Cukiereczek_wwy
Fanka BB :)
Cukiereczku - napisz nam Kochana troszke więcej o starankch - jak długo, czy jakieś wspomagacze brałaś, robiłaś jakieś badanka itp.? Jak wyglądał Twój owocny cykl?
:-):-):-)
Więc tak starałam się o dzidziusia od 10 pazdziernika 2008r. Na początku test był negatywny, byłam załamana, że nie mogę zajść w ciążę. W końcu dałam sobie na luz, poprostu zrezygnowałam i myślałam będzie co ma być. Brałam kwas foliowy a mój parnten slfazin (cynk). Przez cały luty nie miałam okresu i nie mam do tej pory. Zrobiłam 5 testów i są 2 kreseczki. Nie byłam jeszcze u lekarza żeby potwierdzić ciąże bo moim zdaniem jest jeszcze za wcześnie bo okresu powinnam dostać 21 lutego a teraz jest 7 marzec to chyba lekarz na usg mi jeszcze nie wykryje ciąży???? Na badanie beta HCG chce iść pod koniec marca najlepiej 31 marca. Mam jakieś uczucie w sobie, że moje szczęście nie jest do końca tym co powinno być. Cały czas myślę o jakimś torbielu albo ciązy poza macicznej!!! Nawet koszmary mam, że tak jest. Boję się iść do lekarza bo az tak bardzo pragnę tego dziecka a jak sie okarze ze cos jest nie tak to strasznie bede załamana.