kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dziołchy wstawac!!!
BB czeka;-):-)
Dziś mierzyłam tempkę i było 36,1. Według mojego programu "Karta" do mierzenia temperatury, 11. 6 miałam owulkę.. dobrze, że było przytulańsko.. no ale według testów owu to jeszcze jej nie było bo słabe krechy wychodziły..I weź tu zrozum.. No nic..przytulańska były, leżenie na brzuchu, nogi w górze, więc powinno się udac
Ola85 poniedziałek już tuż, tuż:-)
Trzymam kciuki oby @ nie przyszła:-)
Kiedyś tam będzie na pewno. Trzymam kciuki za dwie grube krechy:-)
Kasiulek- no i co jest @ czy nie ? Jakis tescik czy co ??? Buzka
Ola mam nadzieję, ze @ nie przyjdzie
Olka ja też trzymam kciuki aby @ nie przylazła bedzie co ma być
Za reszte dziewczyn też mocno trzymam kciuki! na pewno sie w koncu wam uda..
Ja @ dostałam już 11 w tym miesiącu jakoś mi się skrocił cykl z 30 na 28dniowy teraz... ehh
pozdrawiam!
miłego weekendu!!!;-)
Współczuję. Ale jak to dziewczyny tu mówią jest @ jest nowa nadzieja:-)
Madziaas u mnie też dziś pada bez przerwy. Wczoraj nawet padał grad jak byłam w pracy i mi stłukło pieknego kwiata na tarasie tak więc jest cały podziurawiony. Dziś mam lepszy nastrój bo już mnie tak mocno głowa nie boli. Wczoraj było przytulanko a dziś na teściku owulacyjnym dwie kreski ale ta jedna słabsz niż kontrolna więc jakoś tak czuję, że jednak owulka była wczoraj w nocy lub dziś nad ranem.
Nektarynko mam pytanko. Dziś musiałam wstać pół godziny wcześniej niż zwykle i mierzyłam tempke też pół godzinki wcześniej. Muszę jakoś dodać sobie parę stopni czy ma być tyle ile zmierzyłam. Dodam jeszcze, że o 6.30 miałam 36,6 a pół godziny później jak już wstałam i zmierzyłam już 36,7. Nie wiem zatem czy był ten skok tempki?