reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
HELLO:-)
Kochane jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwa:-Dgin powiedział że bardzo ładnie się unormowało że zapisał ostatnie dwa opakowania dupka i mam go brac teraz 2 razy po 1 tabletce:tak:widziałam serduszko pięknie biło iiii hehe tam na zdjęciu po prawej stronie(troche niewyraźne:-p)ruszało się maleństwo jak kijanka:-D:-Di wiecie co aż mi głupio ale łezki mi poleciało jak widziałam to aż gin tak tez się uśmiechnął i powiedział że jest z czego się cieszyć bo zdrowo bije serduszko:-):-):-)ach teraz jestem spokojna:tak:hehe ale serduszkowanie jeszcze trzeba odłożyć:-pa to zdjątko mojego maleństwa 8 tydzień:tak:

Kochane jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwa:-Dgin powiedział że bardzo ładnie się unormowało że zapisał ostatnie dwa opakowania dupka i mam go brac teraz 2 razy po 1 tabletce:tak:widziałam serduszko pięknie biło iiii hehe tam na zdjęciu po prawej stronie(troche niewyraźne:-p)ruszało się maleństwo jak kijanka:-D:-Di wiecie co aż mi głupio ale łezki mi poleciało jak widziałam to aż gin tak tez się uśmiechnął i powiedział że jest z czego się cieszyć bo zdrowo bije serduszko:-):-):-)ach teraz jestem spokojna:tak:hehe ale serduszkowanie jeszcze trzeba odłożyć:-pa to zdjątko mojego maleństwa 8 tydzień:tak:
Super Patrysiu,że jest wszystko dobrze:tak::laugh2:

GRATULACJE KOCHANA Z CAŁEGO SERCA :tak:

Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku!:-)

Madziaas - wlasnie znalazlam w gazecie o tych naszych szpitalach i pisze ze dyrekcyjna do 30 SIERPNIA jest zamknieta a nie 30 wrzesnia jak mi napisalas??? i to by sie zgadzalo bo zamykaja wszystkie szpitale na 3 tygodnie a tu ze niby dyrekcyjna na prawie 2 mc bez sensu...skad masz te dane?? bo ja mam przed soba aktualna gazete wroclawska

Patrysiu - kochana bardzo sie ciesze i sciskam serdecznie :-):-)

Madziaas - wlasnie znalazlam w gazecie o tych naszych szpitalach i pisze ze dyrekcyjna do 30 SIERPNIA jest zamknieta a nie 30 wrzesnia jak mi napisalas??? i to by sie zgadzalo bo zamykaja wszystkie szpitale na 3 tygodnie a tu ze niby dyrekcyjna na prawie 2 mc bez sensu...skad masz te dane?? bo ja mam przed soba aktualna gazete wroclawska

Patrysiu - kochana bardzo sie ciesze i sciskam serdecznie :-):-)
Kroptusiu ja właśnie miałam ci pisać bo wczoraj w telewizji mówili o naszych szpitalach i zobaczyłam że w tym reportażu jest błąd.Rzeczywiście miało być że do 30 sierpnia,ja dostałam to od szwagierki przesłała mi na maila,a jej przesłała inna koleżanka.Przepraszam że Cie zmartwiłam,ale nie wiedziałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A za 2 tygodnie mam zrobić szereg badań a za 3 tygodnie mam kolejna wizyte:-)

Oby wam z tymi szpitalami się unormoało i na wasze porody wszystko było ok:tak:

Witajcie Kobitki :-)

Właśnie wróciłam z egzaminu na prawo jazdy.

Chciałam się Wam pochwalić, że zdałam :-D:-D:-D

Tak nie ładnie się chwalić, ale tak się cieszę :-p

reklama
Do góry