reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Madziaas jeszcze nie wiem czy pójdę do niego czy nie. Wiesz skonsultuję czy trzeba wycinać czy nie a moja mama (pielęgniarka) ewentualnie poszuka jakiegoś sprawdzonego chirurga żeby mnie nie oszpecił. Mówiła, że czasami lekarze nie patrzą i szyją jak leci.

reklama
A tak poza tym to dobrze, że opróch niedoboru tych witaminek jest u ciebie wszystko w porządku.
Tak poza tym jest wszystko ok.Mam brać przez 3 tygodnie tą końską dawke witamin i zrobić wyniki,tylko że jak sie nie poprawi to będe musiała jechać żeby mi dali kroplówke :szok:
A co do chirurgów to czasem są właśnie tacy byle jak i szyją jak leci tak jak mówisz

26 czerwca mam wizyte u gina i zobaczymy co tam sie dzieje.I pewnie będe miała wyniki,jak ja nie lubie pobierania krwi :baffled:

Na pewno się poprawi. Ja się teraz troszkę zmartwiłam bo zginął mój pies. Poszedł gdzieś i nie ma go już dosyć długo. Martwię się bo inne nasze psy wróciły a ten nie a ja go tak kocham. M pojechał go szukać.

Witam dziewczyny teraz to będzie nasz drugi cykl kiedy się staramy. W maju była lipa, przyszła miesiączka i to 3 dni wcześniej niż zwykle :wściekła/y:
Zobaczymy jak pójdzie w tym miesiącu ;-)

Najgorsze jest to że nigdy sam się daleko nie wypuszczał ale ostatnio poszedł za teściową na stację no wiesz tory i pociagi. A druga opcja że niedaleko mamy las i może pognał za jakimś zwierzakiem a nas czasami leśnicy polują na lisy

reklama
Do góry