reklama
No właśnie. Ja też nie chciałam robić od razu w dniu @, bo ostatnio tak zrobiłam i się rozczarowałam z lekka ;-).
No ja też w 3 dzień po terminie (czyli jutro) będę testować. Trzymajcie za mnie kciuki ;-).
I jeszcze ja jestem hihi cześć kobietki:-)
mexi bede 3mac kciuki
P
patrysia*
Gość
MEXI kciukaski trzymamya jak tam wogóle odczucia jakieś dolegliwości objawy mamy,a na @ nie masz nic a nic kochana ja mysle że się uda;-)
Kobitki pisać co tam słychac:-)[/QUO
za ciebia petrysia oczywiście też 3mam kciuki
u mnie @ na całego
co zrobic
muslalam ze bedzie łatwiej - niestety mylilam sie
P
patrysia*
Gość
Kobitki pisać co tam słychac:-)[/QUO
za ciebia petrysia oczywiście też 3mam kciuki
u mnie @ na całego
co zrobic
muslalam ze bedzie łatwiej - niestety mylilam sie
niedziękuje(żeby nie zapeszyć):-)no tak to jest z tymi naszymi starankami:-(wiecie co ja normalnie nie rozumiem jednego kurka takie nawet dziewczyny serduszkujące od tak sobie czy na imprezie czy tak bo akurat spotkanko było i siup trafili akurat w owulke i są w ciąży a takie jak my które pragną dzieciaczków i jeszcze które mają opcykane cykl i wogóle to nie idzie:-(
Mexi
Fanka BB :)
MEXI kciukaski trzymamya jak tam wogóle odczucia jakieś dolegliwości objawy mamy,a na @ nie masz nic a nic kochana ja mysle że się uda;-)
Objawów nie mam żadnych- ani na @ ani na ciążę. Jedyne co, to cały czas bolą mnie piersi (ale tak mam i przed okresem), no i 2 razy już po owulacji miałam takie ukłucia- raz typowe kłucie jajnika a potem takie ciągnięcie- parę dni później. No a od tego czasu cicho sza .
P
patrysia*
Gość
Objawów nie mam żadnych- ani na @ ani na ciążę. Jedyne co, to cały czas bolą mnie piersi (ale tak mam i przed okresem), no i 2 razy już po owulacji miałam takie ukłucia- raz typowe kłucie jajnika a potem takie ciągnięcie- parę dni później. No a od tego czasu cicho sza .
no no nam tu super wieści dajesz te jajniki i piersi jak na fasolke jak nie będziesz zafasolkowana to normalnie kurka wodna sie zdziwiejest duuuża nadzieja;-):-)
Madziaas
Już jesteś:)
Patrysia86 to tak właśnie jest:-(niedziękuje(żeby nie zapeszyć):-)no tak to jest z tymi naszymi starankami:-(wiecie co ja normalnie nie rozumiem jednego kurka takie nawet dziewczyny serduszkujące od tak sobie czy na imprezie czy tak bo akurat spotkanko było i siup trafili akurat w owulke i są w ciąży a takie jak my które pragną dzieciaczków i jeszcze które mają opcykane cykl i wogóle to nie idzie:-(
reklama
niedziękuje(żeby nie zapeszyć):-)no tak to jest z tymi naszymi starankami:-(wiecie co ja normalnie nie rozumiem jednego kurka takie nawet dziewczyny serduszkujące od tak sobie czy na imprezie czy tak bo akurat spotkanko było i siup trafili akurat w owulke i są w ciąży a takie jak my które pragną dzieciaczków i jeszcze które mają opcykane cykl i wogóle to nie idzie:-(
Ehhh szkoda gadać o takich laskach
Takie życie wrrrr....
Podziel się: