Agniesiak85
Fanka BB :)
Kochane ładny film na jedynce leci Ogladałam juz go raz.. wzruszający..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kroczek nie denerwuj się mój belzebub potrafi na noc nie wracac i tez jak mnie odprowadza na pociąg to wraca na wieczór
1. dokladnie dobry znak.. bo tak jak pisalam.. z ciekawosci pytalam gina bo troszke mnie to niepokoiło..Już dzisiaj mniej mnie boli brzuszek tak więc może to faktycznie ciało żółte sobie spaceruje:-) Ale to dobry znak bo znaczy, że owulki nadal są. Chociaz powiem szczerze że wolałabym jajeczko z lokatorem:-)
Kasiulka wczoraj Nektaryneczce pomogło piwko i obiecałam jej całą zgrzewkę piwa żeby tylko nie smuciła się i nie opuszczała nas. W sumie zgrzeweczka dla Ciebie też by się znalazła. Jedna w tą czy w tą co za rożnica. Może pomoże
Nektaryneczko a jak tam dziś humorek dopisuje? Bo widzę, że cennych rad dziś udzielasz.:-)
napisz prędko co i jak u gina było.. oczywiscie jak wrócisz...Hey dziewczynki
Wpadne jutro poczytac pisze tylko ze lece do gina, caly dzien brzuch twardy i sie stawial a bol jakby wlasnie miala przyjsc @ do tego krzyz masakrycznie...Ide sie dowiedziec co tam jak wody i takie tam wsio od A do Z...Trzymajcie kciuki
jeju a co wycinac bo chyba niedoczytalamMadziaas jeszcze nie wiem czy pójdę do niego czy nie. Wiesz skonsultuję czy trzeba wycinać czy nie a moja mama (pielęgniarka) ewentualnie poszuka jakiegoś sprawdzonego chirurga żeby mnie nie oszpecił. Mówiła, że czasami lekarze nie patrzą i szyją jak leci.
Witam was dziewczyny,pamietacie mnie jeszcze?
Kasiulka wczoraj Nektaryneczce pomogło piwko i obiecałam jej całą zgrzewkę piwa żeby tylko nie smuciła się i nie opuszczała nas. W sumie zgrzeweczka dla Ciebie też by się znalazła. Jedna w tą czy w tą co za rożnica. Może pomożeQUOTE]
Kochana dziękuję Ci! ;-) Już mi lepiej. W pracy trochę wyluzowałam. Ciągle chce mi się płakać z byle powodu więc wiem,że małpisko przyjdzie lada dzień.
Hey dziewczynki
Wpadne jutro poczytac pisze tylko ze lece do gina, caly dzien brzuch twardy i sie stawial a bol jakby wlasnie miala przyjsc @ do tego krzyz masakrycznie...Ide sie dowiedziec co tam jak wody i takie tam wsio od A do Z...Trzymajcie kciuki
Kroptusiu jak tam?