reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Chyba sie udało- Maggie Ty to jesteś BB Master :-D dziękujem
piekna sukieneczka..
hej;-)u mnie tez sie pogoda poprawila choc slonka jeszcze nie ma ale jak sie to mowi'' czuc juz wiosne'';-)czeka na @,ciekawe,cz sie pojawi;-)milego dzionka;-)
ja tez bede odpedzac.. jeszcze sie nie pojawila @.. chociaz wczoraj bolal ciut bardziej brzusio niz w poprzednich dniach
Justys84 ja tez czekam na @ :wściekła/y: bo cos mi sie wydaje ze dzis juz przyjdzie niestety
tez myslalam ze dzis przyjdzie ale nie.. miala sie pojawic w niedziele
poczarujemy i odgonimy ta wstretna @!!!!!!;)
o tak tak tez potancze..

reklama
piekna sukieneczka..

ja tez bede odpedzac.. jeszcze sie nie pojawila @.. chociaz wczoraj bolal ciut bardziej brzusio niz w poprzednich dniach

tez myslalam ze dzis przyjdzie ale nie.. miala sie pojawic w niedziele

o tak tak tez potancze..

To kiedy planujesz tescik robic ???

Super jest ten film:-) Już nie jeden raz go widziałam :tak: ale za każdym razem płaczę na nim jak bóbr. No i Bruce Willies:-) Super aktor i mój ulubiony

U nas podobno w niedziele na słupie siedział:-) No ale wcale się nie dziwię bo moja szwagierka jest w ciąży;-)

Film jest ekstra a teściówka powiedziała, ze brzydki bo się szczelają. Ograniczony umysł ma bo kur....a liczy sie przecież morał filmu.

To ten bociek u mnie co roku jakiś wybrakowany siedzi, bo od zeszłego roku mamy boćki i kurna z pustymi skrzydłami przychodzą:-D

Zmykam kończyć obiad.
Dziś zupka warzywna i może jakieś jajeczko usadzę:-D

Jeszcze pół godzinki i spadam do domku :-) Niestety bede sama bo moj M ma druga zmiane ale swieci piekne sloneczko takze moze wybiore sie na jakis spacerek :tak:

Jutro sie do Was odezwe

Buziooooollllleeee

morka i jak?ja mam 34dc i nic brak @, jak bylam 13marca u ginekolog, to nic nie widziala choc mialam podejzenia, teraz mnie zakuwa jajnik. pobolewa czasem podbrzusze, duzo snu,i placzu, delikatny sluz. A u ciebie?:) trzymam kciuki:-)

witajcie kochane staraczki,

oj jak mnie dawno nie było u was:) misiałam się trochę zdystansować bo już o niczym innym nie myślałam jak tylko o dzidzi...nawet nie mam kiedy poczytać co się działo więc tylko pogratuluję tym którym się udało zafasolkować a tym którym nie to trzymam kciuki.
Ja jestem już po badaniach hormonalnych a mój M po badaniach nasienia.
U mnie wszysko wyszło w normie poza tragiczym progesteronem... M ma bardzo dużo żywotnych plenmiczków...tylko jakieś kiepsko ruchliwe..to też nie sprzyja... Mnie gin. przepisała duphaston bo nie miałam owulacji od 3 cykli.. (tak przypuszcza, zresztą miała usg co jakiś czas i ciągle nic:(
dziś mój 18 dc czyli 3 dzień na duphastonie i dostałam plamień...kurcze dziewczyny czy to normalne? Może to już idzie ta wstrętna @@@@...ale tak wcześnie...cykle miałam pokopane..ostatni miał 24 dni...poprzedni...32...a wcześniejszy 36...Co mam myśleć?
Jakie są wasze doświadczenia z duphastonem? Czy pomoże mi zajść w ciążę? I co mam myśleć o tym plamieniu?
Już się załamuję...tak bym chciała aby się udało....poradzcie mi co tu robić? :-(

Dziewczynki załączam zdjęcia młodego przed: ST830288.jpg

i po oskalpowaniu: ST830311.jpg

reklama
:-) Przytulak i pocieszyciel z niego niesamowity :-) No i super wyczuwa nastroje i potrafi każdego zmiękczyć. Teraz ma manie biegania za kasztanami - troche ich zostało z jesieni i jak tylko śnieg sie stopił to zaczeła się zabawa :-D:-D:-D

Do góry