reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Normalnie niesprawiedliwe:wściekła/y::-:)crazy:
MADZIAS och tak jakie to by było wielkie szczęście gdybyśmy miały na testach 2 kresunie:tak:

reklama
coś ostatnio zaniedbałam forum dłuuugo mnie nie było , ale ciesze sie dziewuszki ze az tyle sie zafasolkowało i szczerze wam gratuluje. kochane byle tak dalej szedł ten łancuszek zafasolkowania to i moze ja sie załapie:-):-):-):-) fajnie by było.
duzo lasek jeszcze czeka na fasolke?? czy tylko ja zostałam??

coś ostatnio zaniedbałam forum dłuuugo mnie nie było , ale ciesze sie dziewuszki ze az tyle sie zafasolkowało i szczerze wam gratuluje. kochane byle tak dalej szedł ten łancuszek zafasolkowania to i moze ja sie załapie:-):-):-):-) fajnie by było.
duzo lasek jeszcze czeka na fasolke?? czy tylko ja zostałam??

oj są tu jeszcze czekające na fasolke jedną z nich jestem ja:tak:mykam kochane robić lulu jutro sie odezwe:tak:papasiu

No właśnie. Ja też nie chciałam robić od razu w dniu @, bo ostatnio tak zrobiłam i się rozczarowałam z lekka ;-).

No ja też w 3 dzień po terminie (czyli jutro) będę testować. Trzymajcie za mnie kciuki ;-).

Oj bedziemy trzymac ale daj znac odrazu

Ide sie poczeasac bo mam mokre wlosy w reczniku na glowie

reklama
WITAJCIE KOCHANE:-)
Do mnie dzisiaj siostrzyczki przyjeżdzaja tak na 11.00 co do was zajże tak po południu:tak:
MEXI i jak tam teścik;-)kciukasy:tak:

O jacie grypa żałądkowa masakra ja nie chce być na nią chora i juz wogóle moj synek bo po ostatnio tej chorobie był tak osłabiony mój aniołek że myślałam że pojedziemy na pogotowie nie za dobrze wyglądał:-(

Do góry