reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no u mnie jak na razie sie nie zapowiada na @ ale zbytnich nadzieji sobie nie robie co bedzie to bedzie:)

PAMIETAJMY O GLOSOWANIU NA MATEUSZKA:)!!!

reklama
:-D:-D:-D Dziewczyny ale się uśmiałam - jestem nadworną Czarownicą i Straszakiem na tym forum. A co mi tam - szkoda tylko że małż sie nie boi i sie nie słucha ;-).

Justyś - widze że sie wkręciłaś w głosowanko - super - ja codziennie klikam i mam nadzieję że reszta też!!!

Ostatnia edycja:
Witam Was Dziewczyny wtorkowo:-)

U mnie bardzo dobrze:-D pogoda taka sobie, ale nie pada, więc jest dobrze i ponoć z dnia na dzień ma być coraz cieplej:-D nawet nie wiecie jak się cieszę, bo nienawidzę zimy:baffled: a w serduszku słoneczko już mam dawno:-D

Ola85 cudowna sukienka:-) ja mam podobną tylko wiązaną na szyję i kupiłam ją w promocji za 49 zł przeceniona z 199 zł:-D hihi, ale mi się udało:tak:

Co tam u Was Dziewuszki??? Jak samopoczucie????

Mnie od wczoraj boli brzuch takze dzis na pewno bedzie ta wstretna i okropna @. Ale tak sobie myśle ze jak nie w tym cyklu to w nastepnym takie piekne sloneczko swieci ze nie bede sie juz zalamywac no i dzieki Wam oczywiście :tak:

maggie_f widzę że dziś scześśliwy dzionek i przytulanko będzie? :))

Justys84 ze szczerego serca zycze, oby sie nie pojawiła :) aguniak tobie też tego życzę..Czaruje - a fe.."Sio zarazo!"..

Mama_Sówka witam ciepło w ten słoneczny poranek!!

Mnie od wczoraj boli brzuch takze dzis na pewno bedzie ta wstretna i okropna @. Ale tak sobie myśle ze jak nie w tym cyklu to w nastepnym takie piekne sloneczko swieci ze nie bede sie juz zalamywac no i dzieki Wam oczywiście :tak:

Cicho mi tu :laugh2: Jeszcze jej nie ma wiec nie krakaj bo wykrakasz :-p Jestesmy razem- to co wyczekane bardziej sie docenia.
Dzisiaj mam takie nudy w pracy, ze szok!!!!!!!!!!!
Ja glosuje codziennie :):):) przyznaje sie bez bicia.

Dzieczyny nie wiem czy zwrócilyscie uwage ale na glównej stronie ten dzidzius do tematu o smoczkach jest przecudny, nie moge sie na niego napatrzec- boski jest.

Witam Was Dziewczyny wtorkowo:-)

U mnie bardzo dobrze:-D pogoda taka sobie, ale nie pada, więc jest dobrze i ponoć z dnia na dzień ma być coraz cieplej:-D nawet nie wiecie jak się cieszę, bo nienawidzę zimy:baffled: a w serduszku słoneczko już mam dawno:-D

Ola85 cudowna sukienka:-) ja mam podobną tylko wiązaną na szyję i kupiłam ją w promocji za 49 zł przeceniona z 199 zł:-D hihi, ale mi się udało:tak:

Co tam u Was Dziewuszki??? Jak samopoczucie????

Dziekuje, szukalam takiego koloru bo mam akurat takie butki na szpilce z odkrytymi palcami i chcialam w nich wlasnie isc i znalazlam ta jedyna, takze sie udalo jupi :).

przyszła_mamusia - ja już po ewolucji :-D - suwaczek przekłamuje. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na owulkę wczoraj - przedwczoraj pozytywny teścik a przed-przedwczoraj ból jajników. Przytulanki były więc już tylko na efekty czekam :-)

Dobra, lece złapać sierściucha i pędzimy do fryca. Wkleje Wam wieczorkiem fotke przed i po. :-)

Buziole

reklama
Do góry