reklama
maggie_f
Fanka BB :)
Dziewczyny ale się uśmiałam - jestem nadworną Czarownicą i Straszakiem na tym forum. A co mi tam - szkoda tylko że małż sie nie boi i sie nie słucha ;-).
Justyś - widze że sie wkręciłaś w głosowanko - super - ja codziennie klikam i mam nadzieję że reszta też!!!
Justyś - widze że sie wkręciłaś w głosowanko - super - ja codziennie klikam i mam nadzieję że reszta też!!!
Ostatnia edycja:
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witam Was Dziewczyny wtorkowo:-)
U mnie bardzo dobrze pogoda taka sobie, ale nie pada, więc jest dobrze i ponoć z dnia na dzień ma być coraz cieplej nawet nie wiecie jak się cieszę, bo nienawidzę zimy a w serduszku słoneczko już mam dawno
Ola85 cudowna sukienka:-) ja mam podobną tylko wiązaną na szyję i kupiłam ją w promocji za 49 zł przeceniona z 199 zł hihi, ale mi się udało
Co tam u Was Dziewuszki??? Jak samopoczucie????
U mnie bardzo dobrze pogoda taka sobie, ale nie pada, więc jest dobrze i ponoć z dnia na dzień ma być coraz cieplej nawet nie wiecie jak się cieszę, bo nienawidzę zimy a w serduszku słoneczko już mam dawno
Ola85 cudowna sukienka:-) ja mam podobną tylko wiązaną na szyję i kupiłam ją w promocji za 49 zł przeceniona z 199 zł hihi, ale mi się udało
maggie_f widzę że dziś scześśliwy dzionek i przytulanko będzie? )
Justys84 ze szczerego serca zycze, oby sie nie pojawiła aguniak tobie też tego życzę..Czaruje - a fe.."Sio zarazo!"..
Mama_Sówka witam ciepło w ten słoneczny poranek!!
Justys84 ze szczerego serca zycze, oby sie nie pojawiła aguniak tobie też tego życzę..Czaruje - a fe.."Sio zarazo!"..
Mama_Sówka witam ciepło w ten słoneczny poranek!!
Mnie od wczoraj boli brzuch takze dzis na pewno bedzie ta wstretna i okropna @. Ale tak sobie myśle ze jak nie w tym cyklu to w nastepnym takie piekne sloneczko swieci ze nie bede sie juz zalamywac no i dzieki Wam oczywiście
Cicho mi tu Jeszcze jej nie ma wiec nie krakaj bo wykrakasz Jestesmy razem- to co wyczekane bardziej sie docenia.
Dzisiaj mam takie nudy w pracy, ze szok!!!!!!!!!!!
Ja glosuje codziennie przyznaje sie bez bicia.
Dzieczyny nie wiem czy zwrócilyscie uwage ale na glównej stronie ten dzidzius do tematu o smoczkach jest przecudny, nie moge sie na niego napatrzec- boski jest.
Witam Was Dziewczyny wtorkowo:-)
Dziekuje, szukalam takiego koloru bo mam akurat takie butki na szpilce z odkrytymi palcami i chcialam w nich wlasnie isc i znalazlam ta jedyna, takze sie udalo jupi .
maggie_f
Fanka BB :)
przyszła_mamusia - ja już po ewolucji - suwaczek przekłamuje. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na owulkę wczoraj - przedwczoraj pozytywny teścik a przed-przedwczoraj ból jajników. Przytulanki były więc już tylko na efekty czekam :-)
Dobra, lece złapać sierściucha i pędzimy do fryca. Wkleje Wam wieczorkiem fotke przed i po. :-)
Buziole
Dobra, lece złapać sierściucha i pędzimy do fryca. Wkleje Wam wieczorkiem fotke przed i po. :-)
Buziole
reklama
poczarujemy i odgonimy ta wstretna @!!!!!!
Dolaczam sie do tanca- odganianca
Podziel się: