Agniesiak85
Fanka BB :)
A ja myślałam, że tylko ja jestem nienormalna i mezce oglądam?
:-):-):-)
Na to wychodzi że ja tez nienormalna jestem
Na to wychodzi że ja tez nienormalna jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja myślałam, że tylko ja jestem nienormalna i mezce oglądam?
oficjalnie zapisuję się do staraczek 2009 właśnie skończyłam drugą @ :-) jeszcze jedna i możemy zacząć się strać o bobaski tylko musze pozbyć jeszcze tego wirusa z gardła i kaszlu
tak czy owak JESTEŚMY
Witajcie dziewczyny-te z ktorymi sie juz znamy i nowe staraczki.
Nie bylo mnie tu przez tydzien i mam ogromne zaleglosci.
Jestem dziewczyny z parówkami i chipsami:-) Ale doszłam do wniosku, że nie wyrobię się przed You can dance z parówkami w cieście naleśnikowym więc zmodyfikuję przepis i zrobię coś innego.
Jak tam Patrysiu sie czujesz??
No to dobrze:-) Wszystko będzie w porządku, ja jutro mam gina zobaczymy co tam sie dziejeogólnie dobrze:-)nie brudze od dłuższego czasu ba nawet ładniutki biały śluz leciał mi dzisiaj i więcej niż zwykle:-)mdłości mi tak niedokuczaja jak zjem sobie coś to wtedy przechodzą:-)i ogólnie jest lepiej nie mam nawet takich już zawrotów:-)ale cały czas boje sie usg ale brzuszek rośnie jest już większy niż pokazałam wam wtedy na zdjęciu normalnie z tygodnia na tydzien robi sie wiekszy:-)
Dobranoc :-) Ja też zaraz uciekamDziewuszki zmykam. Jutro też pewnie się nie odezwę bo idę do pracy na 12 godzin więc pewnie wieczorkiem padnę. Dobranoc