reklama
K
Kinga85
Gość
kroptusia dzieki naprawde... wiesz ja to teraz nie wiem kiedy sie spodziewac owulacji po takim długim 38dniowym cyklu. Ale moze masz racje że teraz moge mniec krótszy cykl... no zobaczymy;-) buźka
Wonka witaj! musisz wyluzować wiesz... ja też chyba hehe ;-) w koncu sie uda
kroptusia dzieki naprawde... wiesz ja to teraz nie wiem kiedy sie spodziewac owulacji po takim długim 38dniowym cyklu. Ale moze masz racje że teraz moge mniec krótszy cykl... no zobaczymy;-) buźka
Wszystkie w miare dziewczyny musicie bo jak bedziecie tylko zyc tym do owu do @ do owu do @ to idzie zwariowac choc wiem ze to trudne a forum dodatkowo podkreca :-) i wciaga :-)
K
Kinga85
Gość
no ciężko wyczuć kiedy beda te dni płodne ah... ja jakoś pod koniec miesiaca chyba zaczne działać z mężem... sama juz nie wiem :-( może faktycznie kupie sobie testy owulacyjne.. one są sprawdzone? tz okreslają czy jest owu czy nie? na pewno?
Haszitka
może kiedyś...
Tez Was witam dziewczynki :-)
Ja dzis lekko zmartwiona i przybita bo mialam wczoraj jakies skurcze ktore sie powtarzaja co pare dni i sie martwie :-( taki skurcz jakby przed @ az mnie zgielo w pol, trwal kilkanasci sekund i przeszedl....W 1 ciazy mialam podobnie i bylam w szpitalu tyle ze skurcze byly regularne i mocne...
Poza tym zycze Wam milego dzionka :-)
To ty dbaj o siebie porządnie!
Hej ja też się nad tym zastanawiam . W zeszłym miesiącu staraliśmy się co 2 dzień i nic z tego nie wyszło, a synek to nam wskoczył po dłuższym niewidzeniu (ja byłam wtedy na wyjeździe z pracy).
W sumie stwierdziłam, że w tym miesiącu się nie nastawiam na dzidzię, po pierwsze czeka mnie egzamin doktorski i mam sporo pracy.
Dlatego nie próbuję nadążać za wątkiem, bo nie bardzo mam czas.
Będzie o właściwym czasie:-)
K
Kinga85
Gość
jejku jak ja bym chciała jeszcze w tym roku urodzić drugie dziecko!:-( taki był plan.... a tu tam mało czasu zostało..
K
Kinga85
Gość
kroptusia no noo uważaj na siebie ryba i w razie co to do lekarza
reklama
Podziel się: