reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kroptusiu ja właśnie miałam ci pisać bo wczoraj w telewizji mówili o naszych szpitalach i zobaczyłam że w tym reportażu jest błąd.Rzeczywiście miało być że do 30 sierpnia,ja dostałam to od szwagierki przesłała mi na maila,a jej przesłała inna koleżanka.Przepraszam że Cie zmartwiłam,ale nie wiedziałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no wiesz...to fajny blad :-):-) powinni to od razu skorygowac...eh, a ja sie tak martwilam, choc jak urodze przed terminem tez moze byc ciekawie ale juz sa wieksze szanse ....:-):-) juz mi troszku lepiej, w sumie wolalabym urodzic juz w 38 tyg a nie jak ostatnio w 42 prawie ... no ale z uwagi na sytuacje niech bedzie ten 3 wrzesnia :-)

reklama
Dzisiaj mam wizytę u gina..

W 2 dniu cyklu:

FSH 3,68 mlU/ml

LH 2,73 mlU/ml

Nie jestem pewna co do tych wyników... może któraś z Was coś podpowie???

2 dzień miesiączki to pierwsza połowa fazy folikularnej, tak??
Jeśli tak to wyniki mam poniżej normy :-(

W 2 dniu cyklu:

FSH 3,68 mlU/ml

LH 2,73 mlU/ml

a jakie masz normy podane na wynikach widelki??? Ja sie za bardzo nie znam ale wiem ze stosunek LH do FSH jakos tak powienien byc w przyblizeniu 1...chodz dziewczyny maja rozne wyniki jedne swiadczace o pcos a nie maja inne super a maja bo to cos z tym zwiazane ale niech sie wypowiedza specjalistki :-) albo gin najlepiej

no wiesz...to fajny blad :-):-) powinni to od razu skorygowac...eh, a ja sie tak martwilam, choc jak urodze przed terminem tez moze byc ciekawie ale juz sa wieksze szanse ....:-):-) juz mi troszku lepiej, w sumie wolalabym urodzic juz w 38 tyg a nie jak ostatnio w 42 prawie ... no ale z uwagi na sytuacje niech bedzie ten 3 wrzesnia :-)
:-) Za mną ostatnio chodzą takie myśli że urodze w 38 tygodniu,nie wiem czemu

W 2 dniu cyklu:

FSH 3,68 mlU/ml

LH 2,73 mlU/ml

ten FSH troszke niski ale mysle ze dobry.. jesli chodzi o mnie to ja mam lh:fsh 2,3.. i nie mam pcos.. a powyzej 1,5 juz jest.. takze spokojna głowa mysle ze wyniki masz dobre.. ja robilam w 4dc.. ale zazwyczaj sie robi w 3dc.. (ja w 4dc bo 3dc to niedziela..

HELLO:-)
Kochane jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwa:-Dgin powiedział że bardzo ładnie się unormowało że zapisał ostatnie dwa opakowania dupka i mam go brac teraz 2 razy po 1 tabletce:tak:widziałam serduszko pięknie biło iiii hehe tam na zdjęciu po prawej stronie(troche niewyraźne:-p)ruszało się maleństwo jak kijanka:-D:-Di wiecie co aż mi głupio ale łezki mi poleciało jak widziałam to aż gin tak tez się uśmiechnął i powiedział że jest z czego się cieszyć bo zdrowo bije serduszko:-):-):-)ach teraz jestem spokojna:tak:hehe ale serduszkowanie jeszcze trzeba odłożyć:-pa to zdjątko mojego maleństwa 8 tydzień:tak:

Patrysia cudowna fasoleczka :) Teraz tylko pzoostało nam czekać na kolejne zdjęcia i kolejne :) Cieszę się że serduszko u Twojego skarbeczka zdrowo bije :) Odpoczywaj kochana :)))

Witajcie Kobitki :-)

Właśnie wróciłam z egzaminu na prawo jazdy.

Chciałam się Wam pochwalić, że zdałam :-D:-D:-D

Tak nie ładnie się chwalić, ale tak się cieszę :-p

KONGRATULEJSZONS!!!!!!!!!!!!!!!
Zuch babka jesteś :)
Ja zdawałam prawko rok temu w maju i też udało się za pierwszym razem :)))

Laseczki! Wpadłam się pochwalić :) Właśnie wróciłam od promotora. Jest bardzo zadowolony z tego co zrobiłam. Zostały mi już tylko kosmetyczne poprawki i mogę dawać pracę do druku i oprawienia :))))))))))))) Epopeje napisałam bo ponad 100 stron ma moje dzieło..
A termin obrony mam 1 lipca już na 100% - recenzent i PANI DZIEKAN ( choć chodzą słuchy że rektor bedzie na mojej obronie - to ci zaszczyt :))) )zarezerwowani...
Promotor bardzo mnie pochwalił i powiedział że jest ze mnie niesamowicie dumny :)
A ja tylko rosnę z tej dumy :))

HUUURAAA!!!

reklama
Patrysia cudowna fasoleczka :) Teraz tylko pzoostało nam czekać na kolejne zdjęcia i kolejne :) Cieszę się że serduszko u Twojego skarbeczka zdrowo bije :) Odpoczywaj kochana :)))

KONGRATULEJSZONS!!!!!!!!!!!!!!!
Zuch babka jesteś :)
Ja zdawałam prawko rok temu w maju i też udało się za pierwszym razem :)))

Laseczki! Wpadłam się pochwalić :) Właśnie wróciłam od promotora. Jest bardzo zadowolony z tego co zrobiłam. Zostały mi już tylko kosmetyczne poprawki i mogę dawać pracę do druku i oprawienia :))))))))))))) Epopeje napisałam bo ponad 100 stron ma moje dzieło..
A termin obrony mam 1 lipca już na 100% - recenzent i PANI DZIEKAN ( choć chodzą słuchy że rektor bedzie na mojej obronie - to ci zaszczyt :))) )zarezerwowani...
Promotor bardzo mnie pochwalił i powiedział że jest ze mnie niesamowicie dumny :)
A ja tylko rosnę z tej dumy :))

HUUURAAA!!!
No to super,gratuluje :rofl:

Do góry