reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Meggi ale śliczny ten piesek. Pewno dumny pan bo suczka to by miała kiteczki:-D
Też chciałam ale M było zal kasy na yorkusia i wolał jamnika.

reklama
He he, niunia Pan z niego pełną mordką. Mama każe go strzyc na sportowca bo wtedy wygląda młodziej i nie tak grubo. A kiteczek nie lubi. :-)

A co do jamnika to oprócz yorka jest jamnik szorstkowłosy - też przekochany ale staruszeczek już z niego. :tak:

He he, niunia Pan z niego pełną mordką. Mama każe go strzyc na sportowca bo wtedy wygląda młodziej i nie tak grubo. A kiteczek nie lubi. :-)

A co do jamnika to oprócz yorka jest jamnik szorstkowłosy - też przekochany ale staruszeczek już z niego. :tak:

Ja chciałam jamnika miniaturkę długowłosą ale M powiedział, że babskiego psa nie chce!

Zażartuje z własnego M: chyba chciał sobie męskie ego przedłużyć bo ma małe auto:-D:-D:-D

Dziewczyny coś dla oka:-D

823052924.jpeg

Ja chciałam jamnika miniaturkę długowłosą ale M powiedział, że babskiego psa nie chce!

Zażartuje z własnego M: chyba chciał sobie męskie ego przedłużyć bo ma małe auto:-D:-D:-D
:-D:-D:-D niunia - bezbłędna jesteś :-):-):-)
Dziewczyny coś dla oka:-D

823052924.jpeg

Mniam mnia ale ciacho, ale w sumie to mam dobrze bo mój małż na lato też taki kaloryferek będzie miał. Na zime odpuszcza siłkę a na wiosnę zaczyna rzeźbić. :-)

Ola sukienka prześliczna!
Kinguś wyglądasz jak prawdziwa sex-bomba!!! :-D
U mnie jakoś na razie bez żadnych objawów. No niby zaczynam właśnie coś czuć, jakby bardzo delikatny ból brzucha,ale nie wiem czy to od zmęczenia czy @. W sumie @ powinna być dopiero koło 11.4. ale brałam w tym cykl clo i może będzie wcześniej. No nic,okaże się za parę dni. :-) Kochane moje pozdrawiam Was cieplutko! W końcu wiosna przyszła!

Dobra końce z tymi zdjęciami męskimi, bo M mówi, że coś brzydkiego rozprowadzam.

Zazdrosny!
sam nie będzie miał w tym roku takiego ciałka bo w gipsie na siłownie nie pójdzie:-D

Każdy popatrzeć można, przecież klejnotów na nich nie ma a temu już coś w niesmak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry