reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Fajnie Kroptusiu że sie odezwałaś,bo my tu czekamy :-) Fajnie,że nadal w dwupaku :tak: No mały pewnie ci naciska na pęcherz,mój chyba sie przygotowuje do główki już w dole bo cały czas ma ją na dole prawie w boku i tak sie pupcią wypina :laugh2: Ja wstaje dosyć często w nocy.
Fotki super :-)
Masz racje Wiara czyni cuda:-)

reklama
Krptusiu super ze sie odezwalas.. juz sie zaczelam martwic.. a wystarczy Cie wywolac do odpowiedzi.. mnie dalej meczy okropna zgaga od kilku dni.. bleee cokolwiek zjem czy cos tylko gumy do zycia pomagaja.. albo cukierki bo taki slodki posmak daja ale ile mozna ich zjesc..

w kazdym razie jak piszecie ze w nocy wstajecie dosc czesto.. mnie krew zalewa jak mierze tempke i musze isc siku bo juz nie wytrzymuje..

Nektarynka Slonce a moze to znak to siku i ta zgaga?? Ja w sumie nie wiem co to zgaga ale slyszalam ze w ciazy jest...ja teraz glownie latam siku, wczesniej tez nie zauwazylam by duzo wiecej....:-) ale kazda inna, naczytalam sie natomiast o tym ze sie duzo sika i jak nie bylam w ciazy to potrafilam co 5 min :-pco ta psychika z nami robi....No ja obserwuje Twoja tempke jeszcze troszku czasu ...

Za to ze zlych wiesci to Martynka ze staraczek odebrala bete i negatywna, 2 podejscie do IUI nie udane, zal mi jej bardzo :-(

Co do moich nozek dzis juz bledsze placki i nie pieka AZ TAK...przechodzi jak przyszlo bez niczego od tak sie pojawia i znika...Dziewczyny mi cos pisaly o azotopowym zapaleniu skory ktore moze byc wywolane m.in przez stres, srodowisko, alergie - skaza bialkowa i o egzemie...Natomiast 3 bliskie mi osoby cos o krazeniu bo jedyny wspolny mianownik to pojawia sie to zawsze jak dlugo stoje badz siedze i 1 raz wlasnie w szpitalu gdzie nie bralam lekow, nic nie jadlam ani nic nie pilam...To tyle :-)

Dzień dobry dziewczyny :-)dziękuję za miłe słowa:-)

Witam serdecznie!

Odwiedzalam to forum kiedys by znalezc wsparcie w staraniach sie o dzidzie. Dzis wpadlam by wesprzec wszystkie starajace sie kobietki i powiedziec to sie moze udac. Wiem ze niektore z was pomysla sobie ze latwo mi mowic bo tez tak kiedys myslalam, az tu nagle w najmniej spodziewanym momencie...udalo sie!!! Pozdrawim was wszystkie i trzymam kciuki:)

Witam serdecznie:-)

Ja dziewczynki mam dziś gorszy dzień wrócę jutro jak mi się polepszy.
Nektarynko zrobię jeszcze jeden test między 17 a 20

Kochana przesyłam masę pozytywnej energii ode mnie:tak:

Dziewczyny u mnie dzień pełen załatwiania:-) znowu pojeździłam autkiem (strasznie mi tego brakowało:-p) czuję się rewelacyjnie:-D

z tym siusianiem rano to juz dlugi czas.. nie ze teraz tylko jakos tak sama nie wiem od kiedy.. a zgaga jakies moze masz 5 dni..
zgaga jakbys mnie zapytala wczesniej co to jest to bym powiedziala ze nie miewam nigdy.. tylko teraz.. wrrr

Czytalam o Martynce a mialysmy takiego plana ze obie bedziemy mialy po "dwie kreseczki" z tym ze ona bete a ja test.. plan byl taki juz w tamtym cyklu tylkoze w tamtym cyklu ona nie podeszla do IUI poniewaz klikina miala remont i mialo byc teraz.. i dupa.. szkoda mi jej bardzo..

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie!

Odwiedzalam to forum kiedys by znalezc wsparcie w staraniach sie o dzidzie. Dzis wpadlam by wesprzec wszystkie starajace sie kobietki i powiedziec to sie moze udac. Wiem ze niektore z was pomysla sobie ze latwo mi mowic bo tez tak kiedys myslalam, az tu nagle w najmniej spodziewanym momencie...udalo sie!!! Pozdrawim was wszystkie i trzymam kciuki:)
gratuluje serdecznie - ja tez wierzylam, ze w koncu mi sie uda i mam nadzieje, ze w lutym zostane mama:-):-):-)
U mnie właśnie jest burza:eek:
Zrobiłam sobie koktajl i przyszłam poczytać ;-)
u mnie tez leje od czasu do czasu.. i zimno - ja chce upalow!!!

reklama
Do góry