reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Wonka no dobrze ze piszesz o tym widzisz... ja nie wiem czy sie opłaca kupowac i według nich działac :sorry::dry: chyba nie warto...
Teraz miałam cykl 38dniowy wiec mysle że teraz bedzie krótki (na oko) :cool2: może sie uda jak sie zcwanię troche hehe
niunia27 witaj, spokojnego wieczorku

To ty dbaj o siebie porządnie!

:-)

Dbam dbam ale nic nie poradze na te skurcze...jedynie nospe moge brac a po pracy to mala na glowie klade sie ok 21 a o 5.30 juz na nogach bo praca :) W pracy nikt nie wie bo sie kamufluje ... teraz mysle jakby sie tu na badania wyrwac (spoznic do pracy) badz podczas pracy nie mam pomyslu :-(

Kinga ja Ci nie chce nic odradzac
wiesz u jednych moze dziala a u innych nie:confused:
ja wiem tylko ze u mnie bylo jeszcze wieksze rozczarowanie z tego powodu:-(
bo niby pewniak a tu zonk znowu:-:)wściekła/y:

martyna222 jasne !:-p i widzę że my bedziemy mniej wiecej w tym samym czasie działać o dzidziusia;-)
Wonka spokojnie... jakoś to bedzie :tak:

martyna222 jasne !:-p i widzę że my bedziemy mniej wiecej w tym samym czasie działać o dzidziusia;-)
Wonka spokojnie... jakoś to bedzie :tak:
no Kinguś85 trochę tak i trochę nie bo ja już nastawiłam sie na luty na inseminacje a suwaczek ustawiłam żeby odliczać dni do @ , no ale jest jeszcze szansa kto wie? może cud się zdarzy!!!

cześć Kobietki,

u mnie 34 dc... nadal bez @.. już mnie trafia... niech ona przyjdzie i będzie można zacząć od nowa.....mam pytanko..czy da się kupić coś na wywołanie bez recepty?

jejku jak ja bym chciała jeszcze w tym roku urodzić drugie dziecko!:-( taki był plan.... a tu tam mało czasu zostało..
Ja juz od roku chce ,czas tyka i tyka i nic do przodu:-(zawsze chcialam miec dwa lata roznicy,a teraz juz bedzie cztery:-(zawsze jest inaczej jak sie chce:dry:

no ciężko wyczuć kiedy beda te dni płodne:dry: ah... ja jakoś pod koniec miesiaca chyba zaczne działać z mężem... sama juz nie wiem :-( może faktycznie kupie sobie testy owulacyjne.. one są sprawdzone? tz okreslają czy jest owu czy nie? na pewno?:confused:
Kochana ja ten problem mam co miesiac bo nieregularne miesiaczki,siedem miesiecy staran wedlug kalendarzy internetowych i okazalo sie ze wcale niemam jajeczkowania:szok:takze niema co sie nastawiac na to kiedy i na co,tylko dzialac jak najczesciej i dla przyjemnosci.Ja wsumie w tamtym cyklu wyluzowalam bo mialam inne sprawy na glowie gosci,swieta wszystko na mojej glowie wiec niemialam kiedy myslec o dzidzi.i sexik tak co 2-3 dzien,cykl krodszy o 8 dni od poprzedniego.I nici z fasolki.Tak sobie myslalam zebym raczej niechciala dzidzi z listopada lub grudnia,ale niebede odkladac staranek ak wyjdzie to wyjdzie.

Co do testow owulacyjnych mi lekarz powiedzial ze szkoda kasy na nie i ze lepiej kupic cos dziecku,ja raz uzywalam i nic mi niepokazywaly bylam po stymulacji clo.

grzebie dziennie w tym necie i tak sie nakrecam wlasnie:sorry2:a to podczytam gdzies o sluzie,a to o tempce,jeszcze gdzies o objawach owulki
i tak swiruje powoli chyba:confused::zawstydzona/y:
wiem ze powinnam ale nie potrafie dac na luz:-:)eek:
Znam te nakrecanie i najgorsze,ze jest to silniejsze od nas:wściekła/y:i dobrze to niewrozy przekonalam sie juz na sobie widzialam nieraz wszystkie ojawy ciazy u siebie a to tylko psycha je dawala.Kochana zejdz na ziemie i co ma byc to bedzie:-)

Wszystkie w miare dziewczyny musicie bo jak bedziecie tylko zyc tym do owu do @ do owu do @ to idzie zwariowac :) choc wiem ze to trudne a forum dodatkowo podkreca :-) i wciaga :-)

Swiete slowa!!!!
Kochana podziwiam cie jestes narawde wielka :-) bardzo madre rady nam tu dajesz:-) dzieki wielkie za nie:tak:

A co do mnie dzis bylam u gina.
I powiem,ze zmeniam learza.On wszystko zwalil na moje palenie papierosow (wiem,ze to jest swinstwo,ale nieumiem rzucic,probowalam 8 razy pomyslalam ze uda mie sie tak jak wczesniej jak sie dowiedzialam o ciazy miala to byc moja motywacja)I najlepsze jest to ,ze on to stwierdzil niewykonujac mi zadnych badan jedynie on mnie zbadal.Pytalam o monitoring przy tych tabletkach clo powiedzial,ze bez sensu.Na to aby mi cos dal z druga polowa cyklu cos np luteine czy cos powiedzial,ze napewno wyczytalam to na polskich stronach tu sie tego niestosuje juz od dawna.I to co tu inni pisza o tych monitoringach zastrzykach na pekniecie jajeczek itd to jest jakie to kosztowne o tym mi nikt nienapisal i takie jakies bzdety .w efekcie od jutra mam brac clo dalej 2 tabletki od 5 dc do 9,Jesli sie uda to super jesli nie nastepny cykl z clo tak samo brac.i przyjsc tylko raz na usg w 8dc.I kazal isc mojemu mezowi oczywiscie ojcowi mjego pierwszego dziecka na badanie nasienia:confused:No i tyle sie dzis dowiedzialam.....tz gowno:wściekła/y:sorki za wyrazenie

reklama
Do góry