reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie Babyboombowiczki :-)
W tym wątku jeszcze mnie nie było.

Czytam Wasze wpisy i nie mogę się połapać w tych wyliczeniach, temperaturze, badaniu szyjki, śluzu itd...
Lekarz Wam to jakoś wytłumaczył czy tak się oczytałyście??

Czy któraś z Was miała problemy z owulką i używała testów?? Wychodziły negatywne czy szalały i mimo iż owulki nie było to test pozytywnie???

Pozdrawiam ;-)

Ej kochana wskocz na niezbędnik staraczki i tam cosik może znajdziesz a jak nie to o czasie podeśle Ci na PM. Mam o temp, badaniu szyjki, dniach owu...... czego duszyczka zapragnie.

Ja muszę do sklepu dojechać bo u mnie na wsi nie ma sklepu:-)

Tak to bywa na wsi, no cóż. Ja mieszkam obok miasta i mam jakieś 20 minut piechotką do biedronki.

Przeglądałam właśnie książeczki z przepisami i znalazłam paróweczki w cieście naleśnikowym. Chyba pojadę po te parówki i zrobię sobie. Pewnie zejdzie mi do późna ale nie mogę muszę coś opędzlować

Mniam. Moja Mama robi takie z dodatkiem leczo i sera. Palce lizać:-)

oficjalnie zapisuję się do staraczek 2009 :-D właśnie skończyłam drugą @ :-) jeszcze jedna i możemy zacząć się strać o bobaski :-D tylko musze pozbyć jeszcze tego wirusa z gardła i kaszlu :wściekła/y:

tak czy owak JESTEŚMY

No witaj. Powodzenia;-)

reklama
Witajcie Babyboombowiczki :-)
W tym wątku jeszcze mnie nie było.

Czytam Wasze wpisy i nie mogę się połapać w tych wyliczeniach, temperaturze, badaniu szyjki, śluzu itd...
Lekarz Wam to jakoś wytłumaczył czy tak się oczytałyście??

Czy któraś z Was miała problemy z owulką i używała testów?? Wychodziły negatywne czy szalały i mimo iż owulki nie było to test pozytywnie???

Pozdrawiam ;-)
jesli nie ma wulki to nie ma skoku tempki.. chociaz zdarzaja sie przypadki ze jest skok a owulki jednak nie było jest to tzw owulka ukryta.. jak cos pisz smialo do mnie pomoge:)
A co to za badania? A tak wogóle to ja też ostatnio miałam problemy z owulką ale z winy takiej jednej lekarki co mi kazała brać hormony bez wcześniejszego uprzedzenia, że powinnam je zacząć brać dopiero po owulacji. Tak czy siak rozregulowałam się na kilka miesięcy. Już jest w porządku ale to dlatego, że odstawiłam cholerstwo i zmieniłam lekarza. Może pomyślisz, że to głupie ale zaczęłam pić ziółka ks. Sroki i owulka pojawiła się już sama w tym miesiącu. Jak nie wierzysz to spytaj Nektarynki ona chyba też je pije. Zawsze możesz zaryzykować a na pewno ci nie zaszkodzą bo konsultowałam to z lekarzem.:-)
tak tak dokladnie.. ja juz pije drugi cykl i w tamtym mialam owulke.. teraz mam monitoring i takze jak cos bede miala potwierdzoną owulacje.. wiec poki co przede mną..

link do ziółek, które kupiłam..
NIEPŁODNOŚĆ- ZIOŁA KS.SROKI 160g+TEST CIĄŻOW (614440869) - Aukcje internetowe Allegro
160gram to naprawde sporo.. ja kupilam 320 i jeszcze bede miala na ho ho ho ..

czyli w czerwcu zaczynasz?? Bo ja też raczej:tak: @ mi się zbliża wielkimi krokami i nie moge doczekac się już fikania:-p:-p:-D:-D
alez kto Ci broni fikać traz.. chyba staranek nie mozesz sie doczekać.. bo fikać teraz też możesz.. chyba, że są przeciwskazania?

właśnie też chciałam kupić i zerkałam na aukcje :) Ale na razie wyluzowałam. Dam szansę ziółkom i zobaczymy jak mi się będzie cykl układał. Jak będzie ok z @ to zacznę wtedy testować owulkę :) Na razie jutro idę do gina i niech radzi czemu tej @ nie ma cały czas :/

reklama
Do góry