reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Maggie york rzeczywiście śliczny. Taka mała przylepka. ;-) Ja mniej więcej w czerwcu będę poszukiwała owczarka niemieckiego długowłosego. Macie może jakieś szczeniaczki w zasięgu ręki? :-D Taki pies był moim marzeniem od małej dziewuszki. Teraz będę mogła je spełnić ponieważ będę miała swój domek z ogródkiem. Hi,hi! Już nie mogę się doczekać tego psiaka.

reklama
staraczki,

ponawiam swoje pytanka ze strony 504...może jednak pomożecie i ktoś podzieli się ze mną swoją wiedzą?

dziewczyny co to jest PCOS, duzo tu o tym piszą na forum - niech ktos mi tak na chlopski rozum to wytlumaczy..

Kochane niestety nie mogę Wam pomóc, bo nic na ten temat nie wiem:baffled:

Niunia jesteś niesamowita:-D niezłe ciało:-D Narzeczonek takiego nie ma, ale kocham go takiego jakim jest:-)

Hejka laseczki

M poszedl na nocke a ja siedzem i sie nudzem wiec pomyslalam ze zawitam do Was. Pobolewal mnie dzis brzuch i jakas slaba jestem, miesnie mnie bola, wlaciwie nie bola tylko takie slabe sa jak na grype- co wykluczam. Nawet mi brzuch nie spuchl jak to zawsze przed @ ale zobaczymy.
Jak myslicie zrobic test rano w czwartek czy czekac na @???

Maggie- yorkus cudny- ja niestey alergiczka na siersc psa jak talala. Mialam robione testy na rece, mialam czekac na rezultat uczulenia ok 2 minut, a babel wyskoczyl mi po 15s i musialam do gabinetu leciec haha takie jaja

staraczki,

ponawiam swoje pytanka ze strony 504...może jednak pomożecie i ktoś podzieli się ze mną swoją wiedzą?

Kochanie ja nie brałam nigdy tego leku więc nie pomogę. Natomiast wiem,że jest tu na BB taki wątek clo/duphaston/luteina i inne farmakologiczne wspomagacze staranek. Jest w staramy się, i w tej chwili na stronie 2. Może tam popytaj. Pozdrawiam!

Maggie york rzeczywiście śliczny. Taka mała przylepka. ;-) Ja mniej więcej w czerwcu będę poszukiwała owczarka niemieckiego długowłosego. Macie może jakieś szczeniaczki w zasięgu ręki? :-D Taki pies był moim marzeniem od małej dziewuszki. Teraz będę mogła je spełnić ponieważ będę miała swój domek z ogródkiem. Hi,hi! Już nie mogę się doczekać tego psiaka.
owczarki - są cudne, jak byłam mała to takiego mieliśmy :-) Dożył sędziwego wieku i był przekochany. A wizja domu z ogródkiem i psiaka przecudowna. Jeszcze tylko tupot małych stópek i będzie sielanka :tak:

Maggie- yorkus cudny- ja niestey alergiczka na siersc psa jak talala. Mialam robione testy na rece, mialam czekac na rezultat uczulenia ok 2 minut, a babel wyskoczyl mi po 15s i musialam do gabinetu leciec haha takie jaja
Ola - mam dla Ciebie dobrą wiadomość - Yorka możesz sobie sprawić bo on ma włoski takie jak u ludzi więc nie uczula.

A ja po siłce i po saunie. Pewnie ochrzan zbiore? A co mi tam - zwariować się nie dam. Będzie fasolka to będę się oszczędzać i odpuszczę a póki co, troche sobie poużywam :-)

reklama
Witam Was Dziewczyny wtorkowo:-)

U mnie bardzo dobrze:-D pogoda taka sobie, ale nie pada, więc jest dobrze i ponoć z dnia na dzień ma być coraz cieplej:-D nawet nie wiecie jak się cieszę, bo nienawidzę zimy:baffled: a w serduszku słoneczko już mam dawno:-D

Ola85 cudowna sukienka:-) ja mam podobną tylko wiązaną na szyję i kupiłam ją w promocji za 49 zł przeceniona z 199 zł:-D hihi, ale mi się udało:tak:

Co tam u Was Dziewuszki??? Jak samopoczucie????

Witam wieczorkowo. U mnie dziś świeciło piękne słoneczko więc jak wróciłam z pracy to wyrzuciłam pościel i pranie na dworek i zabrałam się do mycia okien w kuchni. Narobiłam się strasznie bo mam w kuchni dwa okna w tym jedno trzyskrzydłowe a wiecie co to było po zimie na nich:no:.

witajcie kochane staraczki,

oj jak mnie dawno nie było u was:) misiałam się trochę zdystansować bo już o niczym innym nie myślałam jak tylko o dzidzi...nawet nie mam kiedy poczytać co się działo więc tylko pogratuluję tym którym się udało zafasolkować a tym którym nie to trzymam kciuki.
Ja jestem już po badaniach hormonalnych a mój M po badaniach nasienia.
U mnie wszysko wyszło w normie poza tragiczym progesteronem... M ma bardzo dużo żywotnych plenmiczków...tylko jakieś kiepsko ruchliwe..to też nie sprzyja... Mnie gin. przepisała duphaston bo nie miałam owulacji od 3 cykli.. (tak przypuszcza, zresztą miała usg co jakiś czas i ciągle nic:(
dziś mój 18 dc czyli 3 dzień na duphastonie i dostałam plamień...kurcze dziewczyny czy to normalne? Może to już idzie ta wstrętna @@@@...ale tak wcześnie...cykle miałam pokopane..ostatni miał 24 dni...poprzedni...32...a wcześniejszy 36...Co mam myśleć?
Jakie są wasze doświadczenia z duphastonem? Czy pomoże mi zajść w ciążę? I co mam myśleć o tym plamieniu?
Już się załamuję...tak bym chciała aby się udało....poradzcie mi co tu robić? :-(

Karo a od którego dnia cyklu bierzesz duphaston? Ja brałam Lutenyl od 15 dnia cyklu i też miałam plamienia na około tydzień przez okresem i potem normalny okres tak więc w sumie około 10 dni zawracania głowy.

Dziewczynki załączam zdjęcia młodego przed: Zobacz załącznik 125287

i po oskalpowaniu: Zobacz załącznik 125288

Śliczny piesio:-)

Do góry