Nektarynka
Fanka BB :)
nie ma takiej opcji.. jak juz tempka spada to tylko na @..Nektaryneczko może jednak jeszcze jest szansa na fasolinkę.
ale widze ze u ciebie piekny skok.. czyli owulka w 19dc +14-15 czyli test około 33-34dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie ma takiej opcji.. jak juz tempka spada to tylko na @..Nektaryneczko może jednak jeszcze jest szansa na fasolinkę.
Dziewczynki... Nie mogę uwierzyć...
Testowałam w Urodzinki (piątek)....
Taki mam prezent... minęly 3 dni i jeszcze nie dotarlo do mnie...
Mamo Sówko trzymam kciuki żeby się udało. Ja testuję za 11 dni:-(
gratulacje kejt.. spokojnych 9 miesiecy..
prosimy o porcje fluidków.. przyda mi sie na środowe testowanie.. chyba ze jutro zacznie spadac tempka..
PS testy na 99% są wiarygodne
Mamo sówko trzymam kciuki za Twoją betke.. u mnie nici.. tempka spadła.. więc czekam cierpliwie na @..
Teraz w tym tygodniu może uda mi sie zatrudnić w sklepie z oknami.. Trzymajcie kciuki..
No i jutro ostatni odcinek M jak Miłośc....,:-(
nie nie u mnie nici.. tepmka spadla.. wiec nic z tegotrzymam kciuki za środowe testowanko i za pracę:-)
I taki album nie jest bardzo drogi. A są i takie ze skóry, nawet takie na duże zdjęcia dwadzieścia parę na 30 cm, były też takie albumy wkładane w takie półeczki jak stare książki. Ja spędziłam na wybieraniu albumu w tym jednym sklepie chyba z 30 min
A ja lubię szyć i szydełkować. Ogródeczek swój też mam ale wole patrzeć jak mój M plewi
Wiecie co, ja przedwczoraj i wczoraj już miałam taki przebarwiony śluz a teraz czyściutko, Ostatnio już miałam delikatne plamienia.
nie ma takiej opcji.. jak juz tempka spada to tylko na @..
ale widze ze u ciebie piekny skok.. czyli owulka w 19dc +14-15 czyli test około 33-34dc
nie nie u mnie nici.. tepmka spadla.. wiec nic z tego
Agniesiu to kuj żelazo póki gorące.
Nektaryneczko no jeśli nie traz to następnym razem się uda.
Mamo Sówko i Kejt czekam na wyniki waszych betek. Zaraz mi tu meldować.
Mega Gratulacje!!!!:-):-):-):-)
Proszę o Mega Fluidki
No to już niedługoMi to dopiero zostało... dopiero co wyszła druga krecha ciemniejsza od wczorajszej na teście owu i tempka skoczyla do 36,35 więc zbliża się owu Ja to dopiero mam czekania:-)
trzymam kciuki za środowe testowanko i za pracę:-)
Piękny album:-) My już jesteśmy dwa lata po ślubi i wstyd się przyznac ale fotki sa na kompie A dostaliśmy taki sliczny album.. musimy z M się zmobilizowac i wywolacPrzyjemniej jest oglądac w albumie
No co Ty gadasz?? Serio?? Ło matko:---( Co ja będe oglądac????AEh... to niesprawiedliwe