reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
hej:)ja tez sie pocieszam ze w tym tygodniu tylko 4 dni!choc nie wiem jak je przetrzymam z ta moja grypa choc juz jest duzo lepiej mam siły,a to najwazniejsze,mdlosci mnie jeszcze mecza ale mam nadzieje,ze tez mi przejda teraz jak nigdy chce zeby przyszla @ zeby na nowo zaczac staranka,bo te byly niestety stracone:(albo maz pracuje po 12 godzin albo mnie dopadla ta nieszczesna grypa

hej:)ja tez sie pocieszam ze w tym tygodniu tylko 4 dni!choc nie wiem jak je przetrzymam z ta moja grypa choc juz jest duzo lepiej mam siły,a to najwazniejsze,mdlosci mnie jeszcze mecza ale mam nadzieje,ze tez mi przejda teraz jak nigdy chce zeby przyszla @ zeby na nowo zaczac staranka,bo te byly niestety stracone:(albo maz pracuje po 12 godzin albo mnie dopadla ta nieszczesna grypa

nie pisz ze stracone cos tam chyba sie dzialo, co :-) u mnie jak zaszlam w ciaze przytulanko bylo TYLKO 1 i to takie z czystej przyjemnosci/tesknoty, pisalam juz o tym nie raz, by bylo smiesznie po przytulanku poszlam do kuchni po picie a potem sie umyc bo nie mylam sie wczesniej :-) a wczesniej cuda wianki lacznie z lezeniem, z nogami do gory itp

zauwazylam u siebie od wczoraj duzo bialego sluzu,sorrki za opis ale co to moze oznaczac ?

jesli chodzi o sluz to sprawa indywidualna...u jednych jest go duzo i to zawsze przed @ u innych pojawia sie jako objaw ciazy :-) u mnie tak bylo, tyle ze ja go zwykle nie mialam, badz b. malo ze majtuchy suche badz plamka a jak zaszlam to 5 dni przed @ mialam go bardzo duzo i to byl dla mnie jakis znak zaczelam sie zastanawiac :-) ale mowie sprawa indywidualna

dzieki za odpowiedz u mnie do @ jeszcze daleko wiec to napewno nie objaw fasolki,nie nastawiam sie w tym cyklu,jeju ale sie czuje do d...y,myslalam,ze juz ze mna lepiej,a tu znowu slabosci i mnie bierze na wymioty,a do pracy trzeba isc:((,ide sie polozyc,milego dnia kobitki

DZIEŃ DOBRY:-)
Kochane witam:tak:
Przepraszam, ale narazie nie mam czasu poczytać co naskorbałyście:-(
Z Narzeczonkiem dalej walczymy z remontem, ale już niewiele nam zostało, tylko położyć tapetę, dać wykończenia paneli, pomalować parapet i dać meble:-D
Dziś nie idę do pracy, bo muszę parę spraw załatwić, a przede wszystkim w ubiezpieczalni, bo w sobotę gość mi wymusił pierwszeństwo i w niego stuknęłam:angry::wściekła/y: może nic wielkiego by się nie stało, ale on miał hak, więc w naszej asterce cały przód skasowany :szok: ale to jego wina to chociać tyle, że nie będzie trzeba płacić za naprawę, bo i tak już dużo wydatków mamy:baffled: na szczęście ja jestem cała i zdrowa:tak: ale zła jestem jak nie wiem co, bo teraz autko mi potrzebne, żeby jeszcze sprawy z weselem załatwiać, a tu dupa:wściekła/y: no ale jakoś muszę sobie poradzić:-)
Buziaczki kochane i spadam załatwiać;-)

to super że wam remoncik idzie do przodu:-)no a ci kierowcy no tak to jest jeżdżą nieuważnie:angry:my także mieliśmy różne sytuacje i jedż tu bezpiecznie:wściekła/y:

witam witam kobietki:-)
U mnie okii jak zawsze, no prawie zawsze;-):-p
dodałam kilka nowych zdjęć do galeri wiec zapraszam kto ma ochote:happy: http://www.ischmaru.flog.pl

troszke was poczytam.... ;-)

zdjęcia śliczne:-)słodkiego masz synka:tak:

wracaj do zdrowia:tak:ta grypa jest okropna:baffled:podobnoż ona właśnie teraz panuje:eek:mam nadzieje że my się nie zarazimy:baffled:

jesli chodzi o sluz to sprawa indywidualna...u jednych jest go duzo i to zawsze przed @ u innych pojawia sie jako objaw ciazy :-) u mnie tak bylo, tyle ze ja go zwykle nie mialam, badz b. malo ze majtuchy suche badz plamka a jak zaszlam to 5 dni przed @ mialam go bardzo duzo i to byl dla mnie jakis znak zaczelam sie zastanawiac :-) ale mowie sprawa indywidualna

no właśnie po owulce mi zniknął i praktycznie go wogule nie mam a @ mam dostać 9 maja co jeszcze troche czekania,ale mam jednak chociaż mała nutke nadzei że się udało:tak:ja pamiętam przy ciąży pierwszej miałam duużo śluzu:tak:wiem jest to bardzo szybko,ale mnie to zdziwiło bo tego nie miałam nawet przed @:no:bo wczoraj moje piersi dziwnie mnie tak troche bolały będą wiedziały o co chodzi kobiety które mają już dziecko bo otuż zaczęly mnie tak dziwnie ściągać jak by mi się mleko zbierało:eek:ale to było takie dużo słabsze czucie niż to naprawde by się zbierało,ale miałam taki wlaśnie ból lekki:eek:no niewiem zobaczymy jak to będzie hehe ja wam powiem że jak zaszłam w pierwszą ciąże to ja wogóle nieodczuwałam żadnych objawów,a teraz ja coś non stop widze:-D:rofl2::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry