reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Oj tak mnie boli teraz brzuch,że jak jutro nie przyjdzie @ to będzie to dla mnie dziwne. Dobranoc Dziewuszeczki! ;-)

Kasiulek, mnie boli juz tydzien jak na @ tylko troszke intensywniej wiec... trzymam kciuki!
Chyba nie usnę - jeszcze dziś ganiałam przed godzina do apteki calodobowej po kolejny test zeby sprawdzic czy mi sie nie sni - jak nienormalna (to juz 3 test ;) ) - nic sie nie zmieniło - się zestresowalam.... Będę mamą...:cool2:

Dziewczynki... Nie mogę uwierzyć...
Testowałam w Urodzinki (piątek)....
Taki mam prezent... minęly 3 dni i jeszcze nie dotarlo do mnie...

:))) Cieszmy się tak na pół gwizdka :)) Ucieszymy się jak już całkiem uwierze :)) czy testy mogą się mylic?? :)
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
I raczej nie ludz sie, ze nie jestes w ciazy. Jak sa dwie krechy to raczej malo prawdopodobne, ze w ciazy nie jestes...
Rejestruj sie do lekarza i zazywaj folik i mbe czyli magnez z wit b i e na przyklad. Mnie gin mowil je jeszcze wit c mozna brac...

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
I raczej nie ludz sie, ze nie jestes w ciazy. Jak sa dwie krechy to raczej malo prawdopodobne, ze w ciazy nie jestes...
Rejestruj sie do lekarza i zazywaj folik i mbe czyli magnez z wit b i e na przyklad. Mnie gin mowil je jeszcze wit c mozna brac...

A więc w ramach Pewniaka - zmieniam suwaczek :) o matko... no nie usnę dziś....
:-)

reklama
Witam dziewczynki!
Moje gratulację Kejt:-)!

Mnie od kilku dni boli żołądek i jest mi nie dobrze. Nie wiem co się dzieje. Odłożyłam tabletki co brałam na nogę ale to nie dało nic oprócz powrotu bólu nogi. W ciąży nie jestem po przecież miałam @, ale nie wiem co z tym żołądkiem. Najgorsze jest to, że mimo tego bólu żołądka mam apetyt co jest dziwne.

Dziewczynki trzymajcie jutro kciuki, bo zostałam zaproszona na rozmowę o pracę do tej Komendy.

Do góry