reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wiem że to szybko i wogóle wiem że przy drugiej ciąży brzusio szybciej wyskakuje ale normalnie się aż z M dziwimy że tak szybko bo to jest 7 tydzien:tak:to jest brzusio po śniadanku;-)

Patrysiu fajny brzucho :-). Mój wygląda podobnie i dziwię się, że tak szybko go widać. Wkleję fotkę, o ile mi się uda :-).

super:-)tylko te rybaczki są za drogie bo jeśli chodzi o ciuchy nie na ciąże to tak kupuje sobie nawet oryginalne ale jeśli chodzi o ciąże to tylko jedną rzecz drogą kupiłam i to w tamtej ciąży są to spodnie za 85 zł.ale już więcej tak nie będe kupować bo w sumie za duzo sie ich nie wynosi a w jednych cały czas tez nie zafajnie co wole taniej tak chociaż do maks 60 zł.

Święta racja. Ja też się muszę rozejrzeć za jakimiś spodniami, bo pomału się nie dopinam. Na Allegro jest też sporo takich tańszych rzeczy- i to nowych a nie używanych. :happy:

reklama
ogólnie dobrze:-)nie brudze od dłuższego czasu ba nawet ładniutki biały śluz leciał mi dzisiaj i więcej niż zwykle:-)mdłości mi tak niedokuczaja jak zjem sobie coś to wtedy przechodzą:-)i ogólnie jest lepiej nie mam nawet takich już zawrotów:-)ale cały czas boje sie usg ale brzuszek rośnie jest już większy niż pokazałam wam wtedy na zdjęciu normalnie z tygodnia na tydzien robi sie wiekszy:-)

Dobrze, ze jest juz lepiej:tak:

Nektarynko ja też kupiłam ponad 300gram i powiem szczerze że mogę się w nich kąpać
chyba zakupilam sobie na dwie proby.. na pierwsza ciaze i na drugą.. chociaz M mowi ze tylko jedno.. ja chce dwoje.. a dzis M mowi ze jak na dwoch jest pecherzyk to moze oba dorosna i peknal ja ze raczej ten z prawego juz nie bedzie rosl.. a on ze mi to w to mi graj jak bedzie dwojka od razu bo nie bede musiala go namawiac na kolejne za jakis czas.. no i w koncu powiedzial ze sie nad drugim zastanowi ale juz jest blizej tak niz nie.. :)

zreszta najpierw raz trzeba zajść i urodzic by myslec o drugim.. eh marzycielka ze mnie:happy:

Kochane ja już zmykam spac, dobranoc i do jutra Kochane!!:tak:
Madzia będzie jutro dobrze u gina, daj znac jak wrocisz:tak::-)
Patrysia szybko ten brzuszek Ci wyskakuje, piękny:tak::-)

Witam dziewczyny z pracy w ten cudowny słoneczny dzień :-)
chciałabym to wszystko przeczytać co tu napisałyście od początku, ale chyba nie dam rady :szok:, więc trochę nie będę w temacie :rofl2: ale co tam, chyba się nie gniewacie. :happy:

reklama
Heloł Kobietki :tak:

Ja już nie kumam o co chodzi z tymi ziołami... z tej strony której link jest dwie karty wcześniej wynika iż ziele dziurawca źle działa na owulację, nawet może doprowadzić do nieodwracalnych zmian. Od dawna coś mi się o uszy na ten temat obijało i raczej omijalam herbatki owocowe z dodatkiem dziurawca (zwłaszcza jak brałam środki anty).

Jednak przechodząc do rzeczy to: W tej mieszance ks. Sroki jest m.in. ziele dziurawca i ja już nie wiem czy to się powinno pić :confused2:

A w ogóle to się troszkę nerwuję przed dzisiejsza wizytą u gina :unsure:

Do góry