reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie !

Nie mam netu dlatego, zagladałm tylko na chwilunie z pracy, zdązyłam przed chwila nadrobić zaległości..

Witam Nowe Starczki w naszym gronie i zycze powodzenia

Dziewczyny z negatywnymi betkami -trzymam kciuki aby nam wszytskim sie w tym nowym cyklu udało !!!

Ja w tym m-cu zabrałam sie porządnie za siebie i męzulka , troszke porad uzyczyłam od katerinki
Kupiłam liść maliny, ziele przywrotnika, castagnus..

Oprócz wielu witamin, nakupilam cała lodówke owoców i warzyw, bede robiła soki i sałatki, w tym sałatwki z selera, podobno dobrze działa na plemniczki...
Zapas jogurtów, musli...

Aż sie boje, ze sie przewitaminuje :)

Chce tez zacząc z męzulkiem chodzić na basen...

Martwie sie tylko tym castangusem, niewiem czy go łykac, bo nie miałam badania prolaktyny, zrobie sobie dopiero koło 22 dc razem z progesteronem.

Niewiecie czy 22 dc to dobry czas na badanie prolaktyny i progesteronu, czy coś źle wyczytałam..

Pozdrawiam !

reklama
hej dziewczyny!!! całą noc sniła mi się jeszcze wczorajsza wizyta u lekarza... to pewnie z emocjji.. dziś mi lepiej tak troche lżej tylko mój mąż strasznie przeżywa, musimy się teraz wspierać!
pozdrawiam was wszystkie!!!

dziewcyny ja chyba najwiekszą możliwość na zajscie w ciąże mam pod koniec miesiąca no nie?? sama nie wiem... :confused:

Kinga nie glowkuj tyle bo sie calkowicie zablokujesz i zaden moment nie okaze sie dobry :)) przytulaj sie w okresie plodnym dopoki trwa lub kup testy owu i wtedy po pozytywnym badz dla przyjemnosci czesto gesto...plemniczki moga dlugo przezyc 48-72h :) a sa przypadki ze i dluzej wiec nie musi byc to codziennie czy cos :-) jak tak bedziesz nerwowo liczyc i kalkulowac to wiesz....a poza tym teraz mialas dlugi cykl to nie znaczy ze naastepny bedzie taki sam...ja zawsze bralam swoj najdluzszy i najkrotrzy i wg nich owu mialam min 12 a max 18 i tak sie przytulalam na wszelki wczesniej jakby byl ten krotki potem w przerwie jako sie przedluzyl i potem jeszcze jakby wogole byl mega dlugi czyli dopoki mialam okresy plodnosci :)

reklama
Do góry