reklama
maggie_f
Fanka BB :)
Maggie a ty dobrze sie czujesz?? Wszystko ok? No oprócz tego że Ci niedobrze,ale to przejdzie ;-) Ja ide w środe rano do gina ciesze sie bo musze mu moje wątpliwości,obawy opowiedzieć. Od dwóch dni spanie dla mnie jest ciężkie
Madziaas - no ja jestem mega zmęczona, wieczorem pobolewa mnie brzuch. Ale ze spaniem akurat problemów nie mam. Jak moge to drzemie sobie za dnia a wieczorem koło 22 padam.
Mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok i że z tym spaniem bedzie lepiej. Główka do góry. :-)
Agniesiak85
A my dziś wstalismy rano bo przyjechała w odwiedziny mamusia moja
Wczoraj goście poszli po 1 w nocy i tak się nie wyspaliśmy, że szok;-)
Teraz jak M pozmywa to zwijamy się do jego rodziców na obiadek
Uwielbiam kuchnię teściowejMniami.. pychotka
Wczoraj goście poszli po 1 w nocy i tak się nie wyspaliśmy, że szok;-)
Teraz jak M pozmywa to zwijamy się do jego rodziców na obiadek
Uwielbiam kuchnię teściowejMniami.. pychotka
cześć kobietki!!!!!
wpadłam się pochwalić że dzisiaj przy rodzinnym ognisku widziałam 2 bociany i jednego z nich zarezerwowałam dla siebie hihihihi a ten drugi jest wolny. pozdrawiam miłej nocki papa
I ja też widziałam bocka lecącego jak wracałam z uczelni!!
Witam Was dziewczynki po chwilowej przerwie - probuje nadazyc za wartkiem watpliwosci i nie wyrabiam... widze jednak, ze przewijaja sie tu osoby z tamtego watku...
U mnie czekanie na testowanie za kilka dni - na razie z objawow to brak objawow wiec trudno powiedziec...
Kochana ja też testuje za parę dni i na razie w sumie większych objawów nie ma. Tyle co nieraz brzuch boli i piersi trochę ale myślę, że te moje objawy to sa typowo @
Jak się czujesz Słońce. Wredna ta baba że nie dała Ci ściągać. Ale może będzie dobrze. Przy samym robieniu ściąg człowiek też się uczy. Mam nadzieję że imprezka się udała i że sie wyluzowałaś. :-)
Oj Kochana po imprezce czuje się dobrze, nie piłam nic. Ale wymeczona jestem
No wredne babsko, ale zobaczymy co postawi, może jednak zaliczę
najważniejsze, że mam teraz święty spokój aż do 23 maja bo dopiero wtedy następny zjazd
No wredne babsko, ale zobaczymy co postawi, może jednak zaliczę
najważniejsze, że mam teraz święty spokój aż do 23 maja bo dopiero wtedy następny zjazd
Madziaas - no ja jestem mega zmęczona, wieczorem pobolewa mnie brzuch. Ale ze spaniem akurat problemów nie mam. Jak moge to drzemie sobie za dnia a wieczorem koło 22 padam.
Mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok i że z tym spaniem bedzie lepiej. Główka do góry. :-)
Ciesze sie ze u Ciebie wszystko ok...u mnie wrecz SUPER...wlasnie zrobilam obiadek ferajnie i ide z ksiazka na balkonik na lezaczek i kawka :-) dzidzius wyjatkowo kopie w dzien hihi a dzis wypchna nozke i taki byl pagorek, zauwazylam ze jak M cos mowi to sie uaktywnia hihi oj synek tatusia moze bedzie :-)
Madziaas - my tez sie wybierzemy do zoo z corcia jak sie zrobi troszku cieplej, u mnie ze spaniem tez roznie, szok bo glod mnie budzi :-) i dzis w nocy 2 paczki...
Lozysko poszlo do gory wiec serduszkowanie sie sprawdza, dzis z rana poprawka hihi niech wedruje :-)a tak na powaznie z tym serduszkowaniem w ciazy to hmmm wole nie mowic sa okresy ze chodzi za czlowiekiem non top i tak tylko mysle co teraz M we mnie widzi poza rozmiarem E ze tez chodzi non top i tylko slysze mmmm przyjemne jak za staranek ;-)
Nektarynka
maggie a myslalas o tym, że to może blizniaki bo to może tak być
P
patrysia*
Gość
Witam :-)oj nogi mnie bolą tego chodzenia było troszkuno a teraz w domciu i zaczniemy sobie grilla robić:-)ach cieplutko cieplutko jest:-)
reklama
Mexi
Maggie a od kiedy masz takie objawy typu senność??? Tzn od którego tygodnia?
Podziel się: