reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziołchy wstawac!!!:-D:-D
BB czeka;-):-)
Dziś mierzyłam tempkę i było 36,1. Według mojego programu "Karta" do mierzenia temperatury, 11. 6 miałam owulkę..:eek: dobrze, że było przytulańsko.. no ale według testów owu to jeszcze jej nie było bo słabe krechy wychodziły..:eek:I weź tu zrozum..:-D No nic..przytulańska były, leżenie na brzuchu, nogi w górze, więc powinno się udac:-D

Ola85 poniedziałek już tuż, tuż:tak::-)
Trzymam kciuki oby @ nie przyszła:tak::-)

Kiedyś tam będzie na pewno. Trzymam kciuki za dwie grube krechy:-)

Kasiulek- no i co jest @ czy nie ? Jakis tescik czy co ??? Buzka

Ola mam nadzieję, ze @ nie przyjdzie

Olka ja też trzymam kciuki aby @ nie przylazła:tak: bedzie co ma być :)
Za reszte dziewczyn też mocno trzymam kciuki!:happy: na pewno sie w koncu wam uda..
Ja @ dostałam już 11 w tym miesiącu:confused2: jakoś mi się skrocił cykl z 30 na 28dniowy teraz... ehh

pozdrawiam!
miłego weekendu!!!;-)

Współczuję. Ale jak to dziewczyny tu mówią jest @ jest nowa nadzieja:-)

Madziaas u mnie też dziś pada bez przerwy. Wczoraj nawet padał grad jak byłam w pracy i mi stłukło pieknego kwiata na tarasie tak więc jest cały podziurawiony:wściekła/y:. Dziś mam lepszy nastrój bo już mnie tak mocno głowa nie boli. Wczoraj było przytulanko a dziś na teściku owulacyjnym dwie kreski ale ta jedna słabsz niż kontrolna więc jakoś tak czuję, że jednak owulka była wczoraj w nocy lub dziś nad ranem.
Nektarynko mam pytanko. Dziś musiałam wstać pół godziny wcześniej niż zwykle i mierzyłam tempke też pół godzinki wcześniej. Muszę jakoś dodać sobie parę stopni czy ma być tyle ile zmierzyłam. Dodam jeszcze, że o 6.30 miałam 36,6 a pół godziny później jak już wstałam i zmierzyłam już 36,7. Nie wiem zatem czy był ten skok tempki?

reklama
Maggie kochana! Dobrze Rybuś,żeu Ciebie oki. Odzywaj się czasem. Buziaki gorące dla Was! ;-)

Kasiulek- no i co jest @ czy nie ? Jakis tescik czy co ??? Buzka

Oluś testu nie robiłam i nie robię. Jakoś nie mam ciśnienia. :-) @ jeszcze nie ma. Niby boli mnie brzuch jak na @ i nie nastawiam się dlatego na mój Cudek. Ale jest coś czego wcześniej nie zauważyłam. Moja szyjka jest tak wysoko,że nie mogę jej dosięgnąć. :-p Co to może znaczyć? Mam tak od wczoraj,a @ miała być 11. Podpowiedzcie proszę.

Maggie kochana! Dobrze Rybuś,żeu Ciebie oki. Odzywaj się czasem. Buziaki gorące dla Was! ;-)

Oluś testu nie robiłam i nie robię. Jakoś nie mam ciśnienia. :-) @ jeszcze nie ma. Niby boli mnie brzuch jak na @ i nie nastawiam się dlatego na mój Cudek. Ale jest coś czego wcześniej nie zauważyłam. Moja szyjka jest tak wysoko,że nie mogę jej dosięgnąć. :-p Co to może znaczyć? Mam tak od wczoraj,a @ miała być 11. Podpowiedzcie proszę.

Kochana ale Ty masz silna wole- a moze to juz- jeju ale Ci zycze :) daj znac co i jak gdy bedziesz wiedziec.

Dziekuje dziwewczynki za kciuki mam nadzieje, ze siem udalo, chociaz pobolewa jak na @, oj jak ja jej nie chce widziec :wściekła/y:

Nektarynko mam pytanko. Dziś musiałam wstać pół godziny wcześniej niż zwykle i mierzyłam tempke też pół godzinki wcześniej. Muszę jakoś dodać sobie parę stopni czy ma być tyle ile zmierzyłam. Dodam jeszcze, że o 6.30 miałam 36,6 a pół godziny później jak już wstałam i zmierzyłam już 36,7. Nie wiem zatem czy był ten skok tempki?
zazwyczaj jest tak ze jak sie mierzy pol godziny wczesniej to dodaje sie do wyniku po pol kreski a na godzine 1 kreske czyli o 7.00 bylaby 36,65

po wstaniu nie liczy sie poniewaz jak juz sie ruszasz to cieplejsza sie stajesz.. wiec nie patrz na to.. mam nadzieje ze jutro dalej bedzie rosla w gore bo moze byc tak ze powoli u Ciebie tempka rosnie.. tak jak w moim poprzednim 3 dni bardzo powoli rosla.. zerknij na linka z mojej sygnatury.. poprzedni cykl to ten na dole

reklama
Do góry