reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Trzymam zatem kciuki za Ciebie Mamo Sówko i za Nektarynkę. Mamo Sówko mało pisałaś ostatnio jak się czujesz więc dla Ciebie moja szklana kula:-) nie może przewidzieć fasolki ale jej życzę z całego serca

reklama
Kejt mam nadzieję, że nas teraz nie opuścisz i nadal będziesz z nami pisała:laugh2:

Nie no nie ma takiej opcji. Dziewczyno uwierz lepiej w fasolinkę. Ewidentnie jest krecha
Tylko ona na poczatku byla taka prawie nie widoczna dopiero pozniej sie zrobila ciemniejsza - a w testach pisza ze po 5 minutach wynik juz nie wazny....

gratulacje kejt.. spokojnych 9 miesiecy..

prosimy o porcje fluidków.. przyda mi sie na środowe testowanie.. chyba ze jutro zacznie spadac tempka..

PS testy na 99% są wiarygodne:)

Dzięki dziewczynki!! oczywiscie ze bede pisać!!! dzieku Wam dowiedzialam sie wieeelu ciekawych rzeczy!!

Nektarynko przesyłam FLUIDKI!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I mocno mocno trzymam kciuki.

Trzymam zatem kciuki za Ciebie Mamo Sówko i za Nektarynkę. Mamo Sówko mało pisałaś ostatnio jak się czujesz więc dla Ciebie moja szklana kula:-) nie może przewidzieć fasolki ale jej życzę z całego serca

Kochana nie pisałam przez dwa tygodnie, bo byłam z Mężusiem w podróży poślubnej na Krecie i nie mieliśmy dostępu do neta:-p było cudownie:-) kochana my już bardzo chcielibyśmy Dzidziusia i mamy nadzieję, że w tak pięknych warunkach udało nam się:-D czuję się dobrze tylko boli mnie od przedwczoraj brzuch i cycuszki i strasznie dużo jem...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam takie pytanie:
Jutro robię badania okresowe do pracy i będą mi pobierać krew...jeśli mam testować w środę to gdybym zrobiła betkę to wyjdzie już????

Dobry wieczór wszystkim!

WTAM :-)

kochana testuj a nie marudz:-pjak fasolka jest to juz pokaże a jak nie ma jej to tym lepiej szybciej wiedzieć niz się nakręcać no i jakby się okazało ze nie ma to lepiej ja wywołać niz miało byc taaakie spóźnienie:tak:a brzuchem mi się tu nie tłumaczyc bo każdej zafasolkowanej to jest pierwszy objaw co nie musi to byc na @;-)TESTUJ CZEKAM:-)

OLA ach ta @ a juz myślałam że się uda:sorry:

No i dostałam opierdziel. :-D:-D:-D Kochanie nie wiem czy zrobię test wcześniej. Może i tak,ale nie wierzę w fasolkę. Tak już mam po prostu. Ale pomyślę o tym co napisałaś. Może jutro... Zobaczę.

Witam dziewczyny popołudniowo.
Naraeszcie pogoda się poprawiła bo już myślałam, że będzie lało i lało.

Black Opal bardzo zdrowe podejście do sprawy:tak:. Zazdroszczę Ci go.
Mi się szykuje za dwa tygodnie weselicho i kombinuję jak koń pod górę co by tu na siebie włożyć i za wiele nie wydać. Zaznaczam, że mam jeszcze 3 inne wesela w przeciągu 4 miesięcy:no:. Z jednej strony fajnie bo się wybawię ale z drugiej jak tu nie zbankrutować.
Lecę pozmywać naczynia po obiadku.

Ja na wesele idę teraz w sobotę i muszę być pewna,że mogę szaleć bez obaw. :tak: Może jednak zatestuję. W końcu @ nie ma 3 dni. Chociaż to nic jeszcze nie znaczy...

Dziewczynki... Nie mogę uwierzyć...
Testowałam w Urodzinki (piątek)....
Taki mam prezent... minęly 3 dni i jeszcze nie dotarlo do mnie...

Kochanie gratuluję! Cieszę się i łapię Twoje fluidki! Buziaki!

reklama
Do góry