reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

poczekam choc 35 to moj najdluzszy cykl ale ja nie nastawiam sie na fasolke jakos tak wyszlo i bylo malo staranek w tym cyklu tylko,ze mnie dziwi brak objawow @ zawsze byly,a teraz tylko troche bialego sluzu:sorry2:ale sie nie nakrecam tylko,ze jak ma sie pojawic ta wstretna @ to moglaby juz bo chce zaczac staranka pelna para;-):tak:

U mnie wlasnie w poniedzialek bedzie 36 dzien, tez najdluzszy cykl. Mnie korci zeby zrobic, ale po ostatnim rozczarowaniu rano zrobilam test i wyszla jedna kreska a wieczorem przyszla @. Dlatego powiedzialam sobie koniec z tym, nie chce marnowac testu i przedwczesnie sie rozczarowac. Jakby wyszla fasolka to mamy duzo czasu na radosc. Bedzie dobrze, MUSI ;-)

reklama
Witam kobietki,
mam dylemat,tyle tego wszystkiego czytam na temat ciąży że mnie już głowa boli od tego wszystkiego:( Teraz 13 powinnam dostac @ a dziś jest 9 i podczas stosunku lekko krwawiłam,czytałam o tym i pisza że może to być wczesna ciąża,że fasolka przeszła na swoje miejsce i powinnam teraz lada dzien czuc bóle brzucha a pożniej wymioty itp.zrobiłabym test ale nie wiem czy już teraz powinnam:( nie wiem co mam robić:(

Witam kobietki,
mam dylemat,tyle tego wszystkiego czytam na temat ciąży że mnie już głowa boli od tego wszystkiego:( Teraz 13 powinnam dostac @ a dziś jest 9 i podczas stosunku lekko krwawiłam,czytałam o tym i pisza że może to być wczesna ciąża,że fasolka przeszła na swoje miejsce i powinnam teraz lada dzien czuc bóle brzucha a pożniej wymioty itp.zrobiłabym test ale nie wiem czy już teraz powinnam:( nie wiem co mam robić:(
test moze wyjsc pozytywne jak i negatywny ja takze powinnam okolo 14 testowac ale jeszce sie wstrzymuje.. chociaz kusi.. w kazdym razie moze byc ze po stpsunku wyszlo plamienie implantacyjne albo cos poszlo nie tak i troszke cie tam porozrywalo w co wątpie.. albo trzecia opcja idzie @ ciut wczesniej..

Witam kobietki,
ja bym jeszcze sylwusiu poczekala do dnia @,po co sie masz rozczarowac jak by test nie wyszedl,a bedzie fasolka

Cześć dziewczynki . Strasznie dawno nie byłam na BB. Remont łazienki ciągle trwa, ale zbliża się już ku końcowi. Troszkę też dlatego, że jakoś tak zaczynam wątpić w to że zajdę w tą ciążę. Muszę chyba odpocząć od tego tematu. Gratuluję nowych fasolek.

Albo mnie przewialo w pracy, bo robia remonty, albo klima w aucie. M na nocce znowu, wolne ma dopiero we wtorek, coz takie zycie. Prosze o trzymanie kcików, jeszcze 2 dni

Oj,ja napewno bede trzymac kciuki Oluś!,zdrowiej nam:),a ja nie wiem,czy robic tesciorka,czy nie!?,nawet jeszcze nie kupilam chyba poczekam,nie wiem co robic...

kochane dużo wam nie zostało poczekajcie chociaż do dnia @:tak:

test moze wyjsc pozytywne jak i negatywny ja takze powinnam okolo 14 testowac ale jeszce sie wstrzymuje.. chociaz kusi.. w kazdym razie moze byc ze po stpsunku wyszlo plamienie implantacyjne albo cos poszlo nie tak i troszke cie tam porozrywalo w co wątpie.. albo trzecia opcja idzie @ ciut wczesniej..

dokładnie to samo przeczytałam,ale troszkę się boję:(To 14-go testujemy kochanutka oki?;-)

ja bym jeszcze sylwusiu poczekala do dnia @,po co sie masz rozczarowac jak by test nie wyszedl,a bedzie fasolka

Masz racje Justyś ale ta niepewność mnie już zabija:( najgorsze jest to że ja już bym chciała wiedzieć:( ale jeszcze te 4 dni wytrzymam jakoś:unsure: Dziekuję kochaniutka,pozdrawiam

Witam kobietki,

Poczekaj, nie ma co fiksowac- ciaza to nie choroba

Cześć dziewczynki . Strasznie dawno nie byłam na BB. Remont łazienki ciągle trwa, ale zbliża się już ku końcowi. Troszkę też dlatego, że jakoś tak zaczynam wątpić w to że zajdę w tą ciążę. Muszę chyba odpocząć od tego tematu. Gratuluję nowych fasolek.

Oj nie mów tak, napewno kiedys sie uda. Mamy lepsze dni i gorsze.

kochane dużo wam nie zostało poczekajcie chociaż do dnia @:tak:

Ja czekam, popijam wlasnie herbatke malinowa z miodem, bo gardlo mnie boli strasznie, leze przed tv pod kocykiem i zerkam na Was co tworzycie

reklama
Do góry