kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dzięki za informację:-) w takim razie może się skuszę
Jeśli się skusisz to koniecznie melduj:-) Dobranoc Skarbeczki;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za informację:-) w takim razie może się skuszę
Oj tak mnie boli teraz brzuch,że jak jutro nie przyjdzie @ to będzie to dla mnie dziwne. Dobranoc Dziewuszeczki! ;-)
Dziewczynki... Nie mogę uwierzyć...
Testowałam w Urodzinki (piątek)....
Taki mam prezent... minęly 3 dni i jeszcze nie dotarlo do mnie...
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!)) Cieszmy się tak na pół gwizdka ) Ucieszymy się jak już całkiem uwierze ) czy testy mogą się mylic??
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
I raczej nie ludz sie, ze nie jestes w ciazy. Jak sa dwie krechy to raczej malo prawdopodobne, ze w ciazy nie jestes...
Rejestruj sie do lekarza i zazywaj folik i mbe czyli magnez z wit b i e na przyklad. Mnie gin mowil je jeszcze wit c mozna brac...
Jeśli się skusisz to koniecznie melduj:-) Dobranoc Skarbeczki;-)
Oj tak mnie boli teraz brzuch,że jak jutro nie przyjdzie @ to będzie to dla mnie dziwne. Dobranoc Dziewuszeczki! ;-)
Ja też - ale panie pielęgniarki powiedziały żebym zadzwoniła poznym popoludniem to mi powiedzą!.... Nie mogę się doczekać!Kochane zrobiłam betkę, ale wynik dopiero jutro będzie