reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

maggie_f odlotowa kobieta jesteś :-D mówił ci to ktoś juz kiedys? :-D:-D:-D
Cukiereczek_wwy dziekuję :tak:;-) i gratuluję zafasolkowania. Tak ostatnio sporadycznie tu zaglądam że nawet nie wiedziałam ile nowych staraczek doszło :-)

reklama
Głos oddany! :tak:
Kochane moje! Fasoleczek zdrowych Wam wszystkim życzę w dniu naszego święta!
Eh.. coś dzisiaj czuję,że chyba raczej @ się zbliża niż dzidziuś. :-( Powiedzcie mi ile mniej więcej trwa cykl od owulacji do następnej @? Chyba około 14 dni, prawda?

kasiulek - tak, około 14 dni

syneczki - dzięki już taka ze mnie odlotowa wszechstronna czarownica :-D

Cukiereczek - z tego co pamiętam to jest to chyba normalne. Ciężarówki nasze i mamusie wesprzyjcie cukiereczka radą - też tak miałyście???

Cukiereczku jako mama dwukrotnie doświadczona tym niesamowitym szczęściem bycia w ciaży potwierdzam w 100% ja się zwijałąm wręcz z bólu właśnie w charakterze kłucia i takiego bólu jak przed @ całe podbrzusze mi pękało na jakieś 5 do 2 dni przed przypuszczalną datą @ a że przy pierwszym synku nie wiedziałam ze to normalne to w terroże żyłam. Przy drugim jak tylko znów to poczułam test tylko potwierdził moje w zasadzie pewne nastawienie :-p
kasiulek82 dziękuję ;-)
maggie och słodyczy ty moja :-D

Tyle czasu staraliśmy się o dzidziusia więc nie moge jeszcze uwierzyć dopóki lekarz mi nie pokarze mojego skarba na usg ;-) Dziękuje za pocieszenie.

Tyle czasu staraliśmy się o dzidziusia więc nie moge jeszcze uwierzyć dopóki lekarz mi nie pokarze mojego skarba na usg ;-) Dziękuje za pocieszenie.

Cukiereczku - napisz nam Kochana troszke więcej o starankch - jak długo, czy jakieś wspomagacze brałaś, robiłaś jakieś badanka itp.? Jak wyglądał Twój owocny cykl?
:-):-):-)

reklama
Do góry