reklama
maggie_f
Fanka BB :)
Hej Hej Kochane,
Ja na chwilkę bo jestem marna. Chyba sie wczoraj podziębiłam :-(
Wszystkiego Naj Naj z Okazji Dnia Kobiet - Zdrówka oraz Spełnienia Marzeń. Czekającym na fasoleczki życzę przede wszystkim II kreseczek, a zafasolkowanym spokoju i miłości. :-)
Madziaas uważaj na siebie Słońce. I duuużo wypoczywaj.
Ja na chwilkę bo jestem marna. Chyba sie wczoraj podziębiłam :-(
Wszystkiego Naj Naj z Okazji Dnia Kobiet - Zdrówka oraz Spełnienia Marzeń. Czekającym na fasoleczki życzę przede wszystkim II kreseczek, a zafasolkowanym spokoju i miłości. :-)
Emma Kochanie, aż mi się łezka w oku przez Ciebie zakręciła, miło mi choć nie wiem czym sobie na to zasłużyłam. Buziakichciuałam wam podziekowac za wzajemne wsparcie jestescie najlepszcze, a wszczegolnosci maggie_f za fajną opieka nad nami
Hej Maggie_f oj dzisiaj sie fatalnie czuje,pół dnia przespałam a teraz nie moge.Miłych snów dziewczynki
Madziaas uważaj na siebie Słońce. I duuużo wypoczywaj.
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
to kuruj sie maggie bo ja już chyba trzeci tydzień z zatok wyjść nie mogę...coś okropnego - kiedy ta wiosna przyjdzie???
Weri, serdecznie gratulują. Poślij nam trochę fluidków, to i nam się może uda;-)czesc moje starania sie chyba wlasnie skonczyly..:-) test pokazal ciaze ale czy mozna zaufac testom ? Jak myslicie? Zrobilam dzis 2 testy jeden z porannego moczu potem 2 w poludnie testy z roznych firm... czy to juz na pewno ciaza? taki ze mnie nie dowiarek az moj facet na mnie sie wscieka!
Hmmm ponieważ cos nie chce wysłać wiec wklepie tu wiadomość :-) Inne dziewczyny również zachęcam do pomocy, ale do tych trzech się skierowałąm głównie gdyż znam je najlepiej prawda słonka ;-)
Dziewczątka kochane mam przeeeeogromną prośbę. Mam super koleżankę ktróra ma 8mio letniego synka Kubusia, roczniaka Mateuszka i w brzuszku mam nadzieję że Natalkę wzieła udział w konkursie w którym jest do wygrania roczny zapach pieluch a w jej sytuacji była by to niewątpliwie duża pomoc od strony finansowej. Tak jak pisałam słodziak ma na imię Mateusz - wystarczy wpisać po prawej stronie w okienku imię dziecka - Mateusz i wyskoczą wam 3 lub 4 Mateuszki. Ten nasz szkrabek ma wyjatkowe zdjęcie takie połączonych 5 w jednym i liczbę głosów ponad 100 prowadzi. Tylko ze konkurs trwa do 20 kwietnia a depcze mu po piętach jeszcze inny Mateusz więc każdy głos jest na wagę złota. Dodam że głosować można co dziennie. Licze na waszą pomoc!!!!!!!
Linka podaje;-)
rosniemyrazem.pl
Z góry serdeczne dzieki
Dziewczątka kochane mam przeeeeogromną prośbę. Mam super koleżankę ktróra ma 8mio letniego synka Kubusia, roczniaka Mateuszka i w brzuszku mam nadzieję że Natalkę wzieła udział w konkursie w którym jest do wygrania roczny zapach pieluch a w jej sytuacji była by to niewątpliwie duża pomoc od strony finansowej. Tak jak pisałam słodziak ma na imię Mateusz - wystarczy wpisać po prawej stronie w okienku imię dziecka - Mateusz i wyskoczą wam 3 lub 4 Mateuszki. Ten nasz szkrabek ma wyjatkowe zdjęcie takie połączonych 5 w jednym i liczbę głosów ponad 100 prowadzi. Tylko ze konkurs trwa do 20 kwietnia a depcze mu po piętach jeszcze inny Mateusz więc każdy głos jest na wagę złota. Dodam że głosować można co dziennie. Licze na waszą pomoc!!!!!!!
Linka podaje;-)
rosniemyrazem.pl
Z góry serdeczne dzieki
maggie_f
Syneczki - Kochana, ja już zagłosowałam i będę głosować codziennie.
A przy okazji Dziewczyny moje Kochane: Pomóżmy Wszystkie :-):-):-) Przecież nic to nas nie kosztuje, wystarczy kliknąć pare razy :-):-):-) Do roboty A dla mamy Mateuszka to będzie takie duuuże czary-mary więc poczarujmy razem:
http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=112&cat=ap
A przy okazji Dziewczyny moje Kochane: Pomóżmy Wszystkie :-):-):-) Przecież nic to nas nie kosztuje, wystarczy kliknąć pare razy :-):-):-) Do roboty A dla mamy Mateuszka to będzie takie duuuże czary-mary więc poczarujmy razem:
http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=112&cat=ap
reklama
Cukiereczek_wwy
Zagłosowałam ;-) Kochane kuje mnie brzuszek na dole czy to normalne?
Podziel się: