reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
oficjalnie zapisuję się do staraczek 2009 :-D właśnie skończyłam drugą @ :-) jeszcze jedna i możemy zacząć się strać o bobaski :-D tylko musze pozbyć jeszcze tego wirusa z gardła i kaszlu :wściekła/y:

tak czy owak JESTEŚMY

hejka:-)

Witajcie dziewczyny-te z ktorymi sie juz znamy i nowe staraczki.
Nie bylo mnie tu przez tydzien i mam ogromne zaleglosci.:szok:

no nareszcie wśród nas:-)

Jestem dziewczyny z parówkami i chipsami:-) Ale doszłam do wniosku, że nie wyrobię się przed You can dance z parówkami w cieście naleśnikowym więc zmodyfikuję przepis i zrobię coś innego.

ooo chipsy no bym se zjadła:tak:właśnie zapomniałam z M oglądać w tamtym tygodniu i tu patrze w reklamie że odeszła Jadźka no szkoda ale fakt ci co zostali duuuzo lepiej tanczą:tak:

Jak tam Patrysiu sie czujesz??

ogólnie dobrze:-)nie brudze od dłuższego czasu ba nawet ładniutki biały śluz leciał mi dzisiaj i więcej niż zwykle:-)mdłości mi tak niedokuczaja jak zjem sobie coś to wtedy przechodzą:-)i ogólnie jest lepiej nie mam nawet takich już zawrotów:-)ale cały czas boje sie usg ale brzuszek rośnie jest już większy niż pokazałam wam wtedy na zdjęciu normalnie z tygodnia na tydzien robi sie wiekszy:-)

ogólnie dobrze:-)nie brudze od dłuższego czasu ba nawet ładniutki biały śluz leciał mi dzisiaj i więcej niż zwykle:-)mdłości mi tak niedokuczaja jak zjem sobie coś to wtedy przechodzą:-)i ogólnie jest lepiej nie mam nawet takich już zawrotów:-)ale cały czas boje sie usg ale brzuszek rośnie jest już większy niż pokazałam wam wtedy na zdjęciu normalnie z tygodnia na tydzien robi sie wiekszy:-)
No to dobrze:-) Wszystko będzie w porządku, ja jutro mam gina zobaczymy co tam sie dzieje

Dziewuszki zmykam. Jutro też pewnie się nie odezwę bo idę do pracy na 12 godzin więc pewnie wieczorkiem padnę. Dobranoc

reklama
Do góry