reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

KROPTUSIU bardzo sie ciesze że jest ok i że taki humorek:-)a o martynce czytałam i naprawde szkoda mi jej:-(
MADZIAS śliczne zdjęcie w suwaczku:-)

reklama
Hej Kochane,

Melduję się na chwilkę. Przepraszam że się nie odzywam ale narazie nie jestem w stanie. Nie chcę przynudzać i marudzić. No i dopadło mnie przeziębienie.

Z maluszkiem wszystko ok. Rośnie sobie i jest grzeczniutki.

Dziękuję Wszystkim za pamięć. Trzymajcie się cieplutko. Buziaki.

Cześć dziewczynki!
Kroptusiu strasznie się cieszę, że cały czas w dwupaku jesteś. Zdjęcia pierwsza klasa.

Nektarynko powtórzyłam test wieczorkiem i już nie było drugiej kreski a ta kontrolna była bardzo słaba. Co to znaczy?:baffled: Czy już sobie pękło? Fatalnie się dziś czuję jakaś taka nadęta i boli od czasu do czasu brzusio.

Maggie fajnie, że maluszek zdrowy i trzymaj się. Reszta się sama wyprostuje.

Dziewczyny moja Szefowa dziś stwierdziła, że przytyłam:eek:

Nektarynko powtórzyłam test wieczorkiem i już nie było drugiej kreski a ta kontrolna była bardzo słaba. Co to znaczy?:baffled: Czy już sobie pękło? Fatalnie się dziś czuję jakaś taka nadęta i boli od czasu do czasu brzusio.
poprzytulaj sie z mezem od przypadku dzis i jutro.. i jutro takze wykonaj test wieczorem.. pamietaj nie pij wiele 3h przed testem.. i jesli jutro tez nic to oznacza ze dzis owulka.. jak nadęta to moze byc owulka.. a jak boli to oznacza ze moze pekac.. jutro oczekuj skok a dzis do dziela..

Ja już się przyzwyczaiłam do jej poczucia humoru i niewybrednych żartów. Ona tak ma więc się nawet nie obraziłam a przytyć mi się przyda bo podobno chuda jestem!

reklama
Do góry