reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No właśnie. Ja też nie chciałam robić od razu w dniu @, bo ostatnio tak zrobiłam i się rozczarowałam z lekka ;-).

No ja też w 3 dzień po terminie (czyli jutro) będę testować. Trzymajcie za mnie kciuki ;-).

I jeszcze ja jestem hihi cześć kobietki:-)
mexi bede 3mac kciuki

MEXI kciukaski trzymamy:tak:a jak tam wogóle odczucia jakieś dolegliwości objawy mamy,a na @ nie masz nic a nic :eek:kochana ja mysle że się uda;-)

Kobitki pisać co tam słychac:-)[/QUO
za ciebia petrysia oczywiście też 3mam kciuki:tak:
u mnie @ na całego:angry:
co zrobic:zawstydzona/y:
muslalam ze bedzie łatwiej - niestety mylilam sie:baffled::baffled::sorry:

niedziękuje(żeby nie zapeszyć):-)no tak to jest z tymi naszymi starankami:-(wiecie co ja normalnie nie rozumiem jednego kurka takie nawet dziewczyny serduszkujące od tak sobie czy na imprezie czy tak bo akurat spotkanko było i siup trafili akurat w owulke i są w ciąży a takie jak my które pragną dzieciaczków i jeszcze które mają opcykane cykl i wogóle to nie idzie:-(

MEXI kciukaski trzymamy:tak:a jak tam wogóle odczucia jakieś dolegliwości objawy mamy,a na @ nie masz nic a nic :eek:kochana ja mysle że się uda;-)

Objawów nie mam żadnych- ani na @ ani na ciążę. Jedyne co, to cały czas bolą mnie piersi (ale tak mam i przed okresem), no i 2 razy już po owulacji miałam takie ukłucia- raz typowe kłucie jajnika a potem takie ciągnięcie- parę dni później. No a od tego czasu cicho sza :happy:.

Objawów nie mam żadnych- ani na @ ani na ciążę. Jedyne co, to cały czas bolą mnie piersi (ale tak mam i przed okresem), no i 2 razy już po owulacji miałam takie ukłucia- raz typowe kłucie jajnika a potem takie ciągnięcie- parę dni później. No a od tego czasu cicho sza :happy:.

no no nam tu super wieści dajesz te jajniki i piersi jak na fasolke jak nie będziesz zafasolkowana to normalnie kurka wodna sie zdziwie:tak:jest duuuża nadzieja;-):-)

niedziękuje(żeby nie zapeszyć):-)no tak to jest z tymi naszymi starankami:-(wiecie co ja normalnie nie rozumiem jednego kurka takie nawet dziewczyny serduszkujące od tak sobie czy na imprezie czy tak bo akurat spotkanko było i siup trafili akurat w owulke i są w ciąży a takie jak my które pragną dzieciaczków i jeszcze które mają opcykane cykl i wogóle to nie idzie:-(
Patrysia86 to tak właśnie jest:-(

reklama

Ehhh szkoda gadać o takich laskach:crazy:
Takie życie wrrrr....:angry::wściekła/y:

Do góry