reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

maggie_f odlotowa kobieta jesteś :-D mówił ci to ktoś juz kiedys? :-D:-D:-D
Cukiereczek_wwy dziekuję :tak:;-) i gratuluję zafasolkowania. Tak ostatnio sporadycznie tu zaglądam że nawet nie wiedziałam ile nowych staraczek doszło :-)

reklama
Głos oddany! :tak:
Kochane moje! Fasoleczek zdrowych Wam wszystkim życzę w dniu naszego święta!
Eh.. coś dzisiaj czuję,że chyba raczej @ się zbliża niż dzidziuś. :-( Powiedzcie mi ile mniej więcej trwa cykl od owulacji do następnej @? Chyba około 14 dni, prawda?

kasiulek - tak, około 14 dni

syneczki - dzięki już taka ze mnie odlotowa wszechstronna czarownica :-D

Cukiereczek - z tego co pamiętam to jest to chyba normalne. Ciężarówki nasze i mamusie wesprzyjcie cukiereczka radą - też tak miałyście???

Cukiereczku jako mama dwukrotnie doświadczona tym niesamowitym szczęściem bycia w ciaży potwierdzam w 100% ja się zwijałąm wręcz z bólu właśnie w charakterze kłucia i takiego bólu jak przed @ całe podbrzusze mi pękało na jakieś 5 do 2 dni przed przypuszczalną datą @ a że przy pierwszym synku nie wiedziałam ze to normalne to w terroże żyłam. Przy drugim jak tylko znów to poczułam test tylko potwierdził moje w zasadzie pewne nastawienie :-p
kasiulek82 dziękuję ;-)
maggie och słodyczy ty moja :-D

Tyle czasu staraliśmy się o dzidziusia więc nie moge jeszcze uwierzyć dopóki lekarz mi nie pokarze mojego skarba na usg ;-) Dziękuje za pocieszenie.

Tyle czasu staraliśmy się o dzidziusia więc nie moge jeszcze uwierzyć dopóki lekarz mi nie pokarze mojego skarba na usg ;-) Dziękuje za pocieszenie.

Cukiereczku - napisz nam Kochana troszke więcej o starankch - jak długo, czy jakieś wspomagacze brałaś, robiłaś jakieś badanka itp.? Jak wyglądał Twój owocny cykl?
:-):-):-)

reklama
Do góry