reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam kochane!
Dzisiaj wstałam rano i się troszkę zmartwiła jestem tak ok 6 dni po owulacji i zauważyłam u siebie takie plamienie leciutkie jak przed okresem, co to może być ??ogólnie dobrze się czuję.

Buziaki miłego dnia:tak:

Witam i ja:biggrin2:
Co myślicie o pracy jako audytor (badania konsumentów danych sklepów, badania satysfakcji pracy, badania jakości obsługi itp) na umowę o dzieło. Firma Openconsulting. ???????

Witam kochane!
Dzisiaj wstałam rano i się troszkę zmartwiła jestem tak ok 6 dni po owulacji i zauważyłam u siebie takie plamienie leciutkie jak przed okresem, co to może być ??ogólnie dobrze się czuję.

Buziaki miłego dnia:tak:

Nie przejmuj się tym. Zaraz powinno minąć.
A tak w ogóle robiłaś badania hormonalne, może masz niski progesteron.

Hej Hej Słoneczka,

Trzymajcie dziś za mnie mocno kciuki - będę toczyć boje z promotorem. Potem troszke popracuje i przybiegne się wyspowiadać.

Buziole

Miłego dzionka

p.s. Kinga - ja sie dopiero co skapnęłam że zawsze miałam cykle 27 dniowe a nie 28 - źle liczyłam :sorry2: Cholera. Także owulka troszke wcześniej była pewnie. W tym cyklu ją namierze na bank. No i rzeczywiście - owuluujemy razem - się będzie działo :-D:-D:-D

dziś w końcu oddaliśmy mojego M nasienie do badania.. około 16-18.00 bede miala wyniki.. więc od razu je z analizuje oczywiscie jak bede umiała a jak nie to poradze sie Was... w każdym razie juz miałam dość tej wstrzemięźliwości.. no ileż można wytrzymać..

Tak w ogóle to Dzień dobry i miłego dnia

Dziewczyny a gdzie mozna zrobic takie badania hormonalne?czy to jest przez skierowanie czy mozna na własna rękę?
Pytam bo nigdy w sumie. nie robiłam:eek:
Mam faze luteinową ok 14 dni to czy moge mieć za niski progesteron.
Pozdrawiam

Witaj Nektarynko!
Jestem tu nowa,dzisiaj się zalogowałam.Chciałam Ci tylko powiedzieć ż ew ubiegłym tyg mój mąż robił sobie badania nasienia i interpretowaliśmy to z pomocą internetu.Nie warto!Według nas nie były za dobre(załamały mnie dosłownie) a pani doktor powiedziałą że żaden mężczyzna nie ma idealnych wyników i te nasze nawet sa w miare i jest nadzieja.Staramy sie od 3,5 roku .mam 32lata i niedrożny 1 jajowód.

reklama
Dziewczyny a gdzie mozna zrobic takie badania hormonalne?czy to jest przez skierowanie czy mozna na własna rękę?
Pytam bo nigdy w sumie. nie robiłam:eek:
Mam faze luteinową ok 14 dni to czy moge mieć za niski progesteron.
Pozdrawiam

Badania hormonalne robi sie prywatnie, nistety są pełnopłatne... ja płaciłam 30 zł za każde oznaczenie, a dostałam od gin 6. Robi sie je w konkretnych dniach cyklu, np. progesteron i prolaktyne robiłam w 20dc. Najlepiej zapytaj swojego gin.

A co do moich wyników:
Progesteron 22,05 ng/ml
Prolaktyna 41,30 ng/ml
- 20 dzien cyklu
Chyba nie jest dobrze :-( Znacie sie kobietki na tym? Spróbuje cos na necie poszukac ...

Do góry