reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no u mnie jak na razie sie nie zapowiada na @ ale zbytnich nadzieji sobie nie robie co bedzie to bedzie:)

PAMIETAJMY O GLOSOWANIU NA MATEUSZKA:)!!!

reklama
:-D:-D:-D Dziewczyny ale się uśmiałam - jestem nadworną Czarownicą i Straszakiem na tym forum. A co mi tam - szkoda tylko że małż sie nie boi i sie nie słucha ;-).

Justyś - widze że sie wkręciłaś w głosowanko - super - ja codziennie klikam i mam nadzieję że reszta też!!!

Ostatnia edycja:
Witam Was Dziewczyny wtorkowo:-)

U mnie bardzo dobrze:-D pogoda taka sobie, ale nie pada, więc jest dobrze i ponoć z dnia na dzień ma być coraz cieplej:-D nawet nie wiecie jak się cieszę, bo nienawidzę zimy:baffled: a w serduszku słoneczko już mam dawno:-D

Ola85 cudowna sukienka:-) ja mam podobną tylko wiązaną na szyję i kupiłam ją w promocji za 49 zł przeceniona z 199 zł:-D hihi, ale mi się udało:tak:

Co tam u Was Dziewuszki??? Jak samopoczucie????

Mnie od wczoraj boli brzuch takze dzis na pewno bedzie ta wstretna i okropna @. Ale tak sobie myśle ze jak nie w tym cyklu to w nastepnym takie piekne sloneczko swieci ze nie bede sie juz zalamywac no i dzieki Wam oczywiście :tak:

maggie_f widzę że dziś scześśliwy dzionek i przytulanko będzie? :))

Justys84 ze szczerego serca zycze, oby sie nie pojawiła :) aguniak tobie też tego życzę..Czaruje - a fe.."Sio zarazo!"..

Mama_Sówka witam ciepło w ten słoneczny poranek!!

Mnie od wczoraj boli brzuch takze dzis na pewno bedzie ta wstretna i okropna @. Ale tak sobie myśle ze jak nie w tym cyklu to w nastepnym takie piekne sloneczko swieci ze nie bede sie juz zalamywac no i dzieki Wam oczywiście :tak:

Cicho mi tu :laugh2: Jeszcze jej nie ma wiec nie krakaj bo wykrakasz :-p Jestesmy razem- to co wyczekane bardziej sie docenia.
Dzisiaj mam takie nudy w pracy, ze szok!!!!!!!!!!!
Ja glosuje codziennie :):):) przyznaje sie bez bicia.

Dzieczyny nie wiem czy zwrócilyscie uwage ale na glównej stronie ten dzidzius do tematu o smoczkach jest przecudny, nie moge sie na niego napatrzec- boski jest.

Witam Was Dziewczyny wtorkowo:-)

U mnie bardzo dobrze:-D pogoda taka sobie, ale nie pada, więc jest dobrze i ponoć z dnia na dzień ma być coraz cieplej:-D nawet nie wiecie jak się cieszę, bo nienawidzę zimy:baffled: a w serduszku słoneczko już mam dawno:-D

Ola85 cudowna sukienka:-) ja mam podobną tylko wiązaną na szyję i kupiłam ją w promocji za 49 zł przeceniona z 199 zł:-D hihi, ale mi się udało:tak:

Co tam u Was Dziewuszki??? Jak samopoczucie????

Dziekuje, szukalam takiego koloru bo mam akurat takie butki na szpilce z odkrytymi palcami i chcialam w nich wlasnie isc i znalazlam ta jedyna, takze sie udalo jupi :).

przyszła_mamusia - ja już po ewolucji :-D - suwaczek przekłamuje. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na owulkę wczoraj - przedwczoraj pozytywny teścik a przed-przedwczoraj ból jajników. Przytulanki były więc już tylko na efekty czekam :-)

Dobra, lece złapać sierściucha i pędzimy do fryca. Wkleje Wam wieczorkiem fotke przed i po. :-)

Buziole

reklama
Do góry