reklama
maggie_f
Fanka BB :)
He he, niunia Pan z niego pełną mordką. Mama każe go strzyc na sportowca bo wtedy wygląda młodziej i nie tak grubo. A kiteczek nie lubi. :-)
A co do jamnika to oprócz yorka jest jamnik szorstkowłosy - też przekochany ale staruszeczek już z niego.
A co do jamnika to oprócz yorka jest jamnik szorstkowłosy - też przekochany ale staruszeczek już z niego.
Haszitka
może kiedyś...
He he, niunia Pan z niego pełną mordką. Mama każe go strzyc na sportowca bo wtedy wygląda młodziej i nie tak grubo. A kiteczek nie lubi. :-)
Ja chciałam jamnika miniaturkę długowłosą ale M powiedział, że babskiego psa nie chce!
Zażartuje z własnego M: chyba chciał sobie męskie ego przedłużyć bo ma małe auto
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Uciekam do domku:-) odezwę się za jakiś czas
maggie_f
niunia - bezbłędna jesteś :-):-):-)Ja chciałam jamnika miniaturkę długowłosą ale M powiedział, że babskiego psa nie chce!
Zażartuje z własnego M: chyba chciał sobie męskie ego przedłużyć bo ma małe auto
Dziewczyny coś dla oka
Mniam mnia ale ciacho, ale w sumie to mam dobrze bo mój małż na lato też taki kaloryferek będzie miał. Na zime odpuszcza siłkę a na wiosnę zaczyna rzeźbić. :-)
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Ola sukienka prześliczna!
Kinguś wyglądasz jak prawdziwa sex-bomba!!!
U mnie jakoś na razie bez żadnych objawów. No niby zaczynam właśnie coś czuć, jakby bardzo delikatny ból brzucha,ale nie wiem czy to od zmęczenia czy @. W sumie @ powinna być dopiero koło 11.4. ale brałam w tym cykl clo i może będzie wcześniej. No nic,okaże się za parę dni. :-) Kochane moje pozdrawiam Was cieplutko! W końcu wiosna przyszła!
Kinguś wyglądasz jak prawdziwa sex-bomba!!!
U mnie jakoś na razie bez żadnych objawów. No niby zaczynam właśnie coś czuć, jakby bardzo delikatny ból brzucha,ale nie wiem czy to od zmęczenia czy @. W sumie @ powinna być dopiero koło 11.4. ale brałam w tym cykl clo i może będzie wcześniej. No nic,okaże się za parę dni. :-) Kochane moje pozdrawiam Was cieplutko! W końcu wiosna przyszła!
Haszitka
może kiedyś...
Dobra końce z tymi zdjęciami męskimi, bo M mówi, że coś brzydkiego rozprowadzam.
Zazdrosny!
sam nie będzie miał w tym roku takiego ciałka bo w gipsie na siłownie nie pójdzie
Każdy popatrzeć można, przecież klejnotów na nich nie ma a temu już coś w niesmak
Zazdrosny!
sam nie będzie miał w tym roku takiego ciałka bo w gipsie na siłownie nie pójdzie
Każdy popatrzeć można, przecież klejnotów na nich nie ma a temu już coś w niesmak
reklama
Nektarynka
ja tez ja tez chce takiego yorka.. mmm sliczniutki
Podziel się: