Agniesiak85
Fanka BB :)
Agniesiak moze jeszcze owulki nie bylo.. musisz pamietac o wstrzemiezliwosci picia bo jesli przed testem duzo pijesz to slabsze wyniki wychodza.. a mierzysz tempke?
mozesz tempki zapisywac na Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
sam wyliczy owulacje po 3 wyzszych tempkach
a tu jest opis FF
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/niezbednik-staraczki-6363/index2.html
Kochana staram się nie pic dużo a tempkę mierzę codziennie Dziś np miałam 36,1. najniższa jaką miałam do tej pory. Mierze dopiero od tego cyklu bo w poprzednim mierzyłam od polowy i nie do konca. W tym się zmobilizowałam bo sobie obliczyłam, że jakby dzidzia zamieszkała pod serduszkiem to w marcu byłaby z nami A marzec to chyba dobry miesiąc bo potem coraz cieplej:-)
WITAJCIE KOCHANE JUŻ JESTEM Z CUDOWNEJ PODRÓŻY POŚLUBNEJ!!!:-)
Kochane nie dam narazie rady nadrobić co przez dwa tygodnie naskrobałyście, więc prosiłabym o jakąś relację o nowych fasolkach (serdecznie gratuluję), o nowych forumowiczkach (serdecznie witam) i co tam u Was dziewczyny słychać:-)
Powiem Wam, że podróż była cudowna i się po prostu zakochałam w Krecie, a dokładniej w Santorini i wszem i wobec ogłaszam, że jak wygramy w TOTKA to jestem gotowa się tam przeprowadzić wrzucam parę fotek od razu przepraszam, że tyle, ale nie wiedziałam, które wybrać
SANTORINI
Zobacz załącznik 140066
Zobacz załącznik 140059Zobacz załącznik 140060Zobacz załącznik 140061Zobacz załącznik 140062Zobacz załącznik 140063Zobacz załącznik 140064Zobacz załącznik 140065Zobacz załącznik 140067
Reszta będzie w albumie, ale to chyba nie dziś
P.S. Podróż samolotem jest fajna i nawet mi uszu nie zatyka
Zaczęliśmy z Mężusiem staranka i może coś z tego wyjdzie, bo działaliśmy w naprawdę niesamowitych warunkach:-)
Kochana cudowne zdjęcia!!
Normalnie aż zazdroszczę:-) My z M chcemy odlozyc pieniążki i jechac sobie za rok w wakacje gdzies za granicę ale nie wiemy jeszcze gdzie. :-)
Normalnie aż zazdroszczę:-) My z M chcemy odlozyc pieniążki i jechac sobie za rok w wakacje gdzies za granicę ale nie wiemy jeszcze gdzie. :-)