Haszitka
może kiedyś...
Co nieco wątek się rozkręca. Fajnie.:-)
No to witam i powodzenia
Mam podobne zdanie
A jeżeli on ma słabe wyniki, nie dostał jakiś wspomagających leków poza witaminkami?
Kiedyś czytałam, że dzieci urodzone zimą są mądrzejsze.
Moja kuzynka zaczęła rodzić po kolacji wigilijnej. Mała urodziła sie 25 grudnia
Kiedyś mi lekarz powiedział, że na rozwój wielu bakterii działa cukier w organizmie. Ograniczyłam go i od wtedy odrobiną mniej problemów z stanami zapalnymi.
To hormony, może napięcie przedmiesiączkowe zbytnio sie naprzykrza?
Ja ostatnio miałam stan zapalny węzłów chłonnych i mnie strasznie piersi bolały. I wszystko to było po grypie.
Ja raz tak miałam jakoś wiosną. To było cudowne uczucie. Nie odważyłam się na test pomimo spóźnienia @. Po jakimś czasie przyszła ta małpa, ale uczucie było cudowne!
Czesc Dziewczynki
Ja mam 28 lat (niedawno skonczone), slub za niecale 2 miechy, a po slubie bedziemy sie starac o dzidzie
Moj przyszly M jest po trzydziestce, wiec czas najwyzszy ;-)
Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Pozdrawiam!
No to witam i powodzenia
mi sie jakos Brad nie podoba,dziwne,nie!?
Mam podobne zdanie
kobietki mnie jakos wiara w plemniczki mojego m opuszcza, sporo czytalam wczoraj o tej trudnej drodze do pokonania dla plemniczkow, przez pochwe, szyjke macicy do jajowodu..mysle ze dla slabych zolniezykow mojego m ta droga jest nie do pokonania ;(
A jeżeli on ma słabe wyniki, nie dostał jakiś wspomagających leków poza witaminkami?
Hej dziewczynki;-) ja również się staram o maluszka,krótko bo dopiero od trzech miesięcy a Luty należy do nie udanych,zaniedbałam staranka wiem moja wina!!
I tak się zastanawiam czy Marzec sobie odpuścić,bo jak by co to termin był by na Grudzień a coś ta pora roku, zima mi się nie podoba,chyba zacznę od Kwietnia
Pozdrawiam
Kiedyś czytałam, że dzieci urodzone zimą są mądrzejsze.
Dziewczyny ja nie przerywam staranek, nawet jakbym miala rodzic w wigilie to bym sie cieszyla ze sie udalo
Moja kuzynka zaczęła rodzić po kolacji wigilijnej. Mała urodziła sie 25 grudnia
Ale się rozpisałyście!
Ja do @ mam jeszcze 4,5 dni. Męczy mnie przeziębienie już dwa tygodnie i mam infekcję pochwy. W czwartek idę do gina z wynikami badań, które odbieram w śrdoę. Ech. Chyba to jakaś bakteria bo boli mnie podbrzusze i piecze wszystko na dole a clotrimazolum nie pomaga. Ech.
Nie myślałam, ze to powiem ale chyba bym wolała, żeby w tym miesiącu się okazało, że nie jestem w ciąży bo ten cykl nie zaczął się szczęśliwie :-( i martwiłabym się czy z dzieckiem jest wszystko OK
Kiedyś mi lekarz powiedział, że na rozwój wielu bakterii działa cukier w organizmie. Ograniczyłam go i od wtedy odrobiną mniej problemów z stanami zapalnymi.
staram się, ale to wcale nie takie proste jak czasem mam takie bóle podbrzusza jakbym @ miała dostać zaraz
To hormony, może napięcie przedmiesiączkowe zbytnio sie naprzykrza?
tak jakos dziwnie mnie bola moje piersiatka i sie zastanawiam dlaczego?? moze znowu cos jest nie tak
Ja ostatnio miałam stan zapalny węzłów chłonnych i mnie strasznie piersi bolały. I wszystko to było po grypie.
Ja czasami to już nie wiem czy wmawiam sobie, czy naprade coś się w tym moim brzuch jednak dzieje, bo od kilku dni ma takie dziwne wrazenie, którego nie potrafie opisać, może to to, może się udało, nie wiem... czy sobie coś wmawiam czy napradę coś się dzieje, ale tym razem nprawdę czuje się jakoś inaczej...
Ja raz tak miałam jakoś wiosną. To było cudowne uczucie. Nie odważyłam się na test pomimo spóźnienia @. Po jakimś czasie przyszła ta małpa, ale uczucie było cudowne!