reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ten nasz szkrabek ma wyjatkowe zdjęcie takie połączonych 5 w jednym i liczbę głosów ponad 100 prowadzi. Tylko ze konkurs trwa do 20 kwietnia a depcze mu po piętach jeszcze inny Mateusz więc każdy głos jest na wagę złota. Dodam że głosować można co dziennie. Licze na waszą pomoc!!!!!!!
Linka podaje;-)
rosniemyrazem.pl
Z góry serdeczne dzieki :biggrin2:
Ja też głosowałam i zagłosuje dziś! :tak:

reklama
Witam Wszystkie Dziewczyny serdecznie.
Gratuluję Cukiereczku:-) dużo zdrówka dla Ciebie i malusiej fasolki.
Lolusia i jak zrobiłaś test? Mnie też korci ale chyba postaram się jednak wytrzymać do soboty.Kurcze niewiem co myśleć-większość z zafasolkowanych pisze jeszcze przed testem o różnych objawach...a ja nic nie czuję-zupełnie nic:sad:

CZESC KOBITKI..

obebralismy wyniki badań z moczem i krwia wszystko w porządku wszystko w normie..
z grupami nie było tak pięknie.. mąż ma 0 Rh+ (to wiedzielismy) a ja mam B Rh-
może wystąpić konflikt serologiczny.. powiadomiłam o tym lekarza.. powiedział, ze nie ma się czym martwic przed porodem, jeśli jest konflikt, podaje sie matce surowica.. także mam sie nie martwic..
na monitoringu wyszedł pęcherzyk 17mm i mam się pojawic w środe.. poza tym to pytałam czy mamy sie wstrzymuwac do owulki a on, że poczekamy na wyniki badań M z poradni andrologicznej.. takze w sumie nie wiem co mam robic ale juz dzis moejmu nie odpuszcze.. zrobie mu śmigło:-) ewentualnie zobaczymy co będzie w środe lub czwartekbo coś czuje ze wtedy pęknie, bo to by był 15-16dc i wkazywałoby na 29-30dc.. czyli taki jakie mam cylke..

Hej kobietki:)
Ja jednak postanowiłam iść do lekarza po 20 -tym bo słyszałam ,że to nie za bardzo bezpieczne tak narażac fasoleczkę. jak myslicie?:confused:

dziewczyny bardzo wam dziekuje za glosy na synka, naprawde kazdy jest drogocenny. Jestem bardzo wzruszona waszym wsparciem. Jeszcze raz dziekujemy:-):-):-)

Witajcie:(
No a ja w kropce dalej jestem:( za dni di gin idę może się wszytsko wyjaśni:( już 3 tygodnie mi się @ spóźnia zrobiłam dwa testy ale wyszły negatywne:( Mam jeszcze maleńki cień nadziei że może jednak dzidzia ale już coraz mniej w to wierzę:( Od 3 tygodni odczuwam lekki ból w podbrzuszu przez tydzień bardzo mnie sutki bolały i mam zaparcia naczytałam sie tylu rzeczy że już sama nie wiem co myśleć bo mi tylko namąciły:( Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!!

Jak Wam dobrze ze mozecie jakies badanka chociaz porobic- u mnie bedzie 3 cykl staran, lekarka powiedziala ze jak minie pol roku i nic to mamy sie zglosic ale cos czuje ze i tak nic nie pomoze i kaze czekac do roku. Zastanawiam sie czy kupic testy owulacyjne- któras z Was mi kiedys pisala ze po yasmin owulacja moze wrócic i w 3 miesiacu po odstawieniu, wiec chcialabym poczekac jeszcze, ale to czekanie jest najgorsze no i nakrecanie sie- jak myslicie ???

Witajcie:(
No a ja w kropce dalej jestem:( za dni di gin idę może się wszytsko wyjaśni:( już 3 tygodnie mi się @ spóźnia zrobiłam dwa testy ale wyszły negatywne:( Mam jeszcze maleńki cień nadziei że może jednak dzidzia ale już coraz mniej w to wierzę:( Od 3 tygodni odczuwam lekki ból w podbrzuszu przez tydzień bardzo mnie sutki bolały i mam zaparcia naczytałam sie tylu rzeczy że już sama nie wiem co myśleć bo mi tylko namąciły:( Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!!

3mam kciuki za Ciebie- a kiedys juz Ci sie tak dzialo- mialas kiedys dlugie cykle, albo bralas jakies leki- co moze byc przyczyna- ale cichutko mysle ze to fasolka:tak:

3mam kciuki za Ciebie- a kiedys juz Ci sie tak dzialo- mialas kiedys dlugie cykle, albo bralas jakies leki- co moze byc przyczyna- ale cichutko mysle ze to fasolka:tak:

Nigdy mi się tyle nie spóźniał, lekko przeziębiona byłam i tylko witaminkę c brałam ostatnio i tyle a tak zero jakichkolwiek leków:-:)-( ale 2 testy wyszły że nie:-:)-:)-( zobaczymy jak będzie codziennie proszę Bozie o dzidzie:-( Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno:blink::blink: i Życzę Wam wszystkim i sobie pięknych fasolek:blink:

reklama
Jaki test najlepiej kupić,i który bardziej czuły 10ml czy 25??
10ml ale ze mnie gupol,ale chyba zatestuję w czwartek najwczesniej.

Ostatnia edycja:
Do góry