kobietki
mialam ciezki okres :
w czwartek po pracy odwiedziny dziadka meza w szpitalu, w piątek pogrzeb wujka męża, a dzisiaj musialam isc do pracy bo firma ma problemy, siedzialam 11 godzin
ufff
zanim nadrobie zaleglosci, prosze doradzie mi kiedy mam teraz najlepiej sie pokochac, czy dzis czy jutro i o jakiej godzinie bo:
przytulalismy sie z mezem dzis w nocy bo mielismy ochote, a dzis przed chwila zrobilam test owulacyjny i wyszedl pozytywny (dwie kreski tej samej barwy) wczoraj był jeszcze negatywny
weżcie pod uwage , ze maz ma słabe nasienie , wiec nie chce przytulac sie zbyt czesto, ale nie chce tez przegapic tej owulki...
skoro dzis mam wynik pozytywny, to owulke bede miala jutro o tej samej godzinie bo w nocy z niedzieli na poniedzialek, dobrze glowkuje?
juz sie sama gubie i niewiem kiedy sie przytulacj..maz jutro bedzie cały dzien w szkole , wiec zostaje nam albo dzis w nocy, albo dopiero jutro wieczorem po jego szkole, kiedy bedzie lepiej?
Ja mialam podobnie jak Ty :-) Naczy u mnie lekarz powiedzial M jak byl chlopcem ze z uwagi na ciezka infekcje ze tak powiem jader i wojownika nie bedzie mial dzieci....Jak sie poznalismy i mi to powiedzial jakos nie chcialo mi sie wierzyc bo medycyna do przodu itp..Jednak probowalismy prawie 3 lata na wszystkie sposoby i NIC...A jednak jak widzisz jestem w ciazy Od stycznia mielismy zrobic badanka nasienia i juz nie zdarzylismy bo pare dni przed wigilia zrobilam test i II kreski....I u nas bylo tak ze nie bylo okazji do przytulanek wiec bylo tylko 1 w mc jak wrocil M i akurat wlasnie w noc z 17/18dc, 17 dc zrobilam test owu wyszedl (wg mnei wtedy bo 1 kreska troche slabsza ale u mnie nigdy nie bylo 2 takich samych) pozytywny, za pare godzin bylo przytulanko (mimo ze mowia ze od pozytywnego testu owu bedzie za 24-36h), 18dc zrobilam test jeszcze raz nadal pozytywny ale juz przytulanka nie bylo, 19dc sluz nieplodny, tempka skoczyla i skonczyl sie bol jajnikow czyli wg mnie bylo po owu...W tym wlasnie cyklu zaszlam w ciaze...I tez sie zastanawiam czy nie daltego ze tak sie nazbieraly moze plemniczki slabe ze 1 strzal a trafny bo wczesniej roznie bylo...Wiec jak wczoraj byl test to owu moze byc dzis albo w noc z nd na pn...Wiec mozna sie poprzytulac z nd/pn choc jak sie przytulaliscie w nocy z pt/sb to te plemniczki moga zaowocowac fasolke jak bedzie owu niz te ktore beda docieraly w dniu owu Bo one juz tam czekaja moge przezyc 48-72 h spokojnie jesli nei wiecej jak dobre warunki sluzowe (wiec nawet 3 dni sobie moga czekac na jajeczko)...Wiec wg mnie czy sie poprzytulacie czy nie to nie ma wiekszego znaczenia (lepiej na wszelki tak ale jesli slabe to moze te sb beda silniejsze od tych teraz bo przerwa 1 dzien) :-)