reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam kochane!
Dzisiaj wstałam rano i się troszkę zmartwiła jestem tak ok 6 dni po owulacji i zauważyłam u siebie takie plamienie leciutkie jak przed okresem, co to może być ??ogólnie dobrze się czuję.

Buziaki miłego dnia:tak:

Witam i ja:biggrin2:
Co myślicie o pracy jako audytor (badania konsumentów danych sklepów, badania satysfakcji pracy, badania jakości obsługi itp) na umowę o dzieło. Firma Openconsulting. ???????

Witam kochane!
Dzisiaj wstałam rano i się troszkę zmartwiła jestem tak ok 6 dni po owulacji i zauważyłam u siebie takie plamienie leciutkie jak przed okresem, co to może być ??ogólnie dobrze się czuję.

Buziaki miłego dnia:tak:

Nie przejmuj się tym. Zaraz powinno minąć.
A tak w ogóle robiłaś badania hormonalne, może masz niski progesteron.

Hej Hej Słoneczka,

Trzymajcie dziś za mnie mocno kciuki - będę toczyć boje z promotorem. Potem troszke popracuje i przybiegne się wyspowiadać.

Buziole

Miłego dzionka

p.s. Kinga - ja sie dopiero co skapnęłam że zawsze miałam cykle 27 dniowe a nie 28 - źle liczyłam :sorry2: Cholera. Także owulka troszke wcześniej była pewnie. W tym cyklu ją namierze na bank. No i rzeczywiście - owuluujemy razem - się będzie działo :-D:-D:-D

dziś w końcu oddaliśmy mojego M nasienie do badania.. około 16-18.00 bede miala wyniki.. więc od razu je z analizuje oczywiscie jak bede umiała a jak nie to poradze sie Was... w każdym razie juz miałam dość tej wstrzemięźliwości.. no ileż można wytrzymać..

Tak w ogóle to Dzień dobry i miłego dnia

Dziewczyny a gdzie mozna zrobic takie badania hormonalne?czy to jest przez skierowanie czy mozna na własna rękę?
Pytam bo nigdy w sumie. nie robiłam:eek:
Mam faze luteinową ok 14 dni to czy moge mieć za niski progesteron.
Pozdrawiam

Witaj Nektarynko!
Jestem tu nowa,dzisiaj się zalogowałam.Chciałam Ci tylko powiedzieć ż ew ubiegłym tyg mój mąż robił sobie badania nasienia i interpretowaliśmy to z pomocą internetu.Nie warto!Według nas nie były za dobre(załamały mnie dosłownie) a pani doktor powiedziałą że żaden mężczyzna nie ma idealnych wyników i te nasze nawet sa w miare i jest nadzieja.Staramy sie od 3,5 roku .mam 32lata i niedrożny 1 jajowód.

reklama
Dziewczyny a gdzie mozna zrobic takie badania hormonalne?czy to jest przez skierowanie czy mozna na własna rękę?
Pytam bo nigdy w sumie. nie robiłam:eek:
Mam faze luteinową ok 14 dni to czy moge mieć za niski progesteron.
Pozdrawiam

Badania hormonalne robi sie prywatnie, nistety są pełnopłatne... ja płaciłam 30 zł za każde oznaczenie, a dostałam od gin 6. Robi sie je w konkretnych dniach cyklu, np. progesteron i prolaktyne robiłam w 20dc. Najlepiej zapytaj swojego gin.

A co do moich wyników:
Progesteron 22,05 ng/ml
Prolaktyna 41,30 ng/ml
- 20 dzien cyklu
Chyba nie jest dobrze :-( Znacie sie kobietki na tym? Spróbuje cos na necie poszukac ...

Do góry