiętał, ze to ode mnie. Dostanie jeszcze kartkę z przykazaniami dla młodej pary.
To mieliście fajnie że dostaliście w prezencie albumy bo my żadnego albumu nie dostaliśmy i musieliśmy sobie kupić.

Świetny prezent! Ja do tej pory nie kupiłam albumu i zdjęcia luzem leżą :zawstydzona/y:
Przyjda wakacje od szkoly to się muszę za to wziąć bo obciach :unsure:

Myślę, że taki album to fajny prezent. Ja właśnie zastanawiam się nad prezentem ślubnym dla kuzynki. Może taki album zapodam też.
Ja musiałam po pracy troszkę domek ogarnąć no i teraz mogę was poczytać. Zaraz pędze na podwórko zobaczyć jak tam rosną moje kwiatuszki. Strasznie mnie relaksuje plewienie i przyglądanie się kwiatom oraz haftowanie.
A teraz z innej beczki. Rano aż się zdziwiłam bo tak mi tempka skoczyła że hej. Z 36,6 na 36,9 no po prostu masakra. Troszkę mnie też brzusio pobolewa już od wczoraj. Mam nadzieję, że tempka utrzyma się jeszcze długo i nie przyjdzie ta wstrętna @.

Nektaryneczko może jednak jeszcze jest szansa na fasolinkę.

Mamo Sówko i Kejt czekam na wyniki waszych betek. Zaraz mi tu meldować.

Myślę, że taki album to fajny prezent. Ja właśnie zastanawiam się nad prezentem ślubnym dla kuzynki. Może taki album zapodam też.
Ja musiałam po pracy troszkę domek ogarnąć no i teraz mogę was poczytać. Zaraz pędze na podwórko zobaczyć jak tam rosną moje kwiatuszki. Strasznie mnie relaksuje plewienie i przyglądanie się kwiatom oraz haftowanie.
A teraz z innej beczki. Rano aż się zdziwiłam bo tak mi tempka skoczyła że hej. Z 36,6 na 36,9 no po prostu masakra. Troszkę mnie też brzusio pobolewa już od wczoraj. Mam nadzieję, że tempka utrzyma się jeszcze długo i nie przyjdzie ta wstrętna @.

Nektaryneczko może jednak jeszcze jest szansa na fasolinkę.

Mamo Sówko i Kejt czekam na wyniki waszych betek. Zaraz mi tu meldować.

I taki album nie jest bardzo drogi. A są i takie ze skóry, nawet takie na duże zdjęcia dwadzieścia parę na 30 cm, były też takie albumy wkładane w takie półeczki jak stare książki. Ja spędziłam na wybieraniu albumu w tym jednym sklepie chyba z 30 min:rofl2:
A ja lubię szyć i szydełkować. Ogródeczek swój też mam ale wole patrzeć jak mój M plewi:-D

Wiecie co, ja przedwczoraj i wczoraj już miałam taki przebarwiony śluz a teraz czyściutko, Ostatnio już miałam delikatne plamienia.

reklama
Do góry