reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Jejku, jejku, dzis sie zarejestrowalam, a dogonic Was nie moge z czytaniem :p
Wszystkim zycze powodzenia w staraniach, a co do mnie samej, to jak juz pisalam planujemy po slubie czyli za dwa miechy, ale czytajac Wasze posty widze, ze moze byc roznie, zeby tak odrazu zafasolkowac...
Wiec moze juz teraz zaczniemy? :-)
Chociaz z drugiej strony wszyscy pomysla, ze bierzemy slub, bo wiecie co... :-D
Dobra, juz wytrzymam do slubu, bo boje sie, ze u nas jeden raz i bedzie :] tak jakos czuje, znam i obserwuje swoje cialo. Ale moge sie mylic, wiec bede dawac znac na biezaco :)
Spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnio rozmawiałam ze znajomą.. i tak wspomniałam ze chcemy powiekszyć rodzine ze staramy sie itp ze to juz od czerwca (wtedy ostawilam pigulki) i do tej pory nic a ona w sumie w szoku była bo myślała ze to hop i już..
także nie wiem czy wtrzymywać się czy nie i co Ci doradzić no ale jednak jak nie chciałabyś przypadkowej "wpadki" zaliczyć to się wstrzymajcie:) Powodzenie:)

No to ja napisze tak: obserwuj swoje cykle przez te dwa miesiące, zacznij brać folik a w noc poślubną zacznijcie działania :tak::-)

Dzieki Dziewczynki :)
Z jednej strony juz mi sie instynkt wlaczyl przez czytanie tego forum... ale z drugiej macie racje, lepiej poczekac :)

To jak koszmary Ci się śnią to będzie super - zawsze jest na odwrót. :tak:

A gdzie się pobieracie - w Irlandii czy w Polsce??

Mykam spać

Załączniki

• SugarwareZ-198.gif
    SugarwareZ-198.gif
    39,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Witam z samego ranka
jejku ale wy piszecie dużo, ja stanowczo nie dam rady nadrobić większości:szok::happy:
Za mało czasu mam dla samej siebie...
Wczoraj cały dzień zmoim mężem a dziś cały dzień sama tylko z synkiem. Choć M powiedział że wieczorem i tak mam być gotowa na co nieco..:-p Ten to ma moc dzedaj!:-D

maggief ja widzę że my w podobnym czasie mamy owulkę!! ;-)

Miłego dzionka koleżanki

Do góry