reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
witam dziewczynki po pracy...zaraz musze sie polozyc...
poczatek był w panstwowej placówce szkoda pisać
później wizyty prywatne u profesora Saw... kosmiczne cene i po tych wizytach dorobiłam się torbieli ( clo bez monitoringu ) i ostatnimi czasy Novum inseminacja hsg i pozostałe badania ok no może mój M nie ma rewelacyjnych wyników, ale wg lekarzy sa w granicach normy.:crazy:
no to sobie podzylas - tak to jest jak sie trafi do zlego lekarza....ale teraz bedzie dobrze...
Witam wszystkie mamusie i staraczki w 2009 roku pozwolę sobie do Was dołączyć :-) W tym miesiącu to będzie nasza druga próba niestety w maju nie wyszło. Pozdrawiam Was serdecznie
witaj serdecznie...
u gina będę za tydzień,a do tego czasu mnie szlag trafi. jeszcze mój M w poniedziałek na badania idzie. boję się,że się nie poprawiło nic. ehh mówię Wam szkoda gadać.
wytrzymasz spokojnie a i za tydzien jakby fasolka byla to tez lepiej ja bedzie widac...
Cześć Dziewczynki,

A u mnie bez zmian - problemy gonią problemy - załamka. No i doszło przeziębienie. Mam serdecznie dość kichania i smarkania - maluszek musi mieć niezłego roller coaster za każdym razem.

Buziaki dla Wszystkich

biedna - wpadaj do nas czesciej i wyzal sie to od razu swiat bedzie piekniejszy...

wole sie spontanicznie zaskoczyc niz co miesiac sie zamartwiac ze znowu nic z tego chociaz juz tak emocjonalnie do tego nie podchodze jak kiedys

U mnie tempka od wczoraj 36,6..
O 17:00 zrobię testa owu. Dziewczynki mam pytanko.. jak długo po owulacji test owu pokazuje dwie krechy?
masz Ci babo placek.. az sie popłakałam..

podac adresik gdzie wyslac zgrzeweczke? :cool::cool2::cool:

hej laski z czym Wam sie kojarzy ta emotikona? :shocked2:
ja mam jakies dziwne skojarzenia..:rolleyes:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Agniesiak85 mam nadzieje że czerwiec będzie dla nas łaskawszy :tak:
Życze tego wszystkim starającym się :)
Ja tez mam taką nadzieję:tak::-)

A tak poza tym to Dzieńdoberek z rańca. Zaraz śniadanko i myk do pracy.
Wiecie co martwi mnie jedna sprawa ale może wt też tak miałyście. Wg obliczeń Nektaryneczki miałam owulkę 14-15dc ale od kilku dni niemal non stop boli mnie brzuch. Nie jakoś bardzo mocno ale czuję to i zwłaszcza przy wysiłku. A co to może być? Powiem szczerze że troszkę to przeszkadza w przytulańsku bo boli.:no:
Kochana mnie też cos ostatnio pobolewa.. ale po przytulansku to nie.. tak w ciągu dnia..

U mnie tempka od wczoraj 36,6..
O 17:00 zrobię testa owu. Dziewczynki mam pytanko.. jak długo po owulacji test owu pokazuje dwie krechy?
po owulacji powniem wyjść negatywny.. slaba kreska albo wcale.. (u mnie wychodzily bardzo slabe..)
Hormones.gif

jak widac na wykresiku.. jest skok przed owulacją.. pekaja pecherzyki za 24-36h i potem juz powinny byc negatywne.. jesli jeszcze masz bardzo mocna kreske testowa lub taka sama jak kontrolną to oznacza ze owu jeszcze mogla nie byc.. a jesli slabsza to oznacza ze moze dzis jest lub wczoraj.. w zaleznosci kiedy byl test pozytywny

reklama
po owulacji powniem wyjść negatywny.. slaba kreska albo wcale.. (u mnie wychodzily bardzo slabe..)
Hormones.gif

jak widac na wykresiku.. jest skok przed owulacją.. pekaja pecherzyki za 24-36h i potem juz powinny byc negatywne.. jesli jeszcze masz bardzo mocna kreske testowa lub taka sama jak kontrolną to oznacza ze owu jeszcze mogla nie byc.. a jesli slabsza to oznacza ze moze dzis jest lub wczoraj.. w zaleznosci kiedy byl test pozytywny
Dziś miałam słabą druga krechę..
Wkleje wykresik to ocenisz, bo mocną to już miałam, na oko M;-):-)

Załączniki

• moja karta.jpg
    moja karta.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 26
Do góry