reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Mamo Sówko smutna minka bo to jeszcze 11 dni
Aha kochana, no ale to już od jutra niecałe 1,5 tygodnia:-) i wierzę, że Kejt28 zapoczątkowała wysyp fasolinek:-)
Ostatnia edycja:
Kejt mam nadzieję, że nas teraz nie opuścisz i nadal będziesz z nami pisała
Tylko ona na poczatku byla taka prawie nie widoczna dopiero pozniej sie zrobila ciemniejsza - a w testach pisza ze po 5 minutach wynik juz nie wazny....Nie no nie ma takiej opcji. Dziewczyno uwierz lepiej w fasolinkę. Ewidentnie jest krecha
gratulacje kejt.. spokojnych 9 miesiecy..
prosimy o porcje fluidków.. przyda mi sie na środowe testowanie.. chyba ze jutro zacznie spadac tempka..
PS testy na 99% są wiarygodne
Dzięki dziewczynki!! oczywiscie ze bede pisać!!! dzieku Wam dowiedzialam sie wieeelu ciekawych rzeczy!!
Nektarynko przesyłam FLUIDKI!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I mocno mocno trzymam kciuki.
Sowinka
Trzymam zatem kciuki za Ciebie Mamo Sówko i za Nektarynkę. Mamo Sówko mało pisałaś ostatnio jak się czujesz więc dla Ciebie moja szklana kula:-) nie może przewidzieć fasolki ale jej życzę z całego serca
Kochana nie pisałam przez dwa tygodnie, bo byłam z Mężusiem w podróży poślubnej na Krecie i nie mieliśmy dostępu do neta było cudownie:-) kochana my już bardzo chcielibyśmy Dzidziusia i mamy nadzieję, że w tak pięknych warunkach udało nam się czuję się dobrze tylko boli mnie od przedwczoraj brzuch i cycuszki i strasznie dużo jem...
Ostatnia edycja:
Nektarynka
Fanka BB :)
przynajmniej nie bede sama robila sikancaNekatrynko to my w środę razem testujemy:-)
Nektarynko przesyłam FLUIDKI!!!
I mocno mocno trzymam kciuki.
przydadza sie mi i mamie sówce.. na środe :-)
Sowinka
Dziewczyny mam takie pytanie:
Jutro robię badania okresowe do pracy i będą mi pobierać krew...jeśli mam testować w środę to gdybym zrobiła betkę to wyjdzie już????
Jutro robię badania okresowe do pracy i będą mi pobierać krew...jeśli mam testować w środę to gdybym zrobiła betkę to wyjdzie już????
Nektarynka
Fanka BB :)
Dziewczyny mam takie pytanie:
jasne ze tak.. beta juz 10 dni po załodnieniu wychodzi ładna.. a mysle ze dwa dni Cie nie zbawią..
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Dobry wieczór wszystkim!
No i dostałam opierdziel. Kochanie nie wiem czy zrobię test wcześniej. Może i tak,ale nie wierzę w fasolkę. Tak już mam po prostu. Ale pomyślę o tym co napisałaś. Może jutro... Zobaczę.
Ja na wesele idę teraz w sobotę i muszę być pewna,że mogę szaleć bez obaw. Może jednak zatestuję. W końcu @ nie ma 3 dni. Chociaż to nic jeszcze nie znaczy...
Kochanie gratuluję! Cieszę się i łapię Twoje fluidki! Buziaki!
WTAM :-)
kochana testuj a nie marudzjak fasolka jest to juz pokaże a jak nie ma jej to tym lepiej szybciej wiedzieć niz się nakręcać no i jakby się okazało ze nie ma to lepiej ja wywołać niz miało byc taaakie spóźnieniea brzuchem mi się tu nie tłumaczyc bo każdej zafasolkowanej to jest pierwszy objaw co nie musi to byc na @;-)TESTUJ CZEKAM:-)
OLA ach ta @ a juz myślałam że się uda
No i dostałam opierdziel. Kochanie nie wiem czy zrobię test wcześniej. Może i tak,ale nie wierzę w fasolkę. Tak już mam po prostu. Ale pomyślę o tym co napisałaś. Może jutro... Zobaczę.
Witam dziewczyny popołudniowo.
Naraeszcie pogoda się poprawiła bo już myślałam, że będzie lało i lało.
Black Opal bardzo zdrowe podejście do sprawy. Zazdroszczę Ci go.
Mi się szykuje za dwa tygodnie weselicho i kombinuję jak koń pod górę co by tu na siebie włożyć i za wiele nie wydać. Zaznaczam, że mam jeszcze 3 inne wesela w przeciągu 4 miesięcy. Z jednej strony fajnie bo się wybawię ale z drugiej jak tu nie zbankrutować.
Lecę pozmywać naczynia po obiadku.
Ja na wesele idę teraz w sobotę i muszę być pewna,że mogę szaleć bez obaw. Może jednak zatestuję. W końcu @ nie ma 3 dni. Chociaż to nic jeszcze nie znaczy...
Dziewczynki... Nie mogę uwierzyć...
Testowałam w Urodzinki (piątek)....
Taki mam prezent... minęly 3 dni i jeszcze nie dotarlo do mnie...
Kochanie gratuluję! Cieszę się i łapię Twoje fluidki! Buziaki!
reklama
Sowinka
jasne ze tak.. beta juz 10 dni po załodnieniu wychodzi ładna.. a mysle ze dwa dni Cie nie zbawią..
Dzięki za informację:-) w takim razie może się skuszę
Podziel się: