reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No właśnie. Ja też nie chciałam robić od razu w dniu @, bo ostatnio tak zrobiłam i się rozczarowałam z lekka ;-).

No ja też w 3 dzień po terminie (czyli jutro) będę testować. Trzymajcie za mnie kciuki ;-).

I jeszcze ja jestem hihi cześć kobietki:-)
mexi bede 3mac kciuki

MEXI kciukaski trzymamy:tak:a jak tam wogóle odczucia jakieś dolegliwości objawy mamy,a na @ nie masz nic a nic :eek:kochana ja mysle że się uda;-)

Kobitki pisać co tam słychac:-)[/QUO
za ciebia petrysia oczywiście też 3mam kciuki:tak:
u mnie @ na całego:angry:
co zrobic:zawstydzona/y:
muslalam ze bedzie łatwiej - niestety mylilam sie:baffled::baffled::sorry:

niedziękuje(żeby nie zapeszyć):-)no tak to jest z tymi naszymi starankami:-(wiecie co ja normalnie nie rozumiem jednego kurka takie nawet dziewczyny serduszkujące od tak sobie czy na imprezie czy tak bo akurat spotkanko było i siup trafili akurat w owulke i są w ciąży a takie jak my które pragną dzieciaczków i jeszcze które mają opcykane cykl i wogóle to nie idzie:-(

MEXI kciukaski trzymamy:tak:a jak tam wogóle odczucia jakieś dolegliwości objawy mamy,a na @ nie masz nic a nic :eek:kochana ja mysle że się uda;-)

Objawów nie mam żadnych- ani na @ ani na ciążę. Jedyne co, to cały czas bolą mnie piersi (ale tak mam i przed okresem), no i 2 razy już po owulacji miałam takie ukłucia- raz typowe kłucie jajnika a potem takie ciągnięcie- parę dni później. No a od tego czasu cicho sza :happy:.

Objawów nie mam żadnych- ani na @ ani na ciążę. Jedyne co, to cały czas bolą mnie piersi (ale tak mam i przed okresem), no i 2 razy już po owulacji miałam takie ukłucia- raz typowe kłucie jajnika a potem takie ciągnięcie- parę dni później. No a od tego czasu cicho sza :happy:.

no no nam tu super wieści dajesz te jajniki i piersi jak na fasolke jak nie będziesz zafasolkowana to normalnie kurka wodna sie zdziwie:tak:jest duuuża nadzieja;-):-)

niedziękuje(żeby nie zapeszyć):-)no tak to jest z tymi naszymi starankami:-(wiecie co ja normalnie nie rozumiem jednego kurka takie nawet dziewczyny serduszkujące od tak sobie czy na imprezie czy tak bo akurat spotkanko było i siup trafili akurat w owulke i są w ciąży a takie jak my które pragną dzieciaczków i jeszcze które mają opcykane cykl i wogóle to nie idzie:-(
Patrysia86 to tak właśnie jest:-(

reklama

Ehhh szkoda gadać o takich laskach:crazy:
Takie życie wrrrr....:angry::wściekła/y:

Do góry