reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

duzo lasek jeszcze czeka na fasolke?? czy tylko ja zostałam??

Ja też czekam na fasolinkę, ale dopiero za jakieś 2 miesiące możemy zacząć staranka:-D

Jestem dziś bardzo szczęśliwa:-D pęcherz mnie już nie boli, chyba pomogły tabletki:-D a poza tym prawie skończyliśmy sypialnie, tzn. została drobna kosmetyka, ale meble już stoją, a to najważniejsze:tak: teraz jeszcze tylko po materac musimy jechać:-) i można się wprowadzać:tak: a co tam u Was kochane??? Buziaczki:-D

reklama
Witajcie Kochane!!:-D
Ja niedługo testuję jak @ wcześniej nie przyjdzie:tak:
Tempkę mam normalna i to mnie jedynie martwi.. poza tym cycuchy bolą i M mówi,że są większe, ale wiecie jak to z facetami;-) No i nieraz mnie pobolewa brzusio i jajnik kłuje. Zobaczymy, póki nie ma @ jest nadzieja:tak:
A śluzu białego mało, prawie wogóle:eek:

Ja tez jestem!! :)
Troche się denerwuję i boję, żeby @ nie przyszła:tak:
Jak jutro nie przyjdzie to poczekam parę dni i zatestuję:tak:
Trzymaj kciuki oby to było TO:tak:
W sumie piersi wciąż bolą, ciągle latam do toalety bo wydaje mi się że @ juz jest, no i te kiepskie samopoczucie, sennośc. Ale poczekam jeszcze parę dni i wtdey jak @ się nie zjawi to robie testa:-D

reklama
Ja tez kiepsko sie czuje ale jestem troszke przeziebiona wiec moze mi sie spoznic @ :wściekła/y: A tak to bola mnie piersiatka no i mam sluz takze wszystko wskazuje niestety na @

Do góry