reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
martuska 12310 dzieki
na wynikach mam norme progeteronu 5 - 35 ng/ml, wiec "troche" za wysoko ... musze poczekac jeszcze na badanie lh, fsh i estradiolu, ale to w 3 dc... ale mocno trzymam kciuki żebym nie musiała ich robić ;)

Witaj Nektarynko!
Jestem tu nowa,dzisiaj się zalogowałam.Chciałam Ci tylko powiedzieć ż ew ubiegłym tyg mój mąż robił sobie badania nasienia i interpretowaliśmy to z pomocą internetu.Nie warto!Według nas nie były za dobre(załamały mnie dosłownie) a pani doktor powiedziałą że żaden mężczyzna nie ma idealnych wyników i te nasze nawet sa w miare i jest nadzieja.Staramy sie od 3,5 roku .mam 32lata i niedrożny 1 jajowód.
Witaj Bertka..
zdaje sobie sprawe, że takie super plemniczki to chyba na superman.. chociaz w jego przyciasnawym stroju może byc na odwrót hihih zobaczymy jeszcze kilka godzin i po odbiór a Pani mi jeszcze powiedziała, że można też jutro odebrać jak dziś się nie da.. a ja wysiedzieć nie mogę..

gdyby ktoś chciał sprawdzić wyniki badań krwi
http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=566&Itemid=95

Ostatnia edycja:
Hej Hej Słoneczka,

Trzymajcie dziś za mnie mocno kciuki - będę toczyć boje z promotorem. Potem troszke popracuje i przybiegne się wyspowiadać.

Buziole

Miłego dzionka

p.s. Kinga - ja sie dopiero co skapnęłam że zawsze miałam cykle 27 dniowe a nie 28 - źle liczyłam :sorry2: Cholera. Także owulka troszke wcześniej była pewnie. W tym cyklu ją namierze na bank. No i rzeczywiście - owuluujemy razem - się będzie działo :-D:-D:-D

3mam kciuki!!!!:tak::-)
No jasne że bedzie sie działo kochana hehe u nas to co dziennie w sumie sie dzieje a wyjazdu na urloping to nei wiem czy sie nie bać!!:szok::-D;-)

Kobietki! a co myślicie o tym, ze nie należy się kochać w dzień spodziewanej @ ??
Gdzieś w "mądrej" gazecie przeczytałam ... :surprised:

Mama-staraczka 2009 to również ja:)
Na tym forum raczkuję, to mój pierwszy post:)
Starania planujemy z mężem na maj (w zasadzie mieliśmy się wcześniej postarać, ale przez zawirowania z pracą musimy jeszcze poczekać). Mam nadzieję, że znajdę tu wiele potrzebnych informacji:)
Wszystkim staraczkom życzę szczęścia i powodzenia:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!

Wpadłam na forum dzisiaj tylko na sekundeczke! urwanie głowy w pracy :-( i niestety nie mam czasu, bardzo ubolewam z tego powodu.

Nie wiem co mam myśleć i czuje, że zaczynam mieć mętlik w głowie.:eek:

Dzisiaj powinna przyjść @ póki co nie ma, z czego się bardzo cieszę.

jednakże jestem strasznie zmęczona już od pary dnia. w piątek popołudniu robiłam test i nic. Bolą mnie piersi, ale zamiast boleć mnie jakoś szczególnie brzuch to od paru dni boli mnie jajnik.

myślicie, że jest jakaś nadzieja?
Jak to jest z tymi niby @ a ciążą?
mógł w piątek wyjść test negatywny mimo fasolki? :zawstydzona/y:

pomocy

Do góry