reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam Was dziewczyny!!
Dawno nic nie pisałam o sobie,więc chyba z fasolki nici w tym cyklu:no:,już mnie boli strasznie brzuch na okres,ale jestem załamana,w tym miesiącu tak się staraliśmy:angry:,co dwa dni przytulanki,zaczeliśmy od 10 dnia cyklu do 19 dnia i się nie udało,chyba za szybko skończyliśmy przytulanki?:wściekła/y: jak myślicie?
No nic teraz czekam tylko na @ i znów serduszkowanie:tak::-D!!!
Miłego wieczoru

reklama
Witam Was dziewczyny!!
Dawno nic nie pisałam o sobie,więc chyba z fasolki nici w tym cyklu:no:,już mnie boli strasznie brzuch na okres,ale jestem załamana,w tym miesiącu tak się staraliśmy:angry:,co dwa dni przytulanki,zaczeliśmy od 10 dnia cyklu do 19 dnia i się nie udało,chyba za szybko skończyliśmy przytulanki?:wściekła/y: jak myślicie?
Miłego wieczoru

kochana nic nie jest stracone;-)a ból brzucha jest i na ciąże i na 2 więc czekaj na dzień testowania i sie niestresuj:tak:a jeśli chodzi o dni to trafione super i dłużej chyba już by nic nie było bo dni płodne to już chyba się wtedy już kończyły;-)

Witam się Wieczornie

maggie a myslalas o tym, że to może blizniaki bo to może tak być:)
Nektarynko, pomyślałam o tym. Ale dla dobra dzidziusia lepiej by było jakby był tylko jeden.
Witam Was dziewczyny!!
Miłego wieczoru
Kochana a czy miałaś z tych przytulanek satysfakcje?? Bo to bardzo ważne żeby Kobitka miała orgazm :-);-)
Maggie a od kiedy masz takie objawy typu senność??? Tzn od którego tygodnia?
Mexi mnie senność zaczęła brać tak mniej więcej z tydzień przed @ czyli koło 21dc. I dziwne to było bo kiedyś jak za dnia sie przespałam to w nocy nie mogłam zasnąć. A teraz za dnia mogę i wieczorkiem bez problemu. :tak:

Patrysia86 dziękuję Ci kochana za pocieszenie i miłe słowa;-)
Trzymam kciuki za Ciebie i inne dziewczyny aby @ nie przyszedł i były || kreski na teście:-)
Buziaki

kochana to nie prawda że musi być orgazm:no:tu chodzi o rozluźnienie się a nie musi być orgazm:eek:ja mojego synka mam a orgazmu nie miałam;-):tak::-)
patrysia - ja tylko napisałam że to ważne a nie że musi być. ;-) Wiem, że to pomaga plemniczkom w dotarciu do celu i tyle. Ułatwia im to podążanie tam gdzie trzeba szczególnie jeżeli są słabe.

Kochane witam:tak:
Przepraszam, ale narazie nie mam czasu poczytać co naskorbałyście:-(
Z Narzeczonkiem dalej walczymy z remontem, ale już niewiele nam zostało, tylko położyć tapetę, dać wykończenia paneli, pomalować parapet i dać meble:-D
Dziś nie idę do pracy, bo muszę parę spraw załatwić, a przede wszystkim w ubiezpieczalni, bo w sobotę gość mi wymusił pierwszeństwo i w niego stuknęłam:angry::wściekła/y:
może nic wielkiego by się nie stało, ale on miał hak, więc w naszej asterce cały przód skasowany :szok: ale to jego wina to chociać tyle, że nie będzie trzeba płacić za naprawę, bo i tak już dużo wydatków mamy:baffled: na szczęście ja jestem cała i zdrowa:tak: ale zła jestem jak nie wiem co, bo teraz autko mi potrzebne, żeby jeszcze sprawy z weselem załatwiać, a tu dupa:wściekła/y: no ale jakoś muszę sobie poradzić:-)
Buziaczki kochane i spadam załatwiać;-)

reklama
kroptusia i maggief miło się czyta że czujecie się dobrze:) oby tak dalej.
maggie zmeczenie to normalna rzecz.. :) wypoczywaj najczesciej jak sie da;-)

Do góry