reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Mexi - testuj i dawaj znac

Ok :-).

ost @ mialam 28go marca i dzis zrobilam test bo okresu brak ale jest negatywny :(
wiec co teraz??? na 100% nie jestem w ciazy czy jest jeszcze szansa co??
co zrobic czekac jeszcze tydz i zrobic testa czy mykac juz do lekarza??
pozdrawiam WAS

Mamy podobnie- też ostatni okres miałam 28 marca. Na twoim miejscu bym jeszcze poczekała parę dni i powtórzyła test.

Hej Girls,

Witam się wtorkowo. Kolejny dzień mdłości - masakra. Praktycznie 24h/dobę się męczę. I nie wiem co zrobić z pracą. Boję się że nie dam rady wystać 2h na zajęciach - jeszcze padne, już 2 razy mi się przytrafiło że prawie zemdlałam.

Oj Maggie współczuję Ci z tymi mdlościami. Podobno strasznie to jest męczące :crazy:.

U mnie w związku z tym, że jest 32 dc. a objawów okresu nadal brak, zakupiłam test ciążowy i jutro rano będę testować :eek:. No chyba, że nie wytrzymam do jutra i już dzisiaj go zrobię :baffled:. No ale najbardziej wiarygodny wynik jest podobno rano... :szok:

MEXI trzymam kciuki ps.no fakt lepiej jest rano tylko ja robiłam popołudniu no ale mi sie już 4 dzień@ spóźniał no ale wiesz jak już się spóźnia a jak ma być fasolka to wykazać powinien 2 kreski bynajmiej ta druga słaba ale wykazać by wykazało:tak:;-)decyzja do ciebie należy:tak:

Kurcze Maggie współczuje Ci z tymi mdłościami,ja też miałam ale w pracy raczej siedziałam więc jakoś dawałam rade.I w sumie częściej miałam mdłości wieczorem

a ile ci się spóźniał @;-)
Oj Patrysia86 mi sie długo spóźniał,ale mi wogóle nie przyszło do głowy że to fasoleczka.Jakoś nie myślałam,że to tak szybko bo ja sie bałam że moge mieć problemy i wogóle.Zresztą ja miałam strasznie nieregularny okres po tabletkach. Ale gdy w nocy obudziły mnie mdłości i to takie mocne to już zrobiłam test,chociaż za namową męża bo ja myślałam że to zatrucie :-)

Oj Patrysia86 mi sie długo spóźniał,ale mi wogóle nie przyszło do głowy że to fasoleczka.Jakoś nie myślałam,że to tak szybko bo ja sie bałam że moge mieć problemy i wogóle.Zresztą ja miałam strasznie nieregularny okres po tabletkach. Ale gdy w nocy obudziły mnie mdłości i to takie mocne to już zrobiłam test,chociaż za namową męża bo ja myślałam że to zatrucie :-)

o mdłości to już w 2 miesiącu się dowiedziałaś:-)to za pierwszym razem się udało tak bądz tak do 3 staranek:eek:to super że się tak udało u mnie też w pierwszej ciąży szybko szło no a zarazem dla mnie długo bo za 3 razem się udało:tak:

reklama
Kochane uciekam już z pracki do domku:-) co prawda tam dalej czeka mnie remont, ale jakoś mi się już poprawił humor:tak: może to przez tą pogodę:-) z może przez to, że właśnie ze świadkową ustaliłyśmy, że 16 maja robimy wieczór panieński:tak: buziaczki i do juterka:-D

Do góry