reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Już dzisiaj mniej mnie boli brzuszek tak więc może to faktycznie ciało żółte sobie spaceruje:-) Ale to dobry znak bo znaczy, że owulki nadal są. Chociaz powiem szczerze że wolałabym jajeczko z lokatorem:-)

Kasiulka wczoraj Nektaryneczce pomogło piwko i obiecałam jej całą zgrzewkę piwa żeby tylko nie smuciła się i nie opuszczała nas. W sumie zgrzeweczka dla Ciebie też by się znalazła. Jedna w tą czy w tą co za rożnica. Może pomoże:-D

Nektaryneczko a jak tam dziś humorek dopisuje? Bo widzę, że cennych rad dziś udzielasz.:-)
1. dokladnie dobry znak.. bo tak jak pisalam.. z ciekawosci pytalam gina bo troszke mnie to niepokoiło..
2. tak tak czekam na tą zgrzeweczke..
3. jakos nie umiem odwrócic sie plecami do osób, którym moge pomóc swoją jakąś tam wiedzą.. jakoś tak nie mogę.. chociaz staram się ciut rzadziej zaglądać.. w sensie 2-3 razy na dzien a nie 10..

Hey dziewczynki

Wpadne jutro poczytac pisze tylko ze lece do gina, caly dzien brzuch twardy i sie stawial a bol jakby wlasnie miala przyjsc @ do tego krzyz masakrycznie...Ide sie dowiedziec co tam jak wody i takie tam wsio od A do Z...Trzymajcie kciuki
napisz prędko co i jak u gina było.. oczywiscie jak wrócisz...

Madziaas jeszcze nie wiem czy pójdę do niego czy nie. Wiesz skonsultuję czy trzeba wycinać czy nie a moja mama (pielęgniarka) ewentualnie poszuka jakiegoś sprawdzonego chirurga żeby mnie nie oszpecił. Mówiła, że czasami lekarze nie patrzą i szyją jak leci.
jeju a co wycinac bo chyba niedoczytalam:szok::szok::szok:

A tak z innej beczki:
Mam pytanie - lekarz kazal mi zrobic badanie APTT i to wyszlo 28 i jest w normie i fibrynogen... i ten mam nieznacznie podwyzszony tzn jak norma jest 1,8 do 5,5 to ja mam 3,67 g/l... Rozumiem, ze ten fragmin jest na rozrzedzenie krwi i zeby sie skrzepy nie robily...
Ja badanie robilam rano a wieczorem nie zrobilam sobie zastrzyku bo pomyslalam, ze ten fragmin zaburzy wynik... czyli bylo mniej wiecej poltorej doby po ostatnim podaniu... czy powinnam sie przejmowac czy jest ok??
we wtorek ide do gina... myslicie, zeby powtorzyc badanie po zastrzyku??
pozdrawiam wszystkie i przepraszam, ze tak rzadko do was zagladam ale praktycznie codziennie zasypiam na siedzaco
icon_smile.gif
icon_smile.gif
icon_smile.gif

Witam was dziewczyny,pamietacie mnie jeszcze?:)

Kochanie oczywiście,że Cię pamiętamy. Dzisiaj już miałam o Ciebie pytać,ale ta moja @ mnie zamartwia i mi umknęło. :-p

Kasiulka wczoraj Nektaryneczce pomogło piwko i obiecałam jej całą zgrzewkę piwa żeby tylko nie smuciła się i nie opuszczała nas. W sumie zgrzeweczka dla Ciebie też by się znalazła. Jedna w tą czy w tą co za rożnica. Może pomoże:-DQUOTE]

Kochana dziękuję Ci! ;-) Już mi lepiej. W pracy trochę wyluzowałam. Ciągle chce mi się płakać z byle powodu więc wiem,że małpisko przyjdzie lada dzień.

Hey dziewczynki

Wpadne jutro poczytac pisze tylko ze lece do gina, caly dzien brzuch twardy i sie stawial a bol jakby wlasnie miala przyjsc @ do tego krzyz masakrycznie...Ide sie dowiedziec co tam jak wody i takie tam wsio od A do Z...Trzymajcie kciuki

Kroptusiu jak tam?

reklama
Do góry