reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziewczyny załamka!
W czwartek byłam u lekarza. Pani zrobiła mi usg i powiedziała,że jest tam coś co ma 1mm. Akurat ciąża w 4 tygodniu ma taki rozmiar. Prosiła żebym się nie nastawiała bo może to być maleńka torbielka. Kazała mi zrobić test rano i się wyjaśni. Zrobiłam wczoraj test. Moje oczy zrobiły się ogromne bo był POZYTYWNY!!! Starałam się jeszcze nie cieszyć,ale te dwie II.... Pojechałam od razu na betę. Jaki był mój szok dzisiaj kiedy okazało się,że wynik to 0,1!!! Ciąży brak! Jak to się stało? Dlaczego test był pozytywny! Jestem załamana!

Dziewczyny załamka!
W czwartek byłam u lekarza. Pani zrobiła mi usg i powiedziała,że jest tam coś co ma 1mm. Akurat ciąża w 4 tygodniu ma taki rozmiar. Prosiła żebym się nie nastawiała bo może to być maleńka torbielka. Kazała mi zrobić test rano i się wyjaśni. Zrobiłam wczoraj test. Moje oczy zrobiły się ogromne bo był POZYTYWNY!!! Starałam się jeszcze nie cieszyć,ale te dwie II.... Pojechałam od razu na betę. Jaki był mój szok dzisiaj kiedy okazało się,że wynik to 0,1!!! Ciąży brak! Jak to się stało? Dlaczego test był pozytywny! Jestem załamana!
test pozytywny,a betka 0,1,dziwne,nie rozumie,poczekaj i sie wybierz do lekarza i mi sie tu nie zalamoj!jeszcze bedziemy miec nasze fasolki jak nie teraz to za miesiac,glowa do gory!,trzymaj sie

Dziewczyny załamka!

To jest jakieś chore!!!!!!!!!! Jak to test z dwiema kreseczkami a Beta 0,1??????? Nie rozumiem bezsens!
A masz ten test??? Mocne kreseczki wylazły???

Dziewczyny załamka!
Dziwna sprawa !!!!!!!!!!!!
Nie martw się nie ten miesiąc to drugi......

Dziewczyny załamka!
Dziwna sprawa !!!!!!!!!!!!
Nie martw się nie ten miesiąc to drugi......

reklama
NINONKA
JAK SIĘ CZUJESZ KOCHANA ???? Z POSTÓW WYNIKA, ŻE NIEZŁY ŚPIOSZEK Z CIEBIE SIE ZROBIŁ hehehehe to samo miala moja kolezanka i poszla na L4 bo zasypiala w pracy na biurku......
Ja dodam ze uwielbiam spac..... nie moge sie doczekac kiedy w koncu test ciazowy pokaze II POZDRIOWIONKA I BUZIAKI

Do góry