reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
jeszcze troszke i bedzie owulka..DObrze Kochana Normalnie taki expert z Ciebie DObrze, że Cię mamy tutaj na forum:-)
Dziś mierzyłam tempkę i było 36,0 Po południu zrobię testa owu, ciekawe czy wyjdzie ciemniejsza wreszcie..:-)
kochana testy najlepiej robic wieczorkiem.. miedzy 17-20.00Dziewczyny przed chwilką robiłam test owulacyjny i wyszły dwie kreseczki :-) ale ta testowa słabiuteńka. Może jutro będzie ciemniejsza. Więc serduszkowanie będzie może nawet dzisiaj:-)
jola.24
Witam serdecznie!
Odwiedzalam to forum kiedys by znalezc wsparcie w staraniach sie o dzidzie. Dzis wpadlam by wesprzec wszystkie starajace sie kobietki i powiedziec to sie moze udac. Wiem ze niektore z was pomysla sobie ze latwo mi mowic bo tez tak kiedys myslalam, az tu nagle w najmniej spodziewanym momencie...udalo sie!!! Pozdrawim was wszystkie i trzymam kciuki
Odwiedzalam to forum kiedys by znalezc wsparcie w staraniach sie o dzidzie. Dzis wpadlam by wesprzec wszystkie starajace sie kobietki i powiedziec to sie moze udac. Wiem ze niektore z was pomysla sobie ze latwo mi mowic bo tez tak kiedys myslalam, az tu nagle w najmniej spodziewanym momencie...udalo sie!!! Pozdrawim was wszystkie i trzymam kciuki
P
patrysia*
Gość
JOLA wielkie gratulacje:-)zapraszam na styczniówki 2010;-)
Madziaas
Już jesteś:)
Co sie dzieje kochana,smucisz sie?? Życze Ci dobrego dnia :-)Ja dziewczynki mam dziś gorszy dzień wrócę jutro jak mi się polepszy.
Nektarynko zrobię jeszcze jeden test między 17 a 20
Nektarynka
Ja dziewczynki mam dziś gorszy dzień wrócę jutro jak mi się polepszy.
Nektarynko zrobię jeszcze jeden test między 17 a 20
kochana usmiech na usta zapodaj i bedzie dobrze.
reklama
Podziel się: