reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
No właśnie to zamierzam choćby się zapierał nogami i rękami
noo i to jest postawa godnej staraczki
a propo wyczytałam ze na zgage dobre jest ciepłe mleko.. wypiłam kubek i jest juz lepiej zobaczymy na jak dlugo.. bo nawet mam zgage po herbacie.. chyba mi woda mineralna zostala..
Witajcie chociaz widze, ze chyba pouciekalyscie. U mnie wyczekiwanie ale cos czuje ze bedzie @, ale jeszcze troszke sie nadzieja tli. Bylam dzisiaj podciac wloski, zeby miec przed wyjazdem fryzurke, jutro ide na basen i czeka mnie sprzatanko. Ja chce poniedzialek !!!!
Agniesiak85
Dziołchy wstawac!!!
BB czeka;-):-)
Dziś mierzyłam tempkę i było 36,1. Według mojego programu "Karta" do mierzenia temperatury, 11. 6 miałam owulkę.. dobrze, że było przytulańsko.. no ale według testów owu to jeszcze jej nie było bo słabe krechy wychodziły..I weź tu zrozum.. No nic..przytulańska były, leżenie na brzuchu, nogi w górze, więc powinno się udac
Ola85 poniedziałek już tuż, tuż:-)
Trzymam kciuki oby @ nie przyszła:-)
BB czeka;-):-)
Dziś mierzyłam tempkę i było 36,1. Według mojego programu "Karta" do mierzenia temperatury, 11. 6 miałam owulkę.. dobrze, że było przytulańsko.. no ale według testów owu to jeszcze jej nie było bo słabe krechy wychodziły..I weź tu zrozum.. No nic..przytulańska były, leżenie na brzuchu, nogi w górze, więc powinno się udac
Ola85 poniedziałek już tuż, tuż:-)
Trzymam kciuki oby @ nie przyszła:-)
K
Kinga85
Gość
Olka ja też trzymam kciuki aby @ nie przylazła bedzie co ma być
Za reszte dziewczyn też mocno trzymam kciuki! na pewno sie w koncu wam uda..
Ja @ dostałam już 11 w tym miesiącu jakoś mi się skrocił cykl z 30 na 28dniowy teraz... ehh
pozdrawiam!
miłego weekendu!!!;-)
Za reszte dziewczyn też mocno trzymam kciuki! na pewno sie w koncu wam uda..
Ja @ dostałam już 11 w tym miesiącu jakoś mi się skrocił cykl z 30 na 28dniowy teraz... ehh
pozdrawiam!
miłego weekendu!!!;-)
Nektarynka
Agniesiak owulki jeszcze nie było.. jak mogla byc owulka bez skoku temoki bez skoku piku LH? wytlumacz mi to? ten program tylko odejmuje od ustawionej przez Cebie dlugosci cyklu 14 dni o ile tez masz tyle ustawione.. i na tym rola jego sie konczy.. a czytalas informacje jaka wyskoczyla przy wyznaczaniu owulki? ze ta data nie musi byc poprawna..
reklama
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
MAGGIE bardzo się ciesze że dzidzia zdrowo rośnie a reszta na pewno sie ułozy
POZDROWIONKA:-)
MAGGIE bardzo się ciesze że dzidzia zdrowo rośnie a reszta na pewno sie ułozy
POZDROWIONKA:-)
Podziel się: