reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
A u mnie tempka 36,65 więc czekam spokojnie na @. Dzień w dzień gwałce M, muszę się wyżyć przed @:-D:-D i po @ zaraz też go będe molestowac:-p:-D:-Daż do skutku w czerwcu:-D:-D:-D

Agniesiak85 jak tam wrażenia po ostatnim odcinku M jak miłośc?
Głupia ta Gośka, że zwiała z mieszkania Tomkowi:-D:-D Ja bym go od razu na gwałt wzięła:-p:-p:-D:-D

Witam dziewczyny z pracy w ten cudowny słoneczny dzień :-)
chciałabym to wszystko przeczytać co tu napisałyście od początku, ale chyba nie dam rady :szok:, więc trochę nie będę w temacie :rofl2: ale co tam, chyba się nie gniewacie. :happy:
Spoko, nie przzejmuj się;-) Jasne, że się nie pogniewamy:-)

Hej dziewczynki!!!
Hej!!:-D:-D

No własnie kilka postów juz przeczytałam jak to cudownie pojawiła sie owulka od picia ziółek... Dzis lekarza zapytam co sądzi o tej mieszance :)

Zapytaj, zapytaj bo sama jestem ciekawa:tak:

I poprosze o relację od lekarza jak wrócisz:tak::-)

Natychmiast po powrocie naskrobię relację :tak:

Będzie to pewnie późno bo zwykle wracam od niego po 22:00 choć niby pracuje do 18:00
tyle ma chętnych na przegląd że jak wchodzę do "poczekalni" to za każdym razem robię wielkie oczy :szok: Ale teraz się zmądrzyłam i zabieram ze soba ksiażkę albo jakąś gazetę :-)

reklama
Do góry