reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Meggi ale śliczny ten piesek. Pewno dumny pan bo suczka to by miała kiteczki:-D
Też chciałam ale M było zal kasy na yorkusia i wolał jamnika.

reklama
He he, niunia Pan z niego pełną mordką. Mama każe go strzyc na sportowca bo wtedy wygląda młodziej i nie tak grubo. A kiteczek nie lubi. :-)

A co do jamnika to oprócz yorka jest jamnik szorstkowłosy - też przekochany ale staruszeczek już z niego. :tak:

He he, niunia Pan z niego pełną mordką. Mama każe go strzyc na sportowca bo wtedy wygląda młodziej i nie tak grubo. A kiteczek nie lubi. :-)

A co do jamnika to oprócz yorka jest jamnik szorstkowłosy - też przekochany ale staruszeczek już z niego. :tak:

Ja chciałam jamnika miniaturkę długowłosą ale M powiedział, że babskiego psa nie chce!

Zażartuje z własnego M: chyba chciał sobie męskie ego przedłużyć bo ma małe auto:-D:-D:-D

Dziewczyny coś dla oka:-D

823052924.jpeg

Ja chciałam jamnika miniaturkę długowłosą ale M powiedział, że babskiego psa nie chce!

Zażartuje z własnego M: chyba chciał sobie męskie ego przedłużyć bo ma małe auto:-D:-D:-D
:-D:-D:-D niunia - bezbłędna jesteś :-):-):-)
Dziewczyny coś dla oka:-D

823052924.jpeg

Mniam mnia ale ciacho, ale w sumie to mam dobrze bo mój małż na lato też taki kaloryferek będzie miał. Na zime odpuszcza siłkę a na wiosnę zaczyna rzeźbić. :-)

Ola sukienka prześliczna!
Kinguś wyglądasz jak prawdziwa sex-bomba!!! :-D
U mnie jakoś na razie bez żadnych objawów. No niby zaczynam właśnie coś czuć, jakby bardzo delikatny ból brzucha,ale nie wiem czy to od zmęczenia czy @. W sumie @ powinna być dopiero koło 11.4. ale brałam w tym cykl clo i może będzie wcześniej. No nic,okaże się za parę dni. :-) Kochane moje pozdrawiam Was cieplutko! W końcu wiosna przyszła!

Dobra końce z tymi zdjęciami męskimi, bo M mówi, że coś brzydkiego rozprowadzam.

Zazdrosny!
sam nie będzie miał w tym roku takiego ciałka bo w gipsie na siłownie nie pójdzie:-D

Każdy popatrzeć można, przecież klejnotów na nich nie ma a temu już coś w niesmak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry